Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14850)

Θέμα: Monica Bellucci

Δημοσίευση: Monica Bellucci: Κορμάρα στα 59 της και αγέραστη – Ποζάρει χωρίς σουτιέν και κολάζει… Η Μόνικα Μπελούτσι κάνει ακόμη τον ανδρικό πληθυσμό να «καρδιοχτυπά» και στα 59 της δείχνει εξίσου εντυπωσιακή… Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ισπανικού «Elle», επιδεικνύοντας τις διάσημες καμπύλες της και ποζάροντας χωρίς σουτιέν.  Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για την ηλικία της, εξηγώντας ότι έχει συμφιλιωθεί με τα γηρατειά. «Είμαι σαν όλους τους άλλους ανθρώπους. Λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει, σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ.  Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν».  Παρά το γεγονός ότι φημίζεται για την απίστευτη ομορφιά της -έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 16 ετών- η Μόνικα επέμεινε ότι η επιτυχία της είναι κάτι περισσότερο από την εμφάνισή της. «Είμαι 59 ετών και εξακολουθώ να εργάζομαι, οπότε δεν νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με την ομορφιά. Η αρχική περιέργεια καταλήγει στο κενό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο από πίσω». Η Μόνικα είχε μοιραστεί στο παρελθόν τις σκέψεις της σχετικά με την ηλικία σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Sunday Times Style». Η ίδια είχε δηλώσει ότι θέλει να γεράσει όμορφα και ειρηνικά, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει εμμονή με τη διατήρηση της σιλουέτας της στα 50 της. τα βυζομπαλα σταθερα στο θεο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:27:05

Θέμα: Κλιματική Υστερία

Δημοσίευση: ζαλάδα με την κλιματική αλλαγή πια ο τραμπ λεει οτι ειναι μουφα αυτα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:29:16

Θέμα: Nicky Gile

Δημοσίευση: ειναι απο αυτα που κανει ο θεος για να συνεχιζουμε να πιστευουμε σε αυτον!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:30:32

Θέμα: Polina Malinovskaya

Δημοσίευση: πωωωωωω τι ειναι τουτο ρε μαγκες?????????

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:31:20

Θέμα: ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: εμένα η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μου αρέσει φέτος μα γιατι ? :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:32:33

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: με Αρετή τι παίζει? ινφο κανείς? ειναι ψηλη η ρουφιανα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:33:09

Θέμα: Εθνική ομάδα

Δημοσίευση: ευτυχως κερδισαμε σημερα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:35:11

Θέμα: Dune Prophecy

Δημοσίευση: Μετά την τεράστια επιτυχία του Dune στην μεγάλη οθόνη έρχετε και το prequel (10.000 χρόνια πριν τα γεγονότα των ταινιών) σαν σειρά  για να δουμε... ξεκινησε σημερα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:35:52

Θέμα: Μάτι από Eλληνίδες στο Instagram

Δημοσίευση: φλοριντα πετρουτσελι τι βυζαρες ειναι αυτες μαρη φλοριντα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 02:36:51

Θέμα: GREECE VIP FREE FUCK ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: το 20 παλι για μενα λιγο μπερδεμενα τα λεει η ανακοινωση την πεμπτη ή την κυριακη κληρωνει? ευχαριστουμε πολυ παντως για τον διαγωνισμο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 11:45:12

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Αφου μου το φαγες ας παρω το 12  :s το 13 ηταν το επομενο πιο καθυστερημενο βρε  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 13:53:28

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπερα γκαβλιαρηδες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-18 13:54:39

Δημοσίευση: καλημερα μαγκες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 12:51:16

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: λαχανοντολμαδες χθες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 12:52:50

Δημοσίευση: εσυ εισαι το πιο καθυστερημενο :axaxaxa: με την καλη κουβεντα βρε μπαγασα παλι ....

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 22:13:10

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Το επιβεβαιώνω και εγώ η τονια με κάνει ότι θέλει ….. δηλαδη αμα παρουμε για ραντεβου πρωτα ρωταμε αν δουλευει η τονια στο τηλεφωνικο κεντρο κ μετα αμα δουλευει ρωταμε ποια να παρουμε? :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 22:16:05

Θέμα: Α Ημιτελικος

Δημοσίευση: με εσκισε παλι ο αρχηγος...

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 22:17:19

Θέμα: ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο απλά τρέφουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την Βουλγαρία αυτο με τον εθνικο υμνο ηταν απαραδεκτο αλλα δυστυχως εκει που σταματαει η λογικη ξεκιναει ο παοκ δεν χρειαζεται να το πολυσκεφτομαστε. οσο για τους βουλγαρους δεν υπαρχει καμια συμπαθεια μονο φετος κ περσι λογω του ντεσποτοφ...

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 22:23:01

Δημοσίευση: Συνηθως τα αλλα κερδιζουν ομως παλι το 18 βγηκε σημερα,νταξει για τα δεδομενα του ειχε καιρο να βγει...

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 22:24:35

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Η τονια παντα δουλευει αααα οκ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-19 22:25:34

Δημοσίευση: 23 times 23 κληρωσεις? ε 1,5 μηνα δηλαδη...

