Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14841)

Θέμα: ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: α ρε παοκαρα παλι μαχαιρια με νικη θα μεναμε στο κολπο αφου εχασαν ποντακια θρυλος κ βαζελος. .  νταξει μαθημενοι στις κατραπακιες ειμαστε τοσα χρονια. αντε του χρονου χωρις το παλτο τον σαματα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-24 23:04:04

Θέμα: καμακι τη σημερον ημερα

Δημοσίευση: @"TOMCRUISE" staring at Kamaki gone bad απο τετοιες γκαφατζιδικες ιστοριες πολλες χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-24 23:12:30

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Το μόνο σίγουρο ότι είναι το καλύτερο εμ το σωστο να λεγεται!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-24 23:13:39

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: ψαρακι στο φουρνο

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 00:54:02

Δημοσίευση: Οι παλιοί γενικά έκαναν πιο μερακλίδικο καμάκι.  Τώρα με τη σεξουαλική παρενόχληση είναι όλα κάπως. οι παλιοι μεγαλωσαν αλλιως κ εζησαν σε αλλη εποχη με τα καλα κ τα κακα της.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 00:56:22

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα μαγκες!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 13:32:25

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: με βλέπω να πηγαίνω ταμείο σήμερα aρχηγε τι εγινε? τεμπελιασαμε αυτη τη βδομαδα χαχα σου λειπουνε καμια 30αρια ποστ για να βαλεις συμμετοχη στο διαγωνισμο χαχα βαλε καμια 30ρια γλειφομουνια να γκαβλωσουμε χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 14:56:57

Δημοσίευση: κάπου τόσα θέλω και εγώ. Τώρα μπόρεσα να ξεκλέψω λίγο χρόνο. γραψε γραψε γιατι δεν βλεπω μεγαλη κινητικοτητα,μαλλον ετοιμαζονται να την κοπανησουνε ολοι για πασχα κ ουτε να πληκτρολογησουνε λιγο δεν αντεχουνε πια....

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 18:31:04

Δημοσίευση: εγώ θα σταματήσω να παίρνω συμμετοχή σε FF γιατί έχω ξενερώσει πραγματικά γιατι να σταματησεις? κανε τη δουλεια σου κ βαζε τα ποστ σου κ τις συμμετοχες σου κ οποιος δεν θελει να παει να πνιγει το σαιτ μοιραζει λεφτα αβερτα οποιος δεν θελει να μην γραφει,θα ερθουνε κ αλλοι οι οποιοι θα θελουνε,δε γινεται να ειμαστε οι μοναδικοι σε μια πολη 6 εκατομμυριων που να θελουμε να γαμησουμε τζαμπα-τι διαολο πια...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 22:58:50

Θέμα: Τζοκερ & Κυπρος

Δημοσίευση: Σήμερα έχει Τζακ ποτ ; εχει 17 εκατομμυριακια στο eurojackpot! καλα ειναι χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-30 18:58:44

Θέμα: Σαν Σήμερα

Δημοσίευση: Σαν σήμερα 25 Απριλίου Γεγονότα 1792: Ο πρώτος άνθρωπος που εκτελείται στην γκιλοτίνα είναι ο Νικολά Πελετιέ, φερόμενος ως δολοφόνος και κλέφτης. 1850: Ο ιδρυτής του πρακτορείου Reuters, Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ενημερώνει τους πελάτες του για το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου με 40 περιστέρια. 1945: Αντιπρόσωποι από 50 χώρες συγκεντρώνονται στο Σαν Φρανσίσκο για να συζητήσουν τη δημιουργία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. 1953: Οι Φράνσις Κρικ και Τζέιμς Γουότσον δημοσιεύουν την πρωτοποριακή εργασία τους για τη χημική δομή του DNA, η οποία χαρακτηρίστηκε ως η σπουδαιότερη του 20ού αιώνα και τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ το 1962. 1959: Ο πρώτος άνθρωπος που πάσχει από AIDS εισέρχεται στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Μάντσεστερ. Είναι ναυτικός και θα πεθάνει 4,5 μήνες αργότερα. 1974: Η «Επανάσταση των Γαρυφάλλων» στην Πορτογαλία. Οι στρατιωτικοί εγκαθιδρύουν και πάλι τη Δημοκρατία, έπειτα από μισό αιώνα δικτατορίας. 1996: Η Ελλάδα αναγνωρίζει επίσημα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας ως ανεξάρτητο κράτος.. 2005: Βουλγαρία και Ρουμανία υπογράφουν τη συνθήκη σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γεννήσεις 1599: Όλιβερ Κρόμγουελ, Άγγλος πολιτικός. 1840: Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, Ρώσος συνθέτης. 1874: Γκουλιέλμο Μαρκόνι, ο Ιταλός εφευρέτης του ασυρμάτου. 1940: Αλ Πατσίνο, Αμερικανός ηθοποιός  1946: Γιάννης Σμαραγδής, Έλληνας σκηνοθέτης  1947: Γιόχαν Κρόιφ, Ολλανδός ποδοσφαιριστής  1949: Ντομινίκ Στρος-Καν, Γάλλος οικονομολόγος, δικηγόρος και πολιτικός  1969: Κωνσταντίνος Καζάκος, Έλληνας ηθοποιός  1981: Φελίπε Μάσα, Βραζιλιάνος οδηγός αγώνων Θάνατοι 1744: Άντερς Κέλσιους, Σουηδός αστρονόμος, δημιούργησε την ομώνυμη κλίμακα θερμοκρασίας. 1994: Γιώργος Γεννηματάς, Έλληνας πολιτικός. 2001: Μισέλ Αλμπορέτο, πρώην οδηγός της φόρμουλα 1. 2018: Μάικλ Άντερσον, 98 ετών, Βρετανός σκηνοθέτης του κινηματογράφου (Dam Busters, Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες, Logan's Run). Γιορτάζουν Νίκη Η ΜΕΡα ανηκει στον υπερτατο αλ πατσινο!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 21:49:21

