Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του piqeros (818)

Θέμα: Η κοπέλα μου δεν γουστάρει το σεξ

Δημοσίευση: Βέβαια ίσως να πρέπει να ψάξεις γιατί συμβαίνει αυτό  Ίσως δλδ είναι κάτι πιο βαθύ ολα ξεκινουν από την έλλειψη εμπειρίας και τα θεματάκια που έχει με τη σωματικη επαφή γενικοτερα λογω οικογενειακών καταβολών. Ομως ενώ αναγνωρίζει το προβλημα, εχει τον εγωισμό να επιμένει ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Ε οπότε κάπου και εγώ δεν αντέχω άλλο...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:32:23

Δημοσίευση: Τι εννοείς ενώ αναγνωρίζει το πρόβλημα επιμένει ότι δε θα αλλάξει κάτι; Ξερει οτι δεν ειναι υγιής η σταση της απέναντι στο σεξ, αλλά δεν προσπαθει να το φτιαξει το ζητημα.

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:37:12

Δημοσίευση: εγω στεναχωριέμαι γιατί αυτο δημιουργει διπλο προβλημα. Αφενός γιατί εκεινη αγνοει μια βασικη απολαυση της ζωης. Αφετέρου γιατί ενω λεει οτι με αγαπαει, με ριχνει και μενα αυτο το "θεματακι"...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:38:29

Δημοσίευση: Πως δλδ δε προσπαθεί  Τι κανεις ; Συνεχιζει ακαθεκτη χωρίς να κανει τιποτα. Αυτό είναι το προβλημα...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:39:34

Δημοσίευση: Θεωρώ ότι αν την αγαπάς πραγματικά θα πρέπει να τη βοηθήσεις  Ήρεμα και με το μαλακό εχουμε κανει απειρες κουβέντες. Συν οτι τοσο καιρο, δεχομαι να κανουμε το σεξ που εκει θέλει. Δεν εκτιμάται αυτη η προσπάθεια.

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:41:53

Δημοσίευση: Αν έχει και προβλήματα έξω από εσένα θα πρέπει να πας με τα νερά της  Θεωρώ ότι κάποια πράγματα θα τα καταλαβαίνει  Απλά όχι όλα αυτά που θες  Οκ, υπομονή και με την αγάπη θα καταλάβει σιγά σιγά ξερω οτι καταλαβαινει. δεν ειναι τρελη, απλα δεν κανει κινησεις για την αλλαγη. εστω μικρές...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:42:30

Δημοσίευση: Ίσως δε το αντιλαμβάνεται ως προσπάθεια αλλά ως κανονικότητα  Γι αυτό σου λέω  Σιγά σιγά με το μαλακό  Αν τη ζορίσεις θα της είναι πιο εύκολο να φύγει παρά να παλέψει να αλλάξει Οι άνθρωποι αλλάζουν σιγά σιγά  Δεν είναι κουμπάκια ισως πρεπει να φυγει. Την αγαπω τοσο που δεν θέλω να την ταλαιπωρώ άλλο με το να της ζητάω να βελτιώσει αυτο το κομματι. Ίσως να βρει καποιον με το ιδιο θεμα και να μην εχει σκοτουρες και γκρίνιες.

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:44:56

Δημοσίευση: Δεν περίμενα σε ένα σεξοφόρουμ να βγάζω τα ψυχολογικά μου, αλλά ευχαριστώ αυτο το μεσο για τη δυνατότητα που μου δινει να τα εκφρασω.

