Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14825)

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Thanks !!!! καλως σας γνωρισα!! βαλε αλλο ενα ποστ  ενα ποστ  ενα ποοοοοοοοοοστ  βαλε αλλο ενα ποστ   ενα ποστ ενα ποοοοοοοοστ βαλε αλλο ενα ποστ   ενα ποστ ενα ποστ  τοκανα κ συνθημα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 18:04:17

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: to 8 παρακαλω! πηγα να σου απαντησω στο μηνυμα που μου εστειλες αλλα μου βγαζει οτι απενεργοποιησε τα προσωπικα μηνυματα , οποτε σου απανταω εδω , σε σχεση με ποια ποστ μετρανε για τους διαγωνισμους . αυτα που ειναι σχετικα με το σεξ , γραφεια  , πουτανες,βιζιτες , μπουρδελα ,  οχι μοντελα κλπ κ τα τοπικ  με οτι εχει να κανει με σεξ

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 18:25:25

Δημοσίευση: Καλή αρχή να έχεις , καλωσήρθες και σύντομα και με νίκη ! καλα κατσε να κερδισουν οι παλιοι πρωτα  :DD: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 18:27:47

Δημοσίευση: Μάλλον θα κλείσει τελικά ο σημερινός έστω στο παρά πέντε αμα βαλει ενα ποστ ακομα ο καινουργιος θα κλεισει κ τυπικα ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 18:28:20

Δημοσίευση: Φαντάσου να κλείσει το διαγωνισμό το σημερινό και να κερδίσει και με τη πρώτη θέλω να δω τι θα λες μετά  :D θα κανω πουτσοκιρι ....

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 18:40:45

Δημοσίευση: ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ @Στρατος THE RETURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 18:42:22

Δημοσίευση: Το 18 παρακαλώ ευχαριστώ. το 18 που έμεινε το 18 το εχει παρει αλλος,  παρε κ το 8 στο βελβετ γιατι ο καινουργιος αδυνατει να καταλαβει οτι πρεπει να εχει 25 ποστ για να παρει νουμερο.

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 18:59:03

Δημοσίευση: το 8 λοιπόν! εσκισεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ακομα βεβαια δεν εχεις καταλαβει ποια ποστ μετρανε για τους διαγωνισμους , αλλα που θα παει θα το βρουμε κ αυτο  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 19:06:31

Δημοσίευση: Εγώ δεν έχω καταλάβει, ποια δεν μετράνε  :s το σημαντικο ειναι να καταλαβεις ποια μετρανε  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 19:32:24

Θέμα: Αύξηση της δημοτικότητας του πρωκτικού σεξ και τα προβλήματα στις γυναίκες

Δημοσίευση: Ναι ακριβώς, δια της τριβής επιτυγχάνεται ο οργασμός οπου τριβη βαλε ξεκωλιασμα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 19:33:24

Δημοσίευση: Εγώ δεν έχω καταλάβει, ποια δεν μετράνε  :s ακολουθει ενας συντομος οδηγος  μονο οτι εχει να κανει με αγοραιο σεξ μετραει οχι μοντελα κλπ  βιζιτες , γραφεια , μπουρδελα , στουντιο , επισης τα διαφορα που λενε πως γαμιομαστε , στασεις κλπ  παραδοξως μετρανε κ τα νηματα του λεμε το καθημερινο μας γεια,τι εφαγες κ ποταρες

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 19:34:22

Δημοσίευση: Από αλλού περιμέναμε να κλείσει από αλλού μας ήρθε … aφου ο νεοπας δεν ηθελε να βαλει ενα ποστ ακομα.....

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-14 20:18:56

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα γκαβλιαρηδες!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 12:26:12

Θέμα: Παραγγελιά! Τήρηση dress code κ.α

Δημοσίευση: Εσύ το είπες για αστείο και καλά έκανες αλλά ένας που δε με ξέρει όπως το διαβάζει θα πει ότι δε μπορώ αλλιώς …. αλλιως πως? για τι πραγμα μιλατε?

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 12:31:20

Δημοσίευση: τι ειμαι ρε ο λιγδας ο @TOMCRUISE? λιγδας , μουα ?

