Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14833)

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: συγχαρητηρια @"sotiris1973" για τη νικη σου,η γκρινια επιασε τοπο :hahaha:  να περασεις ωραια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-13 00:58:13

Θέμα: Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δημοσίευση: Δεν ψοφησε ακομα αυτη? Βασταει γερα ο χορηγος? οσο δινει κωλο ο χορηγος δινει ευρω :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-13 00:59:13

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: το 11 τιποτα ακομα , τι ειναι αυτο ρε μαγκες να ουμε ? :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-13 00:59:56

Δημοσίευση: Γινεται χρονια αυτο. Ειδικα με τον προηγουμενο τροπο συμμετοχης (συνολικα ποστ) δεν εμπαιναν στον κοπο να δηλωσουν ενω τα ειχαν ηδη καποιοι. μα κ σε αυτον ενας ειχε τα ποστ κ δεν εβαζε συμμετοχη εντελως ανεξηγητα να πω οτι εχεις προηγουμενα με ενα γραφειο κ δε γουσταρεις να κερδισεις το γραφειο αυτο ειναι ολοκαινουργιο ποτε προλαβες να αποκτηασεις προηγουμενα δηλαδη?  ετσι κ αλλιως  κατα 95% δεν θα κερδισεις ρε μπαγλαμα πως να το κανουμε δηλαδη,βαλε συμμετοχη να βοηθησεις το σαιτ ,τωρα αμα πεσεις στο 5% κ κερδισεις εχεις μπορεις να το πασαρεις κ αυτος που θα λαβει την πασα πιθανοτατα απο αλλο γραφειο θα στην πασαρει πισω κ εισαι παλι κερδισμενος!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-13 01:04:44

Θέμα: Δέσποινα Βανδή

Δημοσίευση: Μήπως… κάτω από μεγάλο βράχο, κρύβεται μεγάλο φίδι; :haxa: κ μεγαλο φιδι να κρυβεται δε νομιζω να πολυσηκωνεται :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-13 01:06:13

Δημοσίευση: Κατάλαβες @"TOMCRUISE" τι εννοούσα; Του Γκλάμουρα ούτε μέρα δεν πρόλαβε να κλείσει… :@ προφανως καταλαβαινω ρε παικτη δεν ειμαι στοκος , ομως κ τα 2 γραφεια μουνακι θα σου δωσουνε αμα κερδισεις , το γκλαμουρ σιγουρα εχει τετραπλασια μουνακια κ τα περισσοτερα καλυτερης ποιοτητας απο του νεοφωτιστου εσκορτ ναου , ΟΜΩΣ πραγματικα δεν καταλαβαινω αμα καποιοι τελοςσπαντων ειναι τοσο ελιτιστες κ ξεκουνιουνται μονο οταν βαλει διαγωνισμο το γκλαμουρ τοτε γενικα δεν καταλαβαινω γιατι συμμετεχουν στους διαγωνισμους γενικα αφου σνομπαρουν τα τζαμπα γαμησια απο αλλα γραφεια? εγω διψαω για μουνι μ σιγουρα τα οικονομικα μου δεν ειναι τα καλυτερα οποτε κ τη τζινα βαρωνη να γαμησω τζαμπα σιγουρα θα περασω καλυτερα απο το να κατσω κ να παιξω μονος μου την πουλαρα μου . αλλα κ να μην ειχα οικονομικο στρες δεν καταλαβαινω γιατι να με χαλασει τζαμπα γαμησι απο το εσκορτ ναου δηλαδη ? αφου ανοιγω τη σελιδα του κ βλεπω 4-5 κοριτσια που ειναι της απολυτης αρεσκειας μου,γιατι να τα σνομπαρω? ή ειμαστε πουτανιαρηδες ρε μαγκες ή δεν ειμαστε να πουμε ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-13 01:18:53

Δημοσίευση: Είμαι νέος καρντιά μου· δε γνωρίζω τι γίνεται χρόνια τώρα… Ακριβώς αυτό· είναι θέμα συλλογικής συνείδησης. Όχι όμως και τη Τζίνα Βαρώνη ρε συ· έλεος!!! εβαλα τη χειροτερη περιπτωση για να δωσω εμφαση στο παραδειγμα , στο εσκορτ ναου εχει 8 κοριτσια που ειναι ολα πολυ λαχταριστα καμια σχεση με τζινα βαρωνη νταξει εχει κ την caleste αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-13 01:30:28

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα γκαβλιαρηδες!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-14 12:39:01

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: πιτσα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-14 22:41:31

Θέμα: Με ποια Ελληνίδα διάσημη θα θέλατε να κάνετε σεξ;

Δημοσίευση: Ναι το ξέρω. Είναι όμως επέμβαση σοβαρή, δεν είναι ίωση… ε καλα ολες στην πιο καβλερη τους φαση φαντασιωνομαστε να τις γαμησουμε καλε χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-14 22:51:14

Δημοσίευση: καλη εβδομαδα γκαβλιαρηδες!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 16:05:26

Θέμα: Ευχές γενικότερα μέρα που'ναι

Δημοσίευση: Οι μαμάδες παίρνουν λουλουδάκια, σκατουλάκια και λοιπά, ενώ οι μπαμπάδες ένα @@. τι τα θες φιλε,ετσι ειναι η ζωη...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 16:06:37

Δημοσίευση: μεξικανικο

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 17:47:57

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: σκυψε να με πληρωσεις ευλογημενη :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 21:11:16

