Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14836)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Για να είμαστε πάντα στην πρίζα! (πάλι καλά που το συζητήσατε, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι…) πρεπεις να τσεκαρεις τα νεα θεματα συνεχεια χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:30:25

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Σε τρώει όμως, αφού αλλάζεις συνέχεια νούμερο… περισσοτερες πιθανοτητες εχει απο μερικους μερικους που παιζουν συνεχεια το ιδιο γκαντεμικο νουμερο χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:33:06

Θέμα: Ιδανική συχνότητα για σεξ

Δημοσίευση: Δεν άντεχες ένα γλείψιμο τη μέρα μέχρι τα βαθιά γεράματα; Με εντυπωσιάζεις… :hahaha: γλειψιμο σιγουρα αλλα θα επρεπε να τον χωσω κιολας λιγο χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:35:39

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: χτυπησα γιαουρτακι με μελι

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:39:14

Θέμα: Europa League

Δημοσίευση: εκανε την εκπληξη η τοτεναμ

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:40:12

Θέμα: Πόσα χαλάτε στις πουτάνες ανά μήνα;

Δημοσίευση: Μια συνάντηση το μήνα κάνω ανά μέσο όρο συνετος.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:41:07

Θέμα: Πως πείθω τη γυναίκα μου να μου δώσει κώλο

Δημοσίευση: τησ λέω πιάσε το κινητό μου απ το κομοδίνο και εκεί που γυρνάει, τσααααφ! εκει που δεν το περιμενει χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:42:38

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα  μας εφτιαξες παλι ρε μαγκα σλουρπ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:44:32

Θέμα: Σύλληψη δύο ατόμων που παρείχαν παράνομα πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια

Δημοσίευση: Ε και; Χρειάζονται τοοοόσες επιλογές; στην εποχη μας η ποσοτητα μετραει.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:45:34

Θέμα: Αστυνομικός μετέφερε εκδιδόμενες γυναίκες σε ξενοδοχεία στη Μεταμόρφωση – Συνελήφθη μ

Δημοσίευση: μια εξτρα εργασια εκανε ο ανθρωπος !!!!! να αντισταθμισει την ακριβεια του σουπερ μαρκετ χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 11:46:52

Θέμα: Michelle Hunziker

Δημοσίευση: Γλυκιά γυναίκα. για φουλ γλειψιμο ειναι η γκαβλα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 23:48:33

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: πιτογυρα παλι

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 23:55:34

Θέμα: Europa League

Δημοσίευση: ττου χρονου θα το παρει η μπαοκαρα!!!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 23:56:43

Θέμα: Εχουν πια νοημα οι θρησκιες;

Δημοσίευση: Φυσικά και υπάρχει.  Ανέκαθεν ήταν η μεγαλύτερη μορφή χειραγώγησης των λαών. αλλωστε καποιους τους βοηθανε πραγματικα

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 23:57:55

Θέμα: Το πικάντικο νέο της ημέρας

Δημοσίευση: Πουτάνες αδερφέ!! ολες πουτανες μονο σε μενα δεν καθονται...

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-22 23:59:09

Δημοσίευση: Που είναι το κακό να μπουν βράδυ? το πολύ πολύ το βλέπεις το επόμενο πρωί. ο πουτανιαρης ο σωστος ειναι αε επιφυλακη ολο το 24ωρο χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 00:03:28

Θέμα: big brother κουβέντα

Δημοσίευση: η φενια εντωμεταξυ βρηκε γκομενο εκει μεσα τον αραπη που μπηκε μετα αραπη? ελληνικο big brother δεν ειναι ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 00:04:46

Θέμα: Βίκυ Κάβουρα

Δημοσίευση: Γιατί να γίνει? μπορει να εχει δυσανεξια στην πολυ πουτσα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 00:05:59