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 18:11:41

Δημοσίευση: παλι κολλησε η ομαδα να ουμε .... τι παθαινετε  ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε γιουροβιζιον βλεπετε απο τωρα ? :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 20:29:28

Θέμα: Οδηγίες προς νέους αθλητές .

Δημοσίευση: Καλημέρα σας. Όπως γράφω και στην υπογραφή μου ανοίγω αυτό το θέμα μπας και βρω το δρόμο προς το τέρμα.  Αποφάσισα να ασχοληθώ με το άθλημα, και ζητάω καθοδήγηση απο τους μύστες μπας και αποφύγω στο μέλλον τη κακή αρχή που έκανα, σε αντάλλαγμα θα σας μεταφέρω  τις εμπειρίες μου, ελπίζοντας να βοηθήσω στ μέλλον νεότερους στο forum από εμένα και ίσως να βάλω και εγώ ενα λιθαράκι στις δικές σας γνώσης. Ξεκίνησα απο τα βασικά , δηλαδή να διαβάζω το forum , αλλά καθώς ειναι τεράστιο χάθηκα, ίσως αν τα μαζέψω όλα εδώ να βρω μια άκρη. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν απο τα πολύ βασικά. Αν κάποιος εχει να προτείνει κάποιο post που πρεπει να διαβάσω παρακαλώ να το αναφέρει. Οπότε η πρώτη ερώτηση είναι τι πρεπει να κανω για να αποφύγω τις κακοτοπιιες .Τι κοιτάμε? Τι προσέχουμε? ποια γραφεία εμπιστευόμαστε και ποια οχι? Βοηθάτε γιατί χανόμαστε. καλα  εγω νομιζα οτι το τοπικ αφορα αθλητισμο κ για αυτο δεν το ειχα ανοιξει μεχρι τωρα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 20:31:08

Θέμα: Παραγγελιά! Τήρηση dress code κ.α

Δημοσίευση: Δε έχω φτάσει τους αιώνες σου Μαθουσαλιξ και έχουν να το λένε για τον αριθμό εκτονώσεων παρά τη μέση ηλικία μου σε σχέση με νεότερους σε πληροφορώ … Μπορώ να σου μαζέψω και υπογραφές να το τεκμηριώσουν με τα καλύτερα ονόματα της αγοράς καλα κ συ τωρα απαντας σοβαρα του μπαρμπαπηδουλα , αφου τρολαρει συνεχεια ο αρχηγουλης  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 21:22:37

Δημοσίευση: Καλημέρα σας. Όπως γράφω και στην υπογραφή μου ανοίγω αυτό το θέμα μπας και βρω το δρόμο προς το τέρμα.  Αποφάσισα να ασχοληθώ με το άθλημα, και ζητάω καθοδήγηση απο τους μύστες μπας και αποφύγω στο μέλλον τη κακή αρχή που έκανα, σε αντάλλαγμα θα σας μεταφέρω  τις εμπειρίες μου, ελπίζοντας να βοηθήσω στ μέλλον νεότερους στο forum από εμένα και ίσως να βάλω και εγώ ενα λιθαράκι στις δικές σας γνώσης. Ξεκίνησα απο τα βασικά , δηλαδή να διαβάζω το forum , αλλά καθώς ειναι τεράστιο χάθηκα, ίσως αν τα μαζέψω όλα εδώ να βρω μια άκρη. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν απο τα πολύ βασικά. Αν κάποιος εχει να προτείνει κάποιο post που πρεπει να διαβάσω παρακαλώ να το αναφέρει. Οπότε η πρώτη ερώτηση είναι τι πρεπει να κανω για να αποφύγω τις κακοτοπιιες .Τι κοιτάμε? Τι προσέχουμε? ποια γραφεία εμπιστευόμαστε και ποια οχι? Βοηθάτε γιατί χανόμαστε. μαγκα απλα ειναι τα πραγματα κ εδω μεσα ειμαστε αρκετα εγκριτοι οι περισσοτεροι , διαβασε τις κριτικες μας , δες με ποιο στυλ ταιριαζεις περισσοτερο κ ρωτα τους αντιστοιχους ανθρωπους που ταιριαzουν τα γουστα σας κ θα σε καθοδηγησουμε αναλογα ποιες να παρεις γιανα ξεκινησεις καλα. κ εμεις που δεν ειμαστε λεφταδες καπως ετσι παμε , κανουμε κ κανα κασκαντεριλικι αλλα εχει μεγαλο ρισκο....

