Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14819)

Θέμα: πως τον παίζεται;

Δημοσίευση: εγω οταν ημουν πιτσιρικας πριν μαθω οτι τη πουτσα την παιζουν τα αγορια με το χερακι τους,ξαπλωνα μπρουμυτα στο πατωμα κ τριβομουν μεχρι να τελειωσω. φανταστειτε τι δεος ενιωσα οταν καταλαβα πως την παιζουμε κανονικα!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:08:06

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: παντα τετοια φιλε!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:09:09

Θέμα: Πέρασα τα 40, είναι αργά για οικογένεια

Δημοσίευση: Εγω δεν μπορω ακομα να με φανταστω οικογενειαρχη μην το κανεις φιλε! βαστα γερα!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:11:28

Θέμα: Μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς που λειτουργούσε τα τελευταία 8 χρόνια εξιχνιάστηκε

Δημοσίευση: με 200 την ωρα θα καθονταν λες; :sex2: κ με λιγοτερα με τοσα δικαστικα εξοδα που θα εχουν μαζευτει θα εχουν τρελη αναγκη για ρευστο

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:14:16

Θέμα: Γιατί οι άντρες έχουν πρωινές στύσεις

Δημοσίευση: καλα εγω απο το δημοτικο μεχρι κ τωρα μονο μουνια ονειρευομαι μονο τα μουνια ειναι διαφορετικα απο τοτε μεχρι σημερα. τα ονειρα ειναι σταθερα τα ιδια!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:16:13

Θέμα: chat για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: ααααχ ολιβια,πρεπει να σε συναντησω μεχρι την παρασκευη...

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:17:09

Θέμα: Χρησημοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: με το σιμπα τι γινεται? θα ξανανεβει?

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:18:19

Θέμα: Εχουν πια νοημα οι θρησκιες;

Δημοσίευση: Στην αναγκη θυμασαι και τον θεο , οταν εισαι καλα δεν υπαρχει στην αναγκη τα θυμασαι ολα!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:19:33

Θέμα: COVID-19

Δημοσίευση: η ομικρον θα μας σωσει,θα αρρωστησουμε ολοι,αλλα θα την περασουμε ελαφρα-ας ελπισουμε!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:21:23

Θέμα: Γραφείο, Studio, Massage, Ανεξάρτητες, Μπουρδέλα: Τι προτιμάμε;

Δημοσίευση: σιγουρα κολ γκιρλ στο χωρο μου προτιμω για να εχω μια ανεση χρονου κ να κανω πραγματα που δυσκολα θα τα κανω στο μπουρδελο φλειφομουνι γλωσσοφιλα φυσικα απο χρηματα ειναι η νυχτα με τη μερα,αλλα προτιμω να ριξω λιγοτερα γαμησια,αλλα με μεγαλυτυερη ποιοτητα.

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 22:31:39

Θέμα: Μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς που λειτουργούσε τα τελευταία 8 χρόνια εξιχνιάστηκε

Δημοσίευση: Αυτη ηταν στο κυκλωμα δηλαδη? το αρθρο που παραθετεις ειναι του 2016 κουκλαρα παντως!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 23:44:27

Θέμα: Γραφείο, Studio, Massage, Ανεξάρτητες, Μπουρδέλα: Τι προτιμάμε;

Δημοσίευση: Μεγαλη υποθεση η ανεση χρονου η ανεση χρηματος ακομα μεγαλυτερη

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-05 23:45:29

Θέμα: Χρησημοποιείτε κρυπτονομίσματα;

Δημοσίευση: ΤΟ σιμπα εχει ψωμι πολυ ακουω,αν ανεβει θα πλουτισουν αρκετοι αποτομα

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 01:17:45

Δημοσίευση: Εγω πηρα την Βιβιεν... Πολυ ωραια κοπελα και εμπειρη στο σεξ. Το βαθυ λαρυγγι αξεπεραστο και εχει καλο μουνι. πολυ τατουαζ αυτη ρε γαμωτο

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 01:20:42

Θέμα: Κάνεις στοματικό σεξ;

Δημοσίευση: Αυτο μου το ελεγε μια Ρουμανα που ειχαμε φιλικη επαφη και βγαιναμε και για καφε....εσεις οι Ελληνες πολυ γλείφετε μου ελεγε και γελαγαν μεχρι και τα αυτια της μια βιζιτα μου ειχε πει οτι οι ιταλοι μας ξεπερνανε στο γλειφομουνι,ολη την ωρα εχουν τη γλωσσα τους μεσα στο μουνι μαλλον ειναι αυτο που λενε ουνα φατσα ουνα ρατσα!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 01:28:20

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: πιτσα παλι,τοχω γαμησει,πρεπει να κανω διαιτα

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 01:29:23

Θέμα: Τι ειδους σεξ μας αρεσει?

Δημοσίευση: gfe σιγουρα & ενα βιτσιο που εχω,ειναι η γκομενα να μου μιλαει στον πληθυντικο,να λεω πιπα & να μου λεει αμεσως κυριε! με τα ρωσιδακια αντε να τους εξηγησεις τι σημαινει πληθυντικος βεβαια που δεν ξερουν γρι αγγλικα οι περισσοτερερς...