Θέμα: Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Δημοσίευση: Οδηγός άφησε στην μέση του Κηφισού το ΙΧ για να κάνει την ανάγκη του: Σταμάτησε δίπλα περιπολικό  Μια σκηνή έπος εκτυλίχθηκε στον Κηφισό και έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο έγινε viral. Στο βίντεο φαίνεται μέρα-μεσημέρι, ένας άνδρας να κάνει την ανάγκη του αμέριμνος στις προστατευτικές μπάρες στη Λεωφόρο Κηφισού. Ξαφνικά ένα περιπολικό σταματάει στη δεξιά λωρίδα. Ο αστυνομικός βγαίνει και φαίνεται κάτι να λέει στον άντρα που έκανε την ανάγκη του. Ο αστυνομικός από τις κινήσεις του χεριού του δείχνει αγανακτισμένος, ωστόσο όταν η κάμερα που κατέγραφε το περαστικό πηγαίνει πιο αριστερά, ξεκαθαρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο άνδρας που έκανε την ανάγκη του πηδάει τις μπάρες και κατευθύνεται προς το όχημά του, το οποίο είχε παρατήσει στη μέση του Κηφισού δημιουργώντας μια ουρά πίσω και με τον κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο. Μετά την... κατσάδα του αστυνομικού, ο οδηγός μπήκε ξανά στο όχημά του σα να μην έχει συμβεί τίποτα και έφυγε... «Βροχή» τα σχόλια: «Καζάνι χωρίς πάτο» Το βίντεο αυτό που ανέβηκε στα social media προκάλεσε αντιδράσεις όπως ήταν φυσικό και επόμενο. Οι περισσότεροι «έκραξαν» τον οδηγό, ενώ κάποιοι τα έβαλαν και με τον αστυνομικό που του έκανε απλά παρατήρηση. «Αυτή είναι η Ελλάδα και περιμένει κανένας να πάτε μπροστά; Έφυγα πριν 30 χρόνια και δεν το μετάνιωσα ποτέ», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Η ατιμωρησία έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα... Καζάνι χωρίς πάτο». Υπήρχαν πάντως και κάποιες λίγες περιπτώσεις που δικαιολόγησαν τον οδηγό. Συγκεκριμένα ένας έγραψε: «Πού ξέρετε αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ο άνθρωπος και δεν προλάβαινε για άλλη λύση ρε δικαστές όλοι;», ενώ κάποιοι έθιξαν το θέμα της έλλειψης δημοσίων τουαλετών για τέτοιες περιπτώσεις. αμα δεν εσκαγαν οι μπατσοι θα εκανε κ τα κακακια του ο τυπος  :) :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 00:08:47

Θέμα: Βλέπουν οι γυναίκες πορνό;

Δημοσίευση: πρόσφατα μου είπε  πρωτοεμφανιζόμενη  ότι βλέπει  λεσβιακά και της αρέσουν και οι γυναίκες αυτο μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο κ μπραβο της!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 00:10:55

Θέμα: Οικολογική Ταφή/Εκκλησιαστική Ταφή ή Αποτέφρωση ;

Δημοσίευση: παντως και η καυση στην Ριτσωνα δεν βγαινει φτηνα σιγα που θα βγαινε φθηνα. φικανθρωπικο ιδρυμα ειναι?

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 00:25:14

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα αλανια!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 11:23:02

Θέμα: Πόλεμος σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Δημοσίευση: Ακομα κρατανε ομοιρους... απο την αλλη διαλογος με βομβες δεν γινεται... πολλα παραδοξα στην υποθεση παραλογα ολα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 11:28:04

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: Άλλη εμπειρία οι άλλες ομάδες και άλλο ροστερ.. ε ναι τοσα συνεχομενα χρονια πρεμιερ λιγκ εχουν πολυ εμπειρια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 11:30:58

Θέμα: Πόσο οι Έλληνες είναι δεκτικοί στο να πάιξουν σε ερωτίκη ταινία;

Δημοσίευση: Νομιζω πως μπορει να το μετανιωνα αργοτερα, αλλαζει ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει εξαρταται κ απο το αν θα το ηξερε ο κοινωνικος περιγυρος...

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 11:34:42

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Καλημέρα !!! Η Μαλβίνα πάει σε τρίο?? θά ηταν ωραια !! οτι κ να κανει αυτο το πλασμα ωραια θα ειναι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 11:36:27

Δημοσίευση: Θα κάνω νταμπλ την Κυριακή ευρωπαϊκό στο μπάσκετ και free fuck στο σαιτ σιγα μη σκισεις κ κανα καλσον χαχα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 11:38:19

Θέμα: Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Δημοσίευση: Έχω δει live -Ασία μεριά- να τα κάνει στη νησίδα και μετά να πλένεται…. :dodgy: πωωω αισχος....

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 11:40:16

Δημοσίευση: Εγω σκίζω των κοριτσιών, δεν τα φοράω! Μάλλον εννοει ότι φοράς..  λέω εγώ τώρα, δεν θέλω να σπείρω  διχόνοια! :P ανα τα φοραγες θα ειχαμε θεμα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 13:20:34

Θέμα: Premier League - Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δημοσίευση: «Το επίπεδο του Europa League έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά φέτος! Νομίζω ότι φέτος ήταν πιο δύσκολο και πιο υψηλό το επίπεδο ακόμη και από το Champions League. Για εμένα είναι πιο δύσκολο να φτάσεις στον τελικό του Europa League, παρά του Champions League» Ρούμπεν Αμορίμ :haha: ο καθενας λεει την καβλαντα του να πουμε χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-23 15:39:03