Θέμα: Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Δημοσίευση: Η νέα διοργάνωση της FIFA, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, κάνει «ντεμπούτο» την Κυριακή φέρνοντας απέναντι τις μεγαλύτερες ομάδες όλους του κόσμου για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη νέα του μορφή θα πραγματοποιηθεί σε ένα διάστημα 29 ημερών, από την Κυριακή 15 Ιουνίου μέχρι τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 13 Ιουλίου. Οι αγώνες θα γίνουν σε 12 στάδια των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και το MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ στοποίο θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός. Η Ευρώπη έχει τις 12 από τις 32 ομάδες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Οι θέσεις τους καθορίστηκαν από την απόδοσή τους στο Champions League τις περασμένες 4 σεζόν από το 2020/2021 και έπειτα. Οι δύο αγγλικές ομάδες, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στα τελευταία τρία χρόνια, ενώ μαζί τους θα έχουν και την Μπάγερν Μονάχου, την Παρί Σεν Ζερμαίν και την Ίντερ. Ο νικητής της διοργάνωσης θα λάβει 108 εκατομμύρια ευρώ από τη FIFA. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο που θα μοιραστούν οι 32 ομάδες θα φτάσει τα 865 εκατομμύρια. Τα 454 εκατομμύρια ευρώ αφορούν τη συμμετοχή και θα μοιραστούν με εμπορικά κριτήρια, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν με βάση την απόδοση των ομάδων. Οι όμιλοι της διοργάνωσης: 1ος Όμιλος: Παλμέιρας (Βραζιλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Αλ Αχλί (Αίγυπτος), Ίντερ Μαϊάμι (ΗΠΑ) 2ος Όμιλος: Παρί Σεν Ζερμαίν (Γαλλία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Μποταφόγκο (Βραζιλία), Σιάτλ Σάουντερς (ΗΠΑ) 3ος Όμιλος: Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή), Όκλαντ Σίτι (Αυστραλία) 4ος Όμιλος: Φλαμένγκο (Βραζιλία), Τσέλσι (Αγγλία), Εσπεράνς Σπορτίβ ντε Τινί (Τυνησία), Λος Άντζελες FC (ΗΠΑ) 5ος Όμιλος: Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή), Ίντερ Μιλάνο (Ιταλία), Μοντερέι (Μεξικό), Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς (Ιαπωνία) 6ος Όμιλος: Φλουμινένσε (Βραζιλία), Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία), Ουλσάν (Κορέα), Μαμέλοντι Σάνταουνς (Νότια Αφρική) 7ος Όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Γιουβέντους (Ιταλία), Ουιντάτ (Μαρόκο), Αλ Αίν (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) 8ος Όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία), Πατσούκα (Μεξικό) απο ελλαδα τιποτα ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 21:13:44

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση: τον ξαναθυμηθηκαμε αυτες τις μερες...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 21:20:15

Δημοσίευση: Τσίπουρα (πολλά) με τους ανάλογους μεζέδες… by the sea. αυτη ειναι ζωη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 21:20:56

Δημοσίευση: καποιος φουρνος γκρεμιστηκε παλι :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 22:07:02

Δημοσίευση: Το ξέρω …. Δε ξέρεις πόσο μαλακας νιώθω αλλά δε μου φταίει κανείς εγώ δε πίστεψα ότι θα άλλαζε η μοίρα μου με το 11 και το άφησα καλά να πάθω ΚΑΛΑ εκανες μωρε βλακεια ειναι να κολλαμε με ενα νουμερο,το εχω πληρωσει κ εγω αυτο κ το λεω κ το συγκεκριμενο καθυστερησε τοσο που θα εσπαγε τα νευρα κ στον πιο υπομονετικο πια...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:09:40

Θέμα: Cristina Gilabert Benito

Δημοσίευση: πολυεργαλειο η τυπισσα να πουμε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 15:07:21

Δημοσίευση: Καλημέρα  η καλυτερη φωτο για να ξεκινησει ομορφα η εβδομαδα μας! καλη εβδομαδα γκαβλιαρηδες!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 15:11:26

Θέμα: Σία Βοσκανίδου

Δημοσίευση: Πριν μπει στο παιχνίδι νομίζω ζήταγε 500. φαντασου τι θα ζηταει τωρα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 18:41:50

Θέμα: Mousses

Δημοσίευση: Γουέντι – Δεν τη βρίσκεις εύκολα στις “Mousses”. Μάθε γιατί… Δείτε περισσότερα... ωραιο κωλο εχει η γουεντι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 18:44:25

Δημοσίευση: πιτογυρα να πανε τα φαρμακια κατω!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 23:25:25

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Καλησπέρα σε όλους! :loving: ουαου εισαι μουναρος!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 23:26:16

Θέμα: Αθηνά Οικονομάκου

Δημοσίευση: οικονομακου αρχηγε!!!! σχολικο συνθημα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 23:27:04

Θέμα: Σάσα Μπάστα

Δημοσίευση: Είναι σημαντικό να έχεις καλό πλαστικό. που πας χωρις πλαστικο ντε? :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 23:28:08

Θέμα: Sabrina Carpenter

Δημοσίευση: εχει κ ματαρες η γκαβλα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 23:29:02

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Εγώ να στο φάω; Να σε κερατώσει μαζί μου θέλω μόνο… :D ε μα ναι γαμησακι μονο που να μπλεκουμε σε σχεση τωρα χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-18 00:20:03

Θέμα: Jennifer Lawrence

Δημοσίευση: Ρε τι μου βάζεις εμένα θυμωμένη φατσούλα αντί στον… μπούστη και μου κόβεις φήμη; ναι προσεξε μην πεσεις στο ρανκινγκ :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-18 00:46:25