Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14819)

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Ε πες του τρεις εβδομάδες αποκλεισμό κι εσύ… Να μας αφήσει κανένα σώβρακο! :lol: αμα συνεχισει ετσι θα ξεπουτσιαστει  :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 19:36:31

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: ...παντα περνάω καλά ομορφιά μου όταν μ εμπνέει η λουτσα  ;) η γλωσσα μου να δεις πηγη εμπνευσης που ειναι  :loving: :loving:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 19:37:10

Θέμα: Κλήρωση από το CallGirlsAthens

Δημοσίευση: το 12 , αφου ησασταν τοσο ευγενικοι κ μου το αφησατε ! ευχαριστουμε πολυ για το διαγωνισμο!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 19:39:55

Θέμα: Πρόβλημα με τα μαλλιά της κοπέλας μου

Δημοσίευση: υπομονη μεχρι να θελησει να τα αλλαξει .. ζησε μαη να φας τριφυλλι  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 19:40:29

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: Ντρεπομαι αλλα θα το ρωτησω  :hahaha: τι ακειβως ειναι το caching ?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 21:28:15

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Μάγκες μαζευτείτε έχω ανακοίνωση : Πήρα ανδρομαχη ίσως ήμουν ο πρώτος δε το ξέρω και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα νέα στο χώρο , αν παραμείνει θα γίνει άνετα το πρώτο όνομα στο γραφείο δε έχει καρτέλα για αυτό θα πω δυο λόγια μόνο προς το παρόν  Είναι η πιο όμορφη από όσες έχω πάρει του γραφείου και ίσως και από τις Ελληνίδες που έχω πάρει τα τελευταία χρόνια . Στη συμμετοχή δε κλέβει λεπτό από το πρώτο λεπτό που μπήκε ως το τελευταίο και είναι πεντακάθαρη και ευδιάθετη . Αυτά έχω να πω προς το παρόν και πάρτε τη όλοι και θα με θυμηθείτε . Ευχαριστώ και το γραφείο που μου τη πρότεινε αξίζει με τα χίλια !! η ανδρομαχη ? ποτε ξαναδουλευει ξερουμε ? @Pe27 που την πηρες , την συστηνεις ανεπιφυλακτα ή να παρω καμια αλλη καλυτερα ?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 22:46:06

Δημοσίευση: Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και να τη πάρεις άμεσα σου λέω θα με θυμηθείς τελεια,μακαρι να φανει μεχρι την πεμπτη  :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:10:04

Δημοσίευση: Τουλάχιστο ξέρουμε ένα στα 20 νούμερα να μη παίξουμε στη επόμενη  :D μπορει να βγει κ 4η φορα το γαμηδι

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-13 00:06:31

Δημοσίευση: Τη συστήνω ανεπιφύλακτα την ΑΝδρομαχη και να τη πάρεις άμεσα σου λέω θα με θυμηθείς τελεια,μακαρι να φανει μεχρι την πεμπτη  :heart: Ανδρομαχη! λιγα λογια για το φανταστικο κοριτσι ! φανηκε χθες κ εσπευσα να την κλεισω αμεσα αφου με ζαλισε κ στα μεταξυ μας μηνυματα ο @Pe27 κ πραγματικα περσα τελεια , μακαρι να κανει καρτελα κ να της γραψω κ τις ωραιες μου κριτικες σεντονια  :hahaha: λιγα θα γραψω εδω , γιατι με ποναει το κεφαλι μου τωρα , πολυ ομορφο κοριτσι με ωραια βυζακια φυσικα , πολυ καλο επιπεδο ανθρωπου που θα μιλησεις κ θα πεις κ πεντε σοβαρες κουβεντες , δεν ειναι δηλαδη κανα τσολι , αν τη συναντουσα στην κανονικη μου ζωη δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει αυτη τη τη δουλεια κ σιγουρα δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει τετοια γαμησια  @geroksouras οταν συνελθεις να την παρεις μιλαμε για επικη πιπα , ακουραστη , δεν μου αφηνε την πουτσα σε ησυχια , σπατουλαρισμα εννοειται οτι το καραευχαριστηθηκα πρεπει να εχυσε 2-3 φορες κ με αφησε να το φχαριστηθω οσο ηθελα κ στο γαμησι πολυ ωραια συμμετοχη κ γλωσσοφιλα μου εδωσε φουλ , παροτι στην καρτελα της λεει οτι δεν δινει - μαλλον δινει σε οσους πανε με καθαρη αναπνοη . το κοριτσι αξιζει με τα χιλια κ αν μεινει στο χωρο θα κανει μεγαλο σουξε γιατι ειναι δουλευταρου κ θελει να περασει καλα ο πελατης κ να φυγει ευχαριστημενος , της ευχομαι τα καλυτερα  :heart: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:00:19