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 21:50:04

Δημοσίευση: καλησπερα γκαβλιαρηδες

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-17 17:09:31

Δημοσίευση: Μπράβο σου γιατί θα άρχιζε να φωνάζει πάλι ο ξέρεις ποιος. Ο γλυφομουνης “mission impossible” αδικο εχω ρε κωλοπαιδα?

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-17 17:10:38

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: ωρα να βγαλω κ στατιστικα επιτελους ....

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 00:06:50

Δημοσίευση: καλη πορνοεβδομαδα ρε αλανια!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 00:08:07

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: συγχαρητηρια @Goros, τρελο να ουμε , περισσοτερο πηρες νουμερο για να κλεισει ο διαγωνισμος αφου οι 2 νιουφηδες που εφτασαν κοντα δεν καταδεχτηκαν να βαλουνε λιγα ποστ ακομα κ να κερδισουνε κ τη δωραρα του cga κ η ανταμοιβη σου ητανε να κανεις την πρωτη σου νικη για φετος κ μαλιστα σε γκραντε γραφειο !!! να περασεις σουπερ ντουπερ!!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 00:12:37

Δημοσίευση: Πρέπει να το κάνεις αυτό στο πρώτο πεντάλεπτο και φυσικά πριν ξεντυθεί ή κάνει οποιαδήποτε πράξη μαζί σου βεβαια πολλα μπορει να στραβωσουν κ αφου ξεντυθει δυστυχως...

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 00:23:26

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Με τη γκαντεμιά που με δέρνει όλα παίζουν φίλε … Αυτό δεν είναι θέμα γκαντεμιάς, αλλά νωθρότητας που σε καμία περίπτωση δε σε χαρακτηρίζει. Και σε τελική και αν δεν προλάβουμε τι θα αλλάξει; Σάμπως κερδίζουμε; :hahaha: θα αρχισουμε οπως περσι να συναγωνιζομαστε ποιος θα παρει το τελευταιο νουμερο  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 01:02:58

Θέμα: Κλήρωση από το CallGirlsAthens

Δημοσίευση: πω ρε φιλε ατυχια αν ποσταρες εσυ θα κερδιζες ατυχια ή βλακεια ? 50 φορες του ειπαμε να ποσταρει να παρει το τελευταιο νουμερο,στα παπαρακια του μας εγραψε κανονικα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 01:16:01

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: τυχερα νουμερα !!! τα τυχερα  νουμερα για τους τρεις τελευταιους  διαγωνισμους ηταν κατα σειρα τα 17-για πρωτη φορα φετος και τα 3 και 8 αμφοτερα για δευτερη φορα φετος !!!!!! 1.1 2.1 3.2 4. 5.2 6.1 7.6 8.2 9. 10.1 11. 12.1 13. 14.3 15.2 16.1 17.1 18.1 19. 20.2 τα πιο τυχερα νουμερα ειναι το 7 με 6 νικες κ το 14 με 3 νικες , χωρις νικη ακομα για οποιον ενδιαφερεται να πονταρει εκει την τυχη του ( Pe27 λεμε τωρα ) ειναι τα 4,9,11,13,19.....

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 01:20:24

Δημοσίευση: λοιπον μια φρικιαστικη λεπτομερεια που τωρα μολις την προσεξα κ αφορα την γκαντεμια του υπεργκαντεμη της παρεας μας ειναι οτι στο διαγωνισμο της πεμπτης του velvet τελευταιος που πηρε νουμερο ηταν ο @Στρατος και μαντεψτε ποιο νουμερο ειχε διαλεξει........ ναι το 8  :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 01:22:27

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: τα χτυπησα τα πιτογυρα μου παλι  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 01:24:03