Δημοσίευση: Συγχαρητηρια θα κερδιζες αν ειχανε κλεισει σημερα οι συμμετοχες.... αλλα πεφτει τεμπελχανιαση τερμα δυστυχως....

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 22:07:25

Δημοσίευση: Εμείς τι είμαστε η χαζή της υπόθεσης που γράφουμε Κάποιοι εδώ διαλέγουν τα γραφεία που θέλω να πάρουν  συμμετοχή το ίδιο θα κάνω και εγώ από δω και πέρα δεν συμφωνω εμεις ειμαστε οι φτωχοι της υποθεσης μαλλον κ στα μεγαλα γραφεια οι συμμετοχες αργουνε να κλεισουνε ειναι πραγματικα απιστευτο που δεν γινεται της πουτανας να συμμετασχουν 200 ατομα τουλαχιστον κ να σκοτωνονται ποιος θα πρωτοδηλωσει συμμετοχη για να εχει ενα ωραιο μουνακι στην αγκαλια του τελειως τζαμπα για μια ωρα κ μετρα σου λεει ακριβεια ο κοσμος δεν εχει να φαει κ δεν ξερω γω τι αλλο. μαλλον ολοι τα χουνε λυμενα κ ειναι τερμα τεμπεληδες δεν θελουνε να κουνησουνε ουτε το δαχτυλακι τους να ουμε πια,στην προκειμενη στην κυριολεξια ομως....

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 22:34:59

Δημοσίευση: Φαίνεται ότι κούρασε αυτό με τα 40 post   και 80 post κάθε βδομάδα κουρασε επειδη οι ανθρωποι ειναι τεμπεληδες να πουμε,για τετοιο δωρο που δινει το σαιτ θα επρεπε να ζηταει περισσοτερα ποστ για πλακα τα κανεις τα 40,ειδικα οταν υπαρχει συμμετοχη κ ιντεραξιον μεταξυ των μελων,αμα το σαιτ ειναι νεκροταφειο δυσκολευεσαι λιγακι αλλα κ παλι τα καταφερνεις...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 22:50:15

Δημοσίευση: και εγώ έτσι πιστεύω. αντε να δουμε...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 23:02:10

Δημοσίευση: Αυτο δειχνουν τα νουμερα  :xaxa: Απορω οι πακηδες κλπ φυλες πως δεν εχουν μαθει το σαιτ ? Να κλεινει ο διαγωνισμος σε 1 ωρα  :sex1: ενας να το μαθει μετα την επομενη μερα θα εχει 10χιλιαδες νεα μελη το σαιτ :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-25 23:34:05

Δημοσίευση: Αφου καθομασταν κοντα και ηταν  σκοταδι και φωτιζε η οθονη εγω φταιω ?  Αυτη η σελιδα λεω γνωστη μου φαινεται  :axaxaxa: μα καλα κατασκοπευεις τους πακιστανους χαχα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 00:38:55

Δημοσίευση: Ναι  :axaxaxa: Ωω λεμε επρεπε να κλεισω τα ματια για να μην δω  Ή να ειμαι τυφλος  Δεν σου εχει τυχει σε λεωφορειο βραδυ καποιος να εχει τερμα φωτεινοτητα ?? Εε θες δεν θες θα το δεις και απο 3 θεσεις μακρια να εισαι ναι μωρε πλακα κανω χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 00:49:58

Δημοσίευση: σε αυτες τις ηλικιες γινεται μακελιο με το Insta !!!!!! το θεμα ειναι αμα μας γυαλισει εμας καμια κ να μας δωσει το ινστα της ουτε μηνυμ δεν θα ξρω να της στειλψ ασε που θα ξενερωσει αμα δει οτι εγω μονο βιζιτες ακολουθω χαχα

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:09:06

Θέμα: Τζοκερ & Κυπρος

Δημοσίευση: σήμερα έχει τζόκερ. τα τρια μου πηρα παλι, οι καραγκιοζηδες ουτε 4+1 δεν δωσανε σημερα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:12:08