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: R. I. P. πωρε γαμωτο , το χω λιωσει το total eclipse  :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:04:41

Δημοσίευση: όταν επιμένω για κάτι να μαι ακούς εμένα.... και στη Ανδρομάχη είχα εμπιστοσύνη απόλυτα πως θα σε ικανοποιήσει. για αυτό επέμενα. χαίρομαι που πέρασες όμορφα και εύχομαι και να τη γνωρίσουν και πολλοί φίλοι μου ακόμη από εδώ μέσα , το αξίζει για εμενα.. απο μας εχει τα καλυτερα λογια!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:05:47

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπερα γκαβλιαρηδες!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:16:44

Δημοσίευση: θελω και εγω να της γραψω κριτικη γιατι το αξιζει .. μακαρι να της ανοιξουν καρτελα. αντε να δουμε ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:28:15

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: βγηκε το 13 2η σερι φορα  απιστευτοοοοοοοοο ο @rocco65 θα εκανε χαρακιρι ετσι κ ηταν σημερα ο διαγωνισμος  :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 23:24:06

Δημοσίευση: @Pe27 @TOMCRUISE καταρχήν ευχαριστούμε που μας προτείνετε αξιόλογες κοπέλες που αξίζει να συναντήσουμε και εγώ την έχω ήδη βάλει στα υπόψην, απλά βλέπω να έχει διαθεσιμότητα αργά το βράδυ που είναι απαγορευτικό για εμένα… εμενα απο την αλλη κουτι μου εκατσε που κλεινω το παγοπωλειο μετα τα μεσανυχτα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 23:37:17

Δημοσίευση: Σήμερα Δουλεύουν: Κορινα 3 Αλισια 3 Νονα 7 Ρια 8μιση Εμμανουέλα 3-12 Δωροθέα 6-12 Αλεξία 7μιση Βικτόρια 9 σημερα παλι δεν δουλευε , μιλαμε λαχειο μου εκατσε χθες που πετυχα την ανδρομαχη  :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 00:04:27

Δημοσίευση: Ο @giorgos2226 ωστόσο, χτύπησε το offsidάκι του :P εχει επαφη με το γκολ

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 00:45:16

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: Όπως όλοι οι γούτσου-γούτσου τύποι άλλωστε… R.I.P. φωνάρα :cry: oleς οι φωναρες ιουλιο φευγουνε.... πριν απο 3 χρονια εφυγε η σινεντ ο κονορ....

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 15:39:23

Δημοσίευση: καλησπέρα      δωσε πιπα στο λαο μωρη γκαβλαααααααααααα!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 15:48:46

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλησπέρα ομορφιές  :lips:  Όσο τρέξιμο και να έχω,πάντα θα βάζω το κατιτίς ,σας έχω αδυναμία.. πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 17:16:45

