Δημοσίευση: μακαρονια με κιμα
Δημοσιεύθηκε: 2023-03-27 23:03:10
Δημοσίευση: ΚΑλησπερα μαγκες
Δημοσιεύθηκε: 2023-03-28 15:10:39
Δημοσίευση: καλησπερα μαγκες
Δημοσιεύθηκε: 2023-03-29 13:04:50
Δημοσίευση:
Καλησπέρα στους βετερανους, στελεχη, καραβαναδες και απλους θνητους,
Επειδή ακουγονται πολλα για το 69 δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου θα σας πω την δικη μου ιδεα. ΕΊΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Και οπως προανεφερε κάποιος περιγράφεται στο καμα σουτρα. Ειναι μια διπλη καβλα. Δεν εχει σχεση με το ποιος θα ερθει πρωτος σε οργασμό. Ας ερθει ο αντρας πρωτος, ή η γυναικα αντιστοιχα. Σημασία εχει οτι μετα θα συνεχισει και θα συνεχισει. Η γυναικα ετσι κι αλλιως θελει συνεχεια οργασμους οχι μία φορά. Ο αντρας μετα την ¨"απελευθερώσή" του θα μπορεσει να συενεχισει να παιρνει γλυφομουνι. Δεν εχω καταλαβει γιατι το απεχθανονται καποιοι απο τη στιγμη που η καθαριοτητα και καβλα και η χημεια μεταξυ τους ειναι αριστη, το double pleasure, σας φτανει σε αλλο βαθμο. Ακομα μεχρι και το αναποδο 69 για τις μερακληδες γυναικες μπορει να τις βολευει περισσότερο καθως το στομα του αντρα παει κατευθείαν στην κλειτορίδα. Έχω εναν φιλο στη πατρα που έχει sex shop και τα best seller του είναι οι Δονητές για την ακρίβεια. Τελος παντων αγορασα εναν κλειτοριδικο. Ένα πράγμα έχω να σας πω. Γυρνάω από τη δουλειά και απλά περιμένει καθε μερα 2 χρόνια σχεσης , με τα ποδια ανοιχτα ετοιμη να το κάνουμε. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ. Θεωρώ ότι εαν είστε μερακλήδες και γουστάρετε απόλαυση και μυαλό και όχι απλά γαμήσι, ακόμα και οταν πρόκειται για σκέτο γαμησι, και υπαρχει καθαριοτητα θα πρέπει να το κάνετε. Δεν ξεμπερδεύουμε το 69. Το σεξ έχει γίνει σεξ, και οχι ερωτας. Είτε εχεις σχεσή, είτε για μια απλή ξεπέτα. Για αυτό έχουμε καταντήσει, που το βλέπω και στη γενιά μου ( 26 χρονών ), να γινόμαστε πολύ γαμησιάρηδες και όχι παιχνιδιάρηδες. Αν παρατηρήσετε, για αυτο δινουμε τα 30€ συνηθως παραπανω για να βγουμε με μια εσκορτ που θα μας κανει παιχνιδακια, παρα σε ενα μπουρδελο που κοστιζει συνηθως 30€. Εγω θα εδινα 50€ για την ιδια ωρα με μια εσκορτ και μονο και μονο για το παιχνιδι.
Δεν ξέρω, θέλω να ακούσω τη γνώμη σας.
που τα βρισκεις τοσο φτηνα εσκορτς;
Δημοσιεύθηκε: 2023-03-29 13:11:41
Δημοσίευση: καλησπερα κουκλακια
Δημοσιεύθηκε: 2023-03-30 14:48:12
Δημοσίευση: καλησπερα μαγκες
Δημοσιεύθηκε: 2023-03-31 17:00:46
Δημοσίευση: γιουβαρλακος
Δημοσιεύθηκε: 2023-03-31 17:02:13
Δημοσίευση:
Μια χαρα εχω συμμετασχει εδω και ενα χρονο, αλλα δεν εχω κερδισει τιποτα. Καποια στιγμη θα τα παρατησω γιατι ενας σε ενα χρονο εχει κερδισει 8 φορες, ο αλλος 3-4 και εχουμε και τις αλλαξοκωλιες, που ενας τα πασαρει στα φιλαρακια του.
Μην πας να κανεις τον εξυπνο παιχτει εκει που δεν σε παιρνει!
νταξει μωρε μην εξαπτεσαι χαβαλε κανουμε να πουμε,απλα μου θυμησες κανα 2 φορες που καναμε χαβαλε οτι αν κερδισεις θα το χαρισεις κ σου λεγα χαρισε το σε μενα ρε θειο κ τελικα δεν εβαζες συμμετοχη.
anyway οποιος εχει τυχη διαβαινει,νταξει μακαρι να ειχα κ γω την κωλοφαρδια του τυπου που κερδισε 8 φορες,εχω κερδισει 3 φορες,αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχω συμμεταχει σε παρα πολυ περισσοτερους διαγωνιαμους απο τους περισσοτερους εδω μεσα γιατι ειμαι κ απο τα πιο παλια μελη,οποτε στατιστικα οι 3 νικες σε τοσες συμμετοχες μπορει να μην ειναι κ τοσο τρομερο.
αν θελει ο αντμιν να μας βγαλει κ τα μελη με τις περισσοτερες συμμετοχες ωστε να δουμε κ ποιοι προσπαθουνε οντως παρα πολυ κ ειναι εντελως ατυχοι,οποτε σε εκεινους να δοθει κ ενα φρι φακ τιμης ενεκεν.
παντως νομιζω οτι ειναι αδικο να γκρινιαζουμε για ενα διαγωνισμο-εντελως αδιαβλητο- ο οποιος δινει στο νικητη 150 ευρω επι της ουσιας,χωρις οι συμμετεχοντες να χρειαζεται να καταβαλλουν ουτε ενα ευρω.
Δημοσιεύθηκε: 2023-04-01 05:28:04
Δημοσίευση: καλημερα μαγκες κ καλο μηνα να εχουμε!
Δημοσιεύθηκε: 2023-04-01 12:52:37
Δημοσίευση: σπανακοπιτα κ γιαουρτακι
Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 00:53:37
Δημοσίευση: καλησπερα κ καλη εβδομαδα μαγκες!
Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 15:31:52
Δημοσίευση: μακαρονια με κιμα κ τριμμενο τυρακι
Δημοσιεύθηκε: 2023-04-02 15:32:47
Δημοσίευση: Χοιρινο με ρυζακι
Δημοσιεύθηκε: 2023-04-03 20:57:14