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:45:36

Δημοσίευση: Εσένα μπορεί πλέον μετά από τόσα χρόνια να μη σε ακούει τόσο εύκολα αν με τα χρονια αυτο δεν βελτιωνεται και δεν με υπολογιζει περισσότερο, τότε είμαστε σε λάθος διαδρομή... :(

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:46:16

Δημοσίευση: Αμα ηταν απλα μια κοπελα που περνω την ωρα μου δεν θα με ενδιεφερε. Θα την ειχα ετσι για την παρέα, θα γαμούσα άλλες χωρίς να το ξερει και όλα μέλι - γαλα. Αλλα ρε γαμωτο δεν καταλαβαίνει οτι δεν τη βλεπω απλα ως γκομενα, αλλά σαν τον άνθρωπό μου. Και θέλω μαζί της τα ΠΑΝΤΑ. Δεν θελω στιγμή να σκεφτομαι οτι θα βρω κατι άλλο αλλού να μου καλύπτει τα κενά. Δεν με αγαπάει. Δεν τη νοιαζει να με κρατήσει, να προσπαθησει για αυτό. Ευχομαι στο μέλλον να εκτιμησει τη διαθεση μου για αφοσοίωση και χτίσιμο ολοκληρωμένης σχέσης

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:48:18

Θέμα: Ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία στο Sugarbabes;;

Δημοσίευση: εμενα η αγαπημενη ειναι αυτη με τη κρίστι γουαιτ που γαμιοταν υποτιθεται με τη μητριά της τη Χατζή... Καυλα ταινία και ωραίες ερμηνείες...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:49:42

Δημοσίευση: Άρα έχεις αποφασίσει ότι θα το τελειώσεις μαζί της; Αυτο ειναι κατι που για να το πω ξανα θα ειναι οριστικο. Γιατι το εχω πει καποιες φορές χωρίς να το εχω τηρησει. Οπότε αντι για μεγάλα λόγια, προτιμώ να κανω δικες μου μεγάλες εσωτερικές σκεψεις και οταν ζυμωθει κατι ολοκληρωμένο στο μυαλό μου να το εκφράσω.  Εκτός και αν θελησει να το τελειώσει εκείνη πρώτη...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:52:29

Δημοσίευση: Άρα έχεις αποφασίσει ότι θα το τελειώσεις μαζί της; Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει ποτε τπτ για εσένα; δεν ειπα ποτε. αλλα λεω οτι στον τομεα αυτον λες και δεν θελει να ξεμπλοκαρει τον εαυτο της...πρωτα για εκεινη και μετα για μενα... Έτσι όπως σε ακούω αν το τελειώσει εκείνη πρώτη πιο πολύ από τη δύσκολη θέση θα σε βγάλει και θα σου γλυτωσει χρόνο από σκέψεις κλπ ας κανει οτι θελει...Δεν με ενδιαφερει να σκεφτω τι θα ηθελα να κανει εφοσον δεν ειμαι εκεινη...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-08 20:55:53

Δημοσίευση: deν ξερω ποσο χρονων εισαι,αλλα επειδη προσωπικα εχασα πολυ χρονο με μια γυναικα που δεν με καλυπτε σεξουαλικα-μετα καταλαβα οτι σε τιποτα δεν με καλυπτε κ δεν με αγαπουσε κιολας κ επειδη η ζωη ειναι πολυ μικρη μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,τελειωσε το τωρα,δε μπορουμε να κανουμε καλα τον καθενα ,ποσο μαλλον ανθρωπους που δεν εχουνε καμια διαΘΕΣη να βελτιωθουνε κ η δικια σου νομιζω πως ειναι σε αυτη την κατηγορια.    στην πορεια θα καταλαβεις οτι το καλο σεξ ειναι παρα πολυ σημαντικο για εναν ανθρωπο,μπορει να βρεις καποια που να μην ταιριαζεις τοσο οσο ταιριαζεις με την αλλη ,αλλα να κανεις καλο σεξ,θα δεις οτι το καλο σεξ θα σε κανει πιο χαρουμενο απο οτι εισαι τωρα. το ιδανικο ειναι να βρεις μια που να στα δωσει ολα,αλλα αν πρεπει να εχεις το ενα απο τα 2 ,καλυτερα να εχεις το καλο σεξ.   μη χανεις αλλο χρονο μαζι της,αμα δεν γουσταρει σεξ να παρει μια γατα κ να μην σε ταλαιπωρει αδικα! σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου και που καθισες να ασχοληθεις με το προβλημα μου. το εκτιμώ... :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-09 19:26:51

Δημοσίευση: Μαγκες σοκ,  Η κοπελα μου απο εκει που δεν ηθελε να μου τον τρωει, με ξυπνησε τις προαλλες 3 ωρα τη νυχτα για να την ταισω.  Τι αλλαγή ειναι αυτή;; Θέλω γνώμη...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:47:01

Δημοσίευση: Μλκ λες να διαβάζει το φόρουμ; ? χαχα ειναι ξενερωτη. δεν νομιζω.