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: Κάνει κάποιος ένα post και στο counter, αντί να δει αμέσως το 1, μπορεί να συνεχίσει να βλέπει 0 μέχρι να λήξει ο χρόνος που έχουμε ορίσει για το caching και το σύστημα να κάνει νέο request στη βάση δεδομένων. Το caching ουσιαστικά είναι η προσωρινή αποθήκευση έτοιμων δεδομένων, ώστε το forum να μην εκτελεί συνέχεια τα ίδια queries στη βάση δεδομένων κάθε φορά που ανοίγει κάποιος μια σελίδα. Για παράδειγμα, αντί το forum να υπολογίζει σε κάθε προβολή πόσα posts έχει κάνει ένας χρήστης μέσα στην εβδομάδα, αποθηκεύει προσωρινά το αποτέλεσμα, π.χ. «10 posts», και το εμφανίζει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν στο μεταξύ ο χρήστης κάνει άλλο ένα post, το πραγματικό σύνολο μπορεί να έχει γίνει 11, αλλά το forum να συνεχίζει προσωρινά να εμφανίζει 10 μέχρι να ανανεωθεί ή να διαγραφεί η cache. Το caching δεν είναι ακριβώς ο ρυθμός με τον οποίο ενημερώνονται τα posts. Είναι ένας μηχανισμός που βοηθάει το forum να φορτώνει γρηγορότερα και να μειώνει τα requests και την επιβάρυνση της βάσης δεδομένων. Η καθυστέρηση στην ενημέρωση των counters είναι μία πιθανή παρενέργειά του. Τα ίδια τα posts συνήθως δημοσιεύονται και εμφανίζονται κανονικά. Αυτό που μπορεί να καθυστερήσει να ενημερωθεί είναι κάποιο αποθηκευμένο στοιχείο, όπως ο αριθμός posts, τα εβδομαδιαία posts, οι προβολές, τα στατιστικά ή κάποιο άλλο counter. Όταν λήξει ο χρόνος της cache ή όταν γίνει χειροκίνητο clear/purge της cache, το forum παίρνει ξανά τα πραγματικά δεδομένα από τη βάση και εμφανίζει τον σωστό αριθμό. κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου , αλλα δεν ημουν απολυτα σιγουρος .

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 21:44:05

Δημοσίευση: Σήμερα Δουλεύουν: Νονά 7 Βικτώρια 4 Κορίνα 2 Αλίσια 3 Ναταλία 4 Αλεξια 6;30 Μπελα 4 Μαριάννα 7 πολυ τσοντα φαινεται η ναταλια!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-11 20:46:59

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο... kaλο σαββατοβραδο γκαβλιαρηδες!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-11 22:43:17

Δημοσίευση: Δε φαίνεται μόνο ….. προλαβες ρε μπαγασακο ???

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-11 22:43:56

Δημοσίευση: Σιγά μη άφηνα το κερατά τον @gpd να μου τη ξαναφέρει  :D καλα του κανες :hahaha:  που ειναι η κριτικη οεο?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-12 00:34:26

Δημοσίευση: Με ύψος 1,85, 70kg + extra τη δεύτερη εκτόνωση, σε βλέπω να τη βγάζεις μόνο με σπάτουλα… :P 1.85 ??????????

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-12 18:21:07

Δημοσίευση: μα ειναι δυνατον 3η σερι κληρωση το 13?????????????????????????????????

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-12 22:53:52

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια @rocco65 αυτος θα τραβαει τις κωλοτριχιδες του τωρα  :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-13 00:27:25

Δημοσίευση: Ο πρωταρχικός μου στόχος αυτός είναι παράλληλα με το σασπένς που προσφέρουν οι διαγωνισμοί και η ικανότητα να πετύχεις το σωστό νούμερο. Βέβαια, έχω εξαργυρώσει κι εγώ κάποια από τα ff μου για να γευτώ τους καρπούς ορισμένων νικών μου που κερδίσα με την αξία μου. Σε ευχαριστώ για την θετική ενέργεια και την υποστήριξη. κριμα που δεν εγινε αυτο το back to back με τα νουμερα την προηγουμενη εβδομαδα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-13 00:54:58

Θέμα: Μυστήριο με τον θάνατο 26χρονης influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

Δημοσίευση: Δικαστής δεν είμαι, αλλά εκεί κάτω για υπόθεση που αφορά γυναίκα, σιγά να μη βρεθεί άκρη… ε ναι αφου ειναι ουγκανοι

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-13 00:56:53

Forum Tasks