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-20 00:17:35

Δημοσίευση: Είχε να βγει 23 κληρώσεις. Λάθος το έγραψα ναι το καταλαβα κ εγω μετα κ το διορθωσα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-20 00:21:04

Θέμα: Β΄ ημιτελικός

Δημοσίευση: ψηφισαν στο πρωτο γυρο καποιοι την παρτη τους και στα παπαρια τους ο δευτερος γυρος κλασσικοι νεοελληνες  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-20 00:22:32

Δημοσίευση: βρωμικο

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-20 00:23:22

Δημοσίευση: καλημερα αλανια!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-20 13:01:52

Θέμα: Τι σημαίνουν οι στίχοι πραγματικά

Δημοσίευση: Το τραγούδι «You’re beautiful» του Τζέιμς Μπλαντ έχει παίξει σε πάρα πολλούς γάμους και έχει κάνει πολλές ερωτευμένες και ερωτευμένους να… λιώνουν, ειδικά τη δεκαετία του 2000. Πρόκειται άλλωστε για τη μεγαλύτερη επιτυχία του τραγουδιστή με περισσότερες από 4 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και διάφορα βραβεία. Ωστόσο αυτό που φαίνεται ως ένα από τα πιο ρομαντικά τραγούδια όλων των εποχών, στην πραγματικότητα δεν είναι και μάλιστα καθόλου. Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο ερμηνευτής αποκάλυψε μία αλήθεια που μόλις την μάθετε θα σας αλλάξει για πάντα τον τρόπο που ακούτε το τραγούδι! Ο Τζέιμς Μπλαντ, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε πως ο μεγάλος του ύμνος στον έρωτα που μοιάζει «γλυκός και ρομαντικός» στην πραγματικότητα αφηγείται κάτι πολύ πιο σκοτεινό. Το τραγούδι διηγείται την ιστορία ενός άνδρα που ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια γυναίκα που τον χαμογέλασε στο μετρό, επειδή είναι απλώς «εκθαμβωτική» – ή, όπως λέει και ο ίδιος, «beautiful». Ωστόσο, ο ίδιος ο Μπλαντ είπε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στο τραγούδι δεν θα έπρεπε να προβάλλεται καθόλου ως πρότυπο ρομαντισμού καθώς αναφέρεται σε έναν άντρα που είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και έχει εμμονή με την κοπέλα κάποιου άλλου, την οποία βλέπει στο μετρό. Ναι, καλά ακούσατε – ο Μπλαντ εξομολογείται πως το τραγούδι αφηγείται μια σκοτεινή στιγμή από τη ζωή του, όταν συνάντησε τυχαία μια παλιά του σύντροφο μαζί με το νέο της αγόρι. «Τα μάτια μας συναντήθηκαν, αλλά απλώς προσπεράσαμε ο ένας τον άλλον», ανέφερε σε συνέντευξή και πρόσθεσε προσθέτει ότι το τραγούδι γράφτηκε μέσα σε λίγα λεπτά όταν επέστρεψε σπίτι. Μαζί με τον Σάσα Σκάρμπεκ και την Αμάντα Γκοστ, ολοκλήρωσαν το κομμάτι που, αν και παρεξηγήθηκε ως ρομαντικό, είναι στην πραγματικότητα ένα τραγούδι για έναν άνδρα σε κατάσταση «εντελώς υπό την επήρεια» που κυνηγάει το απαγορευμένο. Σε συνέντευξή του στο Huffington Post το 2017, ο τραγουδιστής είπε: «Όλοι λένε “αχ, είναι τόσο ρομαντικός. Θέλω το ‘You’re beautiful’ για τον γάμο μου”. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μπερδεμένοι. Το τραγούδι δεν είναι αυτό το ρομαντικό, μαλακό τραγούδι που νομίζουν. Είναι για έναν άντρα εντελώς υπό την επήρεια ναρκωτικών στο μετρό που κυνηγάει την κοπέλα κάποιου άλλου μπροστά του». «Σταματήστε να το παίζετε στους γάμους σας – δεν είναι αυτό που νομίζετε», προειδοποίησε ο ίδιος. ου ναι τωρα θα σταματησουν να το παιζουν σιγουρα,λες κ τα αλλα τραγυδια τα χουνε γραψει νηφαλιοι ανθρωποι χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-20 15:21:32

Δημοσίευση: το 18 παρακαλώ τη μερα που κληρωθηκε το 18 διαλεγεις το 18 μαλλον πας να επαναλαβεις την αλλη φορα που ειχες κανει κατι παρομοιο κ βγηκαν back to back τα ιδια νουμερα χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-20 15:28:06

Δημοσίευση: εσυ εισαι το πιο καθυστερημενο :axaxaxa: ως δια μαγειας αρχηγε εχει μεινει το τελευταιο νουμερο για σενα κ ειναι κ το αγαπημενο σου 3,νομιζω πως το συμπαν εχει συνομωτησει αυτη τη φορα προκειμενου να κανεις την παρθενικη σου νικη :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-20 16:13:35

Θέμα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Δημοσίευση: τα σχολια κατω απο το αρθρο ειναι ολα τα λεφτα ακομα γελαω  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-21 00:19:37

Δημοσίευση: μακαρόνια με κιμά και σαλάτα λάχανο καρότο μαγιονέζα ωραιος παικτη! ψαρακι στο φουρνο εγω με μπροκολο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-21 00:40:41

Forum Tasks