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:48:19

Δημοσίευση: εχω ομως νεο προβλημα. σημερα μου αποκάλυψε οτι ο πρωην της γαμουσε καλα..Άρα μαλλον εγώ εχω το προβλημα

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:49:47

Δημοσίευση: Μη το λες ρε Ποτε δε ξέρεις Πως στο είπε; Μόνη της; καναμε γενικη κουβεντα για πρωην και σεξ

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:51:19

Δημοσίευση: Μήπως το είπε για να σε πικάρει για τις δικές σου; Λέω εγώ τώρα ο πικερος δεν πικάρεται... :tooth: :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:52:42

Δημοσίευση: Χαχαχαχαχ Απαντά ρε μλκ Δεν ξερω γιατι το ειπε..Αλλα αυτος μαλλον την εχω ερωτικα στιγματισει Μαλλον θα τη χωρισω...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:54:00

Δημοσίευση: Χθες της ζητησα σεξ και παλι εφαγα πακέτο... `

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:55:20

Δημοσίευση: Πούτσα εχω...δεν ειναι απο σιδερο. Εχει ψυχη και στεναχωριεται οταν δεν την αγαπουν... Όλους μας έχει στιγματίσει κάποιος-α οντως

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:55:46

Δημοσίευση: Ενταξει δεν είναι κακό φιλε...την αγαπω ακομα, εχω πιει και ειμαι λιωμα... :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:56:36

Δημοσίευση: Ε στα λόγια μου έρχεσαι Οι χωρισμενοι δεν γιορτάζουν ποτε... :bistroseks: :bistroseks:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:57:28

Δημοσίευση: Ρε μλκ μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; οχι.. αυτον τον παρακαλούσε να κοιμηθει σπιτι του και εμενα δεν εχει κοιμηθει ποτε. θελω να κλαψω... :@ :@ :@ :@  :@ :@ :@

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:58:51

Δημοσίευση: Δλδ μια σε ξυπνάει μέσα στα άγρια χαράματα για σεξ και μια απλά σου λέει ότι δε θελει ( πχ μποριε να ήταν κουρασμένη) ειναι διπολική... :cool:: :cool:: :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 20:59:29

Δημοσίευση: Μήπως εσυ θες συνέχεια και δεν αντέχει  Και το έχεις κάνει τόσο θέμα; διακοπές 6 μερες...4 φορές σεξ. Δεν σας ακούγεται τραγικο; :rakom: :rakom:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 21:00:09

Δημοσίευση: Ε ναι όντως έχεις δίκαιο Μήπως πηδιέται ακόμα με τον πρώην της; θα φαρμακωθωωωωωωωω :mouthfuck: :mouthfuck:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 21:01:30

Δημοσίευση: Άρα είσαι καψούρης Αν ξέρεις τον πρώην της ρωτά τον διακριτικά Καψούρης, ναι!  :D Αλλά ολα εχουν και τα ορια τους..και εκεινη τα ονειρα της..και καλη τυχη οπου και αν πα...Μισος δεν της κρατω...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 21:03:44

Δημοσίευση: Αλλιώς ο καψούρης λέγεται μαλακας Χαχχααα να και το τραγούδι για αυτο θα την χωρισω... Θα τραβηξω λοιπον σε ολα μια κοκκινη γραμμη, θα σβησω μια αγαπη που ειχε λαθος διαδρομη...

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-12 21:05:35

Forum Tasks