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 01:54:17

Δημοσίευση: Καλησπερα! Η Μιλλα ωραια γυναικα. Εφαγε και δαχτυλο πριν το σεξ. Με το στομα τρελαινει τον πουτσο... Στο γαμησι συμμετεχει και χυνει. γλειφομουνι γουσταρει?

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 03:08:37

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλη μερα κ χρονια πολλα σε ολους τους Νικους κ τις Νικολετες!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 05:07:22

Θέμα: Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων χρόνων;

Δημοσίευση: Εχει δει κανεις το Brainscan; Πολυ ωραια ταινια για την εποχη της Πωωωω που το θυμηθηκες??

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 14:23:22

Θέμα: Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων χρόνων;

Δημοσίευση: μια αλλη πολυ αγαπημενη μου ταινια ειναι το The Thirteenth Floor 1999,δαιδαλωδες σεναριο,αλλα πολυ μαστ, νομιζω οτι αξιζε μεγαλυτερης αναγνωρισης!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 14:27:02

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: γεμιστα με κιμα

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 16:53:52

Θέμα: εσκορτ ανεξαρτητες ή απο γραφειο;

Δημοσίευση: Ειναι καλη φαση οι ανεξαρτητες διοτι δινουνε μια αματουριλα στο παιχνιδι το οποιο ενιοτε εχει κ τα καλα του,αλλα ειναι δυσκολο να τις βρεις,καποτε ειχα μια ακρη που μου συστηνε διαφορες,ειδικα μια φορα μου ειχε σκασει ενα πανεμορφο μωρο-δεν πιστευα στα ματια μου & στην τυχη μου -που ημουνα στο ιδιο δωματιο μαζι της,η οποια μιλουσε απταιστα ελληνικα κ μου ειχε πει οτι η κανονικη της δουλεια ηταν σε πρακτορειο προπο οσο την πηδουσα σκεφτομουνα ποσο θα λυσσαγανε ολοι οι θαμωνες του συγκεκριμενου πρακτορειου εαν ξερανε οτι το μωρο που τους χτυπουσε τα δελτια στο ταμειο & το λιμπιζοντουσαν λυσσασμενα,οτι ειχε αποφασισει να κανει κ μερικες βιζιτες για να συμπληρωσει το μισθο της.

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 22:04:55

Δημοσίευση: ρεπορτερ κανονικος οχι αστεια!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-06 23:01:50

Θέμα: εσκορτ ανεξαρτητες ή απο γραφειο;

Δημοσίευση: μουνι πανω απο ολα!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-07 15:14:36

Θέμα: Σχολια κατω απο τις κριτικες

Δημοσίευση: μηπως θα ηταν καλη ιδεα οταν καποιος συμπαικτης ανεβαζει καποια κριτικη για μια συνευρεση που ειχε,απο κατω να υπαρχει ενα πεδιο που να μπορουμε να σχολιαζουμε την κριτικη του ή να θετουμε καποιες ερωτησεις διευκρινιστικες σε σχεση με την κοπελα που ειδε? μου φαινεται οτι θα ανεβαζε το ενδιαφερον των μελων να γραψουν λιγο περισσοτερα πραγματα καθε μερα & επισης θα μπορουσαμε να μαθουμε & καποια πραγματα ακομα για τις κοπελες που πιθανοτατα ο γραφων την κριτικη αμελησε να αναφερει.

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-09 22:58:30

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπερα κ χρονια πολλα στους Σπυρους! και καλη εβδομαδα!

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-12 21:21:09

Θέμα: φοιτητές σε Αγγλία και Γερμανία σπουδάζουν «πουλώντας» σεξ

Δημοσίευση: Καλα ,ενταξει τι νομιζετε στην Ελλαδα οι φοιτητριες με φωτοσυνθεση ζουν   :) Αβερτα-κουβερτα λεμε ,να ειναι καλα οι σπονσορες πους τις βρισκουμε ρε παιδια κ μεις αυτες?

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-12 21:24:22

Θέμα: φοιτητές σε Αγγλία και Γερμανία σπουδάζουν «πουλώντας» σεξ

Δημοσίευση: αστο, δεν εχουμε τοσο χρονο

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-12 22:00:20

Θέμα: Τέλος ο Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα»

Δημοσίευση: το καινουργιο θεμα ειναι οτι πλεον κραζουν αρκετοι τους ραδιο αρβυλα για τη σταση που κρατησαν στο θεμα του λιγναδη που ζητουσαν την παραιτηση της Μενδωνη,διοτι οφειλε να ξερει το ποιον του λιγναδη πριν τον κανει διευθυντη του εθνικου θεατρου & τους λενε οτι κραζατε τη μενδωνη,ενω εσεις ειχατε βασικο συνεργατη εναν ανθρωπο που ειχε τετοια συμπεριφορα & εκκρεμουσαν δικαστηρια σε βαρος του. αντε τωρα να καθαρισουνε κ αυτοι απο τα σκατα που τρωνε απο ολες τις μπαντες,δεν τους εφτανε η συμπεριφορα του συνεργατη τους,τα ακουνε κ απο πανω που δεν το ηξεραν...

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-14 01:56:59

Forum Tasks