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: μακαρονια με κιμα να πανε τα φαρμακια κατω.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:13:09

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: Ξεκίνησα το Baby Reindeer. Είναι η αληθινή ιστορία του πρωταγωνιστή, αλλά δεν ξέρω, μου φαίνεται κάπως.... ειναι οντως καλο αυτο? ακουγεται πολυ τελευταια...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:14:44

Θέμα: Ποια ταινια ειδαμε

Δημοσίευση: αυτες ειναι ταινιες!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:16:40

Θέμα: ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: ακομα θυμαμαι την ανακοίνωση  επιστροφης του Λουτσεσκου . .  ερχεται ο προπονητής των τίτλων  . . . νταξει ολα κ ολα χαρη στο λουτσεσκου καναμε τη σουπερ πορεια μας φετος,μην τα ισοπεδωσουμε κ ολα. απο κει κ περα κανεις δεν ειναι τελειος,καλυτερο απο αυτον δεν θα βρουμε κ στην τελικη τι φταιει αυτος αμα δεν εχει βαθος η ομαδα !ας του κανανε μεταγραφες...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:19:48

Θέμα: Συναυλίες

Δημοσίευση: Ανυπομονώ για Coldplay!! φανταστικη μπαντα

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:22:41

Δημοσίευση: Το καταλαβα , αλλα απομακρυνθηκαμε απο το ρεζουμε της  υποθεσης : πηρε ή θα παρει ο πακης "αγγελακι "? :my: περιμενουμε με αγωνια να διαβασουμε την κριτικη του χσχα επρεπε να του ειχες δωσει την καρτα μας...

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:24:22

Θέμα: Κριτικές. Παρατηρήσεις, σχόλια, new features

Δημοσίευση: δηλαδη εδω θα μπορουμε να βαζουμε ιστοριες με γκομενακια που μας εκατσαν ανευ πληρωμης αν καταλαβα καλα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:26:15

Θέμα: DCEU ταινίες

Δημοσίευση: βεβαια οσοι δεν το εχουν δει πολυ καλο και το Shazam ο οποιος ειναι ηρωας ενω ο Black Adam ειναι κυριως κακος και μερικες φορες αντιηρωας το πρωτο το καταφχαριστηθηκα το δευτερο ακομα να το δω για καποιο μυστηριο λογο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:27:51

Θέμα: Ποια είναι η γνώμη σας για την διατροφή ΚΕΤΟ;

Δημοσίευση: Είναι αρκετά τις μόδας :) Γενικά θα συναντήσεις αντικρουόμενες απόψεις ακόμα και σε ειδικούς (διατροφολόγους/διαιτολόγους) Χωρίς να την έχω δοκιμάσει προσωπικά, μόνο μέσα απο προσωπική έρευνα και ερωτήσεις, σε άλλους (είτε που την δοκίμασαν είτε που έχουν σχέση με τον χώρο της διατροφής), τα συμπεράσματα μου είναι ότι ναι μεν δουλεύει αλλά όχι για όλους. Καλό είναι δηλαδή να μιλήσει κάποιος με ειδικό αφενός (ειδικά αν έχει κάποιο θέμα υγείας, ή αν δεν έχει ας γίνουν εξετάσεις), αφετέρου το ιδανικό είναι να γίνονται κάποια διαλείμματα και όχι να είναι μόνιμα σε αυτή την διατροφή για πάντα. Επίσης, το "τρώω λίπος" καλό είναι να το μην το εκλαμβάνει κάποιος ως "τρώω συνέχεια σαβούρα" και να επιλέγει κυρίως τα λεγόμενα "καλά λιπαρά" Σε σελίδες ή blogs πάντως ειδικών γιατρών (και Ελλήνων) μπορεί κάποιος να διαβάσει πολλές ενδιαφέρουσες (αλλά και αντικρουμενες όπως είπα πριν) αναλύσεις. Πάντως ο περιορισμός των υδατανθράκων και σακχάρων νομίζω ωφελεί όλο τον κόσμο (αλλά φυσικά keto δεν είναι μόνο αυτό) ακομα να καταλαβω τι παιζει με αυτη τη διαιτα μονο το τρωω λιπος εχω καταλαβει δηλαδη αμα καποιος τρωει καθε μερα πιτογυρα κανει αυτη τη διατροφη?

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:30:41

Θέμα: Το ρίσκο πηγαίνοντας με εκδιδόμενες

Δημοσίευση: για προσοχη απο την μερια μας αναφερομουν . . . σε θέματα προστασίας στο σεξ σίγουρα Αλλά κατάλαβα ότι η συζήτηση ειναι αν φοβόμαστε να μας συλλάβουν επειδή πηγαίνουμε σε μπουρδέλο. .μπερδευτηκατε λιγο ο ενας μιλαει για προστασια απο αφροδισια κ ο αλλος για προστασια απο συλληψη επειδη γαμει σε παρανομο μπουρδελο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-04-26 01:32:58

Forum Tasks