Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14826)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπερα παιχτουρες ευτυχως που υπαρχει κ ο gpd k χαμογελαμε λιγο ,γιατι κατα τ'αλλα αλλη μια κωλο-μερα στον παραδεισο...

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-27 15:02:46

Δημοσίευση: Τι έχει η μέρα, καλέ Τομ; ⁉️  Ηλιόλουστη, ευάερη κι ευχάριστα δροσερή η μέρα σήμερα. Μυρίζει καύλες, μουνί και άνοιξη ! :—) Εχεις δικιο μωρε,μαλακια που γκρινιαζω,θα επρεπε να ειμαι περισσοτερο ευγνωμων για ολα τα καλα στη ζωη,απλα οταν το εγραψα ημουν σε κακη φαση. παντως gpd μπραβο σου μαγκα,συνεχισε την ωραια σου δουλεια φιλε!

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-27 23:01:49

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: μακαρονια με κιμα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-27 23:03:10

Θέμα: Έσκορτς πουτάνες που δεν θα ξεχασουμε ποτε

Δημοσίευση: τη θρυλικη μαριαννα απο το 2006,αν τη θυμαται κανενας,εκανε τρομερο γαμησι αυτη η γκομενα,το ζουσε στο 100%

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-27 23:18:50

Θέμα: Ποια ταινια ειδαμε

Δημοσίευση: Και η περιπέτεια Gold του 2016 μου είχε αρέσει πολύ. Για όποιον θέλει να νιώσει την αμερικάνικη φράση “Whatever it takes” καλύτερα... ERGARAAAAAA

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-28 15:09:06

Δημοσίευση: ΚΑλησπερα μαγκες

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-28 15:10:39

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: τριτη συνεχομενη φορα βγηκε το 19,θα τρελαθουμε τελειως χαχαχαχαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-28 22:51:47

Δημοσίευση: καλησπερα μαγκες

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-29 13:04:50

Θέμα: Να ξεμπερδεύουμε με το 69

Δημοσίευση: Καλησπέρα στους βετερανους, στελεχη, καραβαναδες και απλους θνητους, Επειδή ακουγονται πολλα για το 69 δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου θα σας πω την δικη μου ιδεα. ΕΊΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Και οπως προανεφερε κάποιος περιγράφεται στο καμα σουτρα. Ειναι μια διπλη καβλα. Δεν εχει σχεση με το ποιος θα ερθει πρωτος σε οργασμό. Ας ερθει ο αντρας πρωτος, ή η γυναικα αντιστοιχα. Σημασία εχει οτι μετα θα συνεχισει και θα συνεχισει. Η γυναικα ετσι κι αλλιως θελει συνεχεια οργασμους οχι μία φορά. Ο αντρας μετα την ¨"απελευθερώσή" του θα μπορεσει να συενεχισει να παιρνει γλυφομουνι. Δεν εχω καταλαβει γιατι το απεχθανονται καποιοι απο τη στιγμη που η καθαριοτητα και καβλα και η χημεια μεταξυ τους ειναι αριστη, το double pleasure, σας φτανει σε αλλο βαθμο. Ακομα μεχρι και το αναποδο 69 για τις μερακληδες γυναικες μπορει να τις βολευει περισσότερο καθως το στομα του αντρα παει κατευθείαν στην κλειτορίδα. Έχω εναν φιλο στη πατρα που έχει sex shop και τα best seller του είναι οι Δονητές για την ακρίβεια. Τελος παντων αγορασα εναν κλειτοριδικο. Ένα πράγμα έχω να σας πω. Γυρνάω από τη δουλειά και απλά περιμένει καθε μερα 2 χρόνια σχεσης , με τα ποδια ανοιχτα ετοιμη να το κάνουμε. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ. Θεωρώ ότι εαν είστε μερακλήδες και γουστάρετε απόλαυση και μυαλό και όχι απλά γαμήσι, ακόμα και οταν πρόκειται για σκέτο γαμησι, και υπαρχει καθαριοτητα θα πρέπει να το κάνετε. Δεν ξεμπερδεύουμε το 69. Το σεξ έχει γίνει σεξ, και οχι ερωτας. Είτε εχεις σχεσή, είτε για μια απλή ξεπέτα. Για αυτό έχουμε καταντήσει, που το βλέπω και στη γενιά μου ( 26 χρονών ), να γινόμαστε πολύ γαμησιάρηδες και όχι παιχνιδιάρηδες. Αν παρατηρήσετε, για αυτο δινουμε τα 30€ συνηθως παραπανω για να βγουμε με μια εσκορτ που θα μας κανει παιχνιδακια, παρα σε ενα μπουρδελο που κοστιζει συνηθως 30€. Εγω θα εδινα 50€ για την ιδια ωρα με μια εσκορτ και μονο και μονο για το παιχνιδι. Δεν ξέρω, θέλω να ακούσω τη γνώμη σας. που τα βρισκεις τοσο φτηνα εσκορτς;

