Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14850)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: και σε εχω εσενα φιλο; :cry: μονο εγω ειμαι φιλος σου κ με βριζεις συνεχεια.... :heart: :heart: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 17:36:35

Δημοσίευση: Πες τα βρε μαγκα είναι η πρώτη φορά κου συμπληρώθηκαν όλα τα νούμερα σε λίγες ώρες επειδή ήταν χωρίς ποστ ανοιχτό για όλους . Καλό είναι να συμμετέχει και ο καθένας όμως ισα ισα που μπορει να συμμετεχει ο καθενας το μονο που ζηταει  ο ανμιν ειναι να γραφουμε εναν αριθμο ποστ κ να συμμετεχουμε μετα στο διαγωνισμο, αμα ο αλλος ειναι τοσο τεμπελχανας που δεν θελει να γραψει ουτε μισο ποστ δεν θα στενοχωρηθουμε κιολας που δεν θα συμμετασχει...

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 20:15:36

Θέμα: Τρίτη δεκάδα

Δημοσίευση: Έσπασε σήμερα μετά από σερί ημερών … ευχαριστώ καθένα που με ψήφισε ως τώρα … πολυ καλα πηγες για τοσο μικρο διαστημα που εισαι μελος,λεει πολλα αυτο,μπραβο σου!

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 20:18:08

Δημοσίευση: ποτε σε εβρισα; απλα σε θεωρω συγγενη του Μητσοτακη κι οτι εσυ φταις για την κλιματικη αλλαγη ναι ειμαι ο ποντιος μητσοτακης ο μητσοτακης ο φτωχος :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 20:18:50

Δημοσίευση: το ιδιο λέμε φίλε μου.... απλα σήμερα δε ζητηθηκαν ποστ για αυτο συμπληρωθηκε αμεσως. αυτο είπα μόνο.. αυτο που εγραψα το εγραψα γιατι μου φανηκε οτι επικροτησες το οτι εσυ που βαζεις τα περισσοτερα ποστ καθε εβδομαδα εχεις το ιδιο δικαιωμα συμμετοχης στον διαγωνισμο με τον αλλο που εβαλε μονο το ποστ συμμετοχης στον διαγωνισμο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 20:52:51

Δημοσίευση: Υπαρχουν πολλα μελη που ενω δεν συμμετεχουν στις συζητησεις του φορουμ, προσφερουν πληροφορηαη μεσω των κριτικων. Οι κριτικες των μελων αυτων ειναι πανω απο τις μισες σε πληθος και θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει καποιος διαγωνισμος και για αυτα τα μελη. νομιζω οτι ο αντμιν για αυτον ακριβως το λογο εκανε τον πρωτοχρονιατικο διαγωνισμο ωστε αν τα μελη του σατ πιστευουν οτι πρεπει να ανταμειφθουν καποιοι εξτρα για τη συμβολη τους να τους ανταμειψουμε ετσι.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 20:59:28

Δημοσίευση: οχι καμία σχέση... ουτε συγκρινα τι κάνω με οποιονδήποτε ουτε κρινω τους όρους που βάζει ο διαχειριστής σε κάθε διαγωνισμό ,ούτε και μου πέφτει λόγος στη τελική.. ακολουθώ κάθε φορά τους όρους.. σαν παρατηρηση μόνο είπα ότι σημερα που δε ειχε ποστ καλύφθηκε αμέσως. συγγνωμη παρεξηγησα,ουτε εγω κρινω εννοειται ,πλουσιοπαροχα δωρα μας δινουν ας βαλουν οτι ορους θελουν,

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-30 21:25:12

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: γιουβαρλακια

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 00:30:55

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλησπερα αλανια!

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 13:47:37

Θέμα: ο πόλεμος των φόρουμ

Δημοσίευση: Διαβαζοντας λιγα μηνυματα σε αυτο το topic,εφθασε στο συμπερασμα πως η κοινοτητα των πουταναριηδων εχει τα προβληματα της.Γιατι συμβαινει αυτο ομως απο τη στιγμη που ολοι ειμαστε ανωνυμοι και γραφουμε με ψευδωνυμα;;; γιατι ειμαστε ανθρωποι μωρε,αρα προβληματικοι εξ ορισμου χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 14:03:14

Δημοσίευση: καταρχας δεν παρεξηγουμε κατα δευτερον μιλας για ενα θεμα που ξεκινησε για τρολαρισμα στο ποιοι ειναι αγαπουληδες(εκτος αν θεωρεις τον ορο αγαπουλη προσβλητικο) το οτι ξεφυγε δεν ηταν δικια μου η ευθυνη και σιγουρα δεν ξεφυγε απο εμενα εγω και να προκληθω δεν απανταω καν το αφηνω να πεσει κατω οπως σου ειπα δεν συγχιζομαι με ψηφιακες προσωπικοτητες δηλαδη τι να πει ο @"TOMCRUISE"  που γκαντεμη τον ανεβαζω γρουσουζη τον κατεβαζω; το καταλαβαινει οτι τον τρολαρω Δηλαδη με αγαπας λιγο βρε μπαγασακο ? :heart: :heart: :heart: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 14:54:59

Δημοσίευση: αντε ρε κουρεψου τεντιμποϊ ΝΑΧΑ κ μαλλακια :hahaha: :hahaha: :heart: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 16:08:03

Δημοσίευση: Νταξει ανυπομονω να πει το αποτελεσμα ο αντμιν γιατι πρεπει να το σχολιασω το σημερινο δεν κρατιεμαι........