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-29 13:11:41

Θέμα: Έσκορτς πουτάνες που δεν θα ξεχασουμε ποτε

Δημοσίευση: Έχω πάει με πάνω από 2000 Έσκορτ στην ζωή μου  Αυτός ο άγγελος   :angel: θα μείνει για πάντα στη σκέψη μου και στην καρδιά μου απλά υπέροχη πολυ ερωτευσιμη φαινεται,μπραβο σου παικτη!

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-29 18:08:48

Δημοσίευση: πρασορυζο, 9η μερα χωρις πιτογυρα παω για ρεκορ χαχαχαχαχαχ

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-29 18:14:32

Δημοσίευση: καλησπερα κουκλακια

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-30 14:48:12

Θέμα: • Τι είναι για σας καλό σεξ; ❓

Δημοσίευση: γλειφομουνι κ γλωσσοφιλα με λιγα λογια ελα να αγαπηθουμε νταρλινγκ!

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-30 14:49:22

Θέμα: Mythic Quest

Δημοσίευση: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:  καρικατουρα του Ιμπραϊμοβιτς επεισοδιο που ειδα 3 φορες :axaxaxa: :axaxaxa: :axaxaxa: ξεκινηση η τριτη χρονια επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :heart: :heart: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-30 14:50:57

Δημοσίευση: συγχαρητηρια στον sotatz για την αποψινη του νικη ,καλογαμητο το δωρο!

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-30 23:22:05

Δημοσίευση: μελιτζανες με φετουλα, 10η μερα χωρις πιτογυρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-31 00:12:01

Δημοσίευση: καλησπερα μαγκες

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-31 17:00:46

Δημοσίευση: γιουβαρλακος

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-31 17:02:13

Δημοσίευση: Τα εχω πει, κερδιζεις δυο φορες, στον παγκο να παρουν και αλλοι! κατσε ρε αρχηγε,σε ενα καρο διαγωνισμους δεν ειχες συμμετασχει ενω μπορουσες,πως περιμενεις να εχεις τις ιδιες νικες με καποιον που συμμετεχει στους περισσοτερους οι διαγωνισμοι ειναι αδιαβλητοι,αμα ο αλλος εχει μια κωλαρα απο δω μεχρι απεναντι,χαλαλι του,ας παιξει κ κανονικο τζοκερ χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-31 17:07:11

Δημοσίευση: θα βαζω μια κληρωση τον μηνα για ολους οσους δεν εχουν κερδισει μεσα στο χρονο happy? βσζε εσυ κληρωσεις κ θακερδισουν ολοι καποια στιγμη,αρκεινα συμμετεχουν κιολας,γιατι ορισμενοι γκρινιαζουν σαν το ανεκδοτο με τον τυπο που γκρινιαζει στο θεο που δεν κερδιζει το λαχειο κ καποια στιγμη αγανακτισμενος ο θεος κατεβαινει κ του λεει,ε να σε βοηθησω ρε φιλε,αλλα αγορασε κ συ κανα λαχειο ρε ανθρωπε :hahaha: εδω ο γεροξουρας ειχε να κερδισει ενα χρονο κ κερδισε 2 φορες κολλητα

Δημοσιεύθηκε: 2023-03-31 17:12:10

Δημοσίευση: Μια χαρα εχω συμμετασχει εδω και ενα χρονο, αλλα δεν εχω κερδισει τιποτα. Καποια στιγμη θα τα παρατησω γιατι ενας σε ενα χρονο εχει κερδισει 8 φορες, ο αλλος 3-4 και εχουμε και τις αλλαξοκωλιες, που ενας τα πασαρει στα φιλαρακια του. Μην πας να κανεις τον εξυπνο παιχτει εκει που δεν σε παιρνει! νταξει μωρε μην εξαπτεσαι χαβαλε κανουμε να πουμε,απλα μου θυμησες κανα 2 φορες που καναμε χαβαλε οτι αν κερδισεις θα το χαρισεις κ σου λεγα χαρισε το σε μενα ρε θειο κ τελικα δεν εβαζες συμμετοχη. anyway οποιος εχει τυχη διαβαινει,νταξει μακαρι να ειχα κ γω την κωλοφαρδια του τυπου που κερδισε 8 φορες,εχω κερδισει 3 φορες,αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχω συμμεταχει σε παρα πολυ περισσοτερους διαγωνιαμους απο τους περισσοτερους εδω μεσα γιατι ειμαι κ απο τα πιο παλια μελη,οποτε στατιστικα οι 3 νικες σε τοσες συμμετοχες μπορει να μην ειναι κ τοσο τρομερο. αν θελει ο αντμιν να μας βγαλει κ τα μελη με τις περισσοτερες συμμετοχες ωστε να δουμε κ ποιοι προσπαθουνε οντως παρα πολυ κ ειναι εντελως ατυχοι,οποτε σε εκεινους να δοθει κ ενα φρι φακ τιμης ενεκεν. παντως νομιζω οτι ειναι αδικο να γκρινιαζουμε για ενα διαγωνισμο-εντελως αδιαβλητο- ο οποιος δινει στο νικητη 150 ευρω επι της ουσιας,χωρις οι συμμετεχοντες να χρειαζεται να καταβαλλουν ουτε ενα ευρω.

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-01 05:28:04

Δημοσίευση: καλημερα μαγκες κ καλο μηνα να εχουμε!

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-01 12:52:37

Δημοσίευση: ΥΓ.  Ωραίο θα ήταν, αν κάποιος που δεν έχει κερδίσει, πες, 50 φορές στη σειρά, να μπορεί να πάρει δύο νουμεράκια. Μετά από άλλες 50 φορές χωρίς να κερδίσει, τρία νουμεράκια. Και πάει λέγοντας... xaxaxaxaxa¨¨ :axaxaxa: NOMIzω πως αν δεν σε θελει κ 19 νουμερα να του δωσουν παλι θα χασει :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-01 16:48:31

Δημοσίευση: Εχω δει ατομο να παιζει ολα τα νουμερα στη ρουλετα εκτος του 0 και να ρχεται το μηδεν  :hahaha:  τι να πει κ αυτος Ουτε να ξεπλυνει δεν μπορει ο τυπος :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 00:52:32

Δημοσίευση: σπανακοπιτα κ γιαουρτακι

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 00:53:37

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!

Δημοσίευση: το 20 παρακαλω,ευχαριστουμε για το διαγωνισμο!

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 14:31:47

Δημοσίευση: καλησπερα κ καλη εβδομαδα μαγκες!

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 15:31:52

Δημοσίευση: μακαρονια με κιμα κ τριμμενο τυρακι

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 15:32:47

Δημοσίευση: Εγω ουτε αριθμο δεν προλαβα να παρω στον διαγωνισμο των Αγγελων. Τι λες τωρα; Εκλεισε σε λιγοτερο απο 12 ωρες. Για να μην λλεει ο φιλος μου ο Tom οτι δεν συμμετασχω!  :@ Κοφτες και γρηγορα!  :tooth: Την αλλη φορα θα σου στειλω ειδοποιηση,μολις το δω, η αληθεια παντως ειναι οτι σημερα εκλεισαν οι συμμετοχες σε χρονο dt, ειναι πολυ σπανιο να κλεινουν αυθημερον οι διαγωνισμοι,συνηθως μενουν 2-3 νουμερα για την επομενη μερα

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 23:17:48

Δημοσίευση: Χοιρινο με ρυζακι

Δημοσιεύθηκε: 2023-04-03 20:57:14

Forum Tasks