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 22:09:26

Δημοσίευση: σε τρωει να σχολιασεις το back to back? ε μα αυτο μονο εσυ το εχεις κανει κ ισως αλλος ενας στην ιστορια του σαιτ!!!! απιστευτη κωλοφαρδια ρε @"sotiris1973" τι να πω δηλαδη το τερματισες ρε ανθρωπε................. τι να πω ευχομαι κ στα 2 να περασεις ωραια! τριτο σερι δεν εχει να ξερεις ε με 2 σερι δεν παιζεις στον επομενο διαγωνισμο,ασε να κερδισει κ κανας αλλος να ουμε :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-31 22:44:44

Δημοσίευση: Δεν σχολιασες οτι βγηκε το 15 που βγαινει καθε μηνα 2 φορες  :tooth: καλα καραξεσκιστηκε αυτο το γαμηδι πια να πουμε στον αρχηγο αυτο να παιζει απο δω κ περα χαχα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 00:34:28

Δημοσίευση: σαντουιτσακια!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 00:37:06

Δημοσίευση: καλημερα αλανια κ καλο μηνα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-01 11:48:58

Δημοσίευση: καλημερα γκαβλιαρηδες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-02 12:21:32

Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FREE FUCK!

Δημοσίευση: μολις υπεβαλα την κριτικη μου,το 20 θα παρω παλι. ευχαριστουμε πολυ για τον διαγωνισμο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-02 12:53:00

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2024

Δημοσίευση: Μετα και την ολοκληρωση του 70ου διαγωνισμου της χρονιας,του εξαιρετικα γενναιοδωρου σαιτ μας, εγινε κατι που ειχε να συμβει παρα πολυ καιρο νομιζω τελευταια φορα το ειχε κανει ο @"geroksouras" , δηλαδη καποιος παικτης να κανει 2 συνεχομενες νικες σε 2 σερι διαγωνισμους και το καταφερε αυτη τη φορα  ο @sotiris1973 φτανοντας τις 4 νικες !!!! μακαρι να ακολουθησουνε και αλλοι νεοι νικητες!!! οποτε στην 1η θεση εχουμε τον @rocco65 με 6 νικες , στην 2η θεση εχουμε τον  @gpd με 5 νικες , στην 3η θεση τους @Underworldsexmachine7 , @TOMCRUISE  , @Antonis78 ,@sotiris1973 με 4 νικες, στην 7η θεση τους  @kostask1997  , @zaui69 , @pvim  ,@jimuscocus με 3 νικες ,    στην 11η θεση τον @clonarius με 2 νικες και ενα free fuck ακομα που απολαυσε απο πασα συμπαικτη , στην 12η θεση τους  @madmax   , @Pavlaras ,  @Bisha , @giorgos2226 ,@hijodedios  , @Fabio   , @rsotos7 , @Looter με 2 νικες.  στην 20η θεση ο  @Pe27 με μια νικη και ενα free fuck ακομα που απολαυσαν απο πασα συμπαικτη , κ πισω τους στην 21η θεση ακολουθουν οι   @drizzt,    , @bdsm1988 , @Στρατος , @6in9ine , @Daskalosa , @spyros24 , @erikos ,   @Giorgoskon   ,@TheOnlyOnePlayer ,  @FIDEL Sk ,  @Sikelos  , @arpagas εχοντας απο μια νικη!  Συνολικα 32 νικητες!  στον πινακα θα πρεπει να μπει κ το ονομα του @geroksouras καθοτι απολαυσε ενα free fuck απο πασα συμπαικτη

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 03:25:58

Δημοσίευση: ψαρακι στο φουρνο!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 03:27:21

Δημοσίευση: καλησπερα κ καλη εβδομαδα αλανια!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 15:06:54

Δημοσίευση: εχει αργησει το 8 ? αυτο σε καποια φαση εβγαινε συνεχεια μαζι με το 18! το 17 προβλεπω σημερα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 21:30:48

Δημοσίευση: ε και το δικο μου πεμπτο ειναι παντως χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 21:35:23

Δημοσίευση: μια συμετοχη μια νικη μαλιστα η τυχη με εχει κατουρησει ο τομ φταιει νταξει εγραωε ιστορια ο μαγκας με την πρωτη του συμμετοχη σκοραρισε :hahaha: :hahaha:  θα παει στο 100% της σχετικης λιστας του @"hijodedios"  συγχαρητηρια @gekosfuck  να περασεις πολυ καβλερα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-03 22:47:05

Δημοσίευση: γελας ε; τι εισαι γελαδερος; :very-angry: ε μα νικη με την πρωτη? ειπαμε το τερματισεο τυπος σπανιο φαινομενο χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 00:13:06

Θέμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δημοσίευση: κορμαρα η τυπισσα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 00:14:37

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: βυζαρες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 00:15:30

Θέμα: Κόνι Μεταξά

Δημοσίευση: το βλεμμα ειναι λιγο αλλου.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 00:17:08

Δημοσίευση: εσυ του ειπες να ξαναγραψει ατιμε φιδι κολοβο πλακα με κανεις αρχηγε? δικος σου κολλητος ειναι αυτος νομιζω χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-04 00:25:05

Forum Tasks