Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14835)

Θέμα: Είναι δίκαιο να δίνουμε το 20άρι στον οδηγό ;

Δημοσίευση: νταξ δεν ειναι υποχρεωτικο,αλλα μαλλον ειναι στα πλαισια του σαβουαρ βιβρ για να συνεχισουμε την καλη σχεση με το γραφειο...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-06 20:47:28

Θέμα: Εθισμός στο σεξ

Δημοσίευση: οχι,αναγκη ειναι που την εχουμε προκειμενου να εχει νοημα η ζωη μας!

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-06 20:48:53

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Η πιθανοτητα να βγει το 20 ειναι ελαχιστη αλλα υπαρχει. Δεν ξερω ποσοι εχουν κανει τα 30 ποστ, αλλα θελω να πιστευω πως οσοι τα εχουν κανει και εχουν τις κριτικες εχουν δηλωσει νουμερο. Αν δεν δηλωνουμε επειδη το νουμερο που εμεινε ειναι φολα δεν εχει νοημα να υπαρχουν διαγωνισμοι. σιγα μην ειναι φολα,μιας κ το τζοκερ το παρακολουθω πολυ στενα,αλλα δεν μου πεφτει το γαμημενο-οι πιθανοτητες ειδικα φετος να ξαναβγει το ιδιο νουμερο μεσα στην ιδια εβδομαδα ειναι τεραστιες. ειδικα αυτη την εβδομαδα εχει τυχει 2 φορες νομιζω την κυριακη βγηκε το ιδιο νουμερο που ειχε βγει ακριβως μια εβδομαδα πριν! παρτε το ρε να κλεισει ο διαγωνισμος,μη βγει το 10 κ παθω κ 2ο εγκεφαλικο....

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-06 20:51:47

Θέμα: Ποια ταινια ειδαμε

Δημοσίευση: παπαριτσα

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-06 20:54:49

Θέμα: Andrew Tate

Δημοσίευση: καλο παιδι...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-06 20:56:23

Θέμα: Είναι δίκαιο να δίνουμε το 20άρι στον οδηγό ;

Δημοσίευση: Εε εξαρταται  αμμα την εχουμε δει και ειναι αυτη 80%  Και τηρει υπηρεσιες και εμεις την διωχνουμε επειδη δεν μας αρεσει το προσωπο που δεν φαινεται η δεν δενουμε  ειναι δικο μας προβλημα . Αλλα οταν εχει ψευτικες φωτο , δεν τηρουνται υπηρεσιες ναι εκει τα κανεις ολα π.....α   ...... αμνησιααααα  :D πολυ σωστα ολα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 01:34:41

Θέμα: Παναθηναικός B.C

Δημοσίευση: Καλησπέρα φίλε μου. Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός στο ματς αυτό και κέρδισε. Είναι τόσο απλό. Δεν παίξαμε και εμείς καλα και χάσαμε. Παρόλο που κέρδισε η ομάδα την Ρεάλ οκ θετικό σημάδι αλλά θέλει δουλειά η ομάδα και κυρίως αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού της. Με το 70% των επιθέσεων να τις παίρνει ο Ναν, τίτλο η ομάδα δεν θα πάρει. εχει ο θεος!

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 01:35:58

Δημοσίευση: θυμάμαι κάποτε πριν πολλα χρονια για ένα διάστημα πήγαινα Ρεμούνδου π ηταν μια Μελαχροινή βυζαρου και μια ξανθιά με ελεύθερο στοματικο τελειωτικο...αρκετες φορες πηγαινα και εδινα μονο πιπα με cim , δεν γαμουσα.....μπορω να πω οτι ειχα εθιστει..πλεον δεν με συγκινει το cim και εχω χρονια να επιδιωξω να τελειωσω με πιπα ειναι ωραιο ρε γαμωτο,πρεπει να βρω μια γκομενα που να με τελειωνει συνεχεια με πιπα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 01:37:13

Θέμα: Ο άντρας πρέπει να φοράει άρωμα; Εσύ τι άρωμα φοράς;

Δημοσίευση: θα αρχισουμε τα βοτανα σε λιγο να την ανεβασουμε...εχω ανεβασει στο αναλογο τοπικ εισαι πολυ διαβασμενος!

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 01:37:51

Θέμα: Τι ομάδα είσαστε;

Δημοσίευση: μπαοκαραααααααααααα

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 01:39:31

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: πατατες στο φουρνο

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 01:40:05

Θέμα: Ο Έλληνας είναι κ@λομπαράς από τη φύση του

Δημοσίευση: ο,τι να ναι...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 01:41:08

Δημοσίευση: αντε παρθηκε κ το τελευταιο νουμερο,παμε ολοταχως για το 10 το καλο!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 01:42:15

Δημοσίευση: εννοείται πως μπορεί να εθιστεί κανείς στο σεξ... σεξομανείς τους λένε. sexmaniac ? xaxaxaxaxa

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 12:55:20

Θέμα: Έχεις πάει με πρώην φίλου/κολλητού σου;

Δημοσίευση: εδω εχουμε δυο διαφορετικες ερωτησεις βλεπω ... με πρωην φιλου λοιπον και αφου ειχαν χωρισει εχω παει και χωρις τυψεις .. και θα ξανα παω αμα κατσει φαση ... με πρωην κολλητου που ακομη ειναι παρον στη ζωη μου κι εχει πραγματικα αυτον τον τιτλο ουτε που το σκεφτομαι .. οσο μουναρα κι αν ειναι η γκομενα ο Κολλητος μου υπερεχει στην ζωη μου ... σκεψου οτι εχω επιστηθιο Φιλο που ειχε φαει κολλημα με πουτανακι κι ουτε αυτην δεν γαμαγα .. υπερβολικο ?? .. ισος .. αλλα ετσι το βλεπω ..  :hahaha: δηλαδη ο κολλητος δεν ειχε θεμα να του γαμας την πρωην,αλλα το πουτανακι που γαμουσε αυτη την περιοδο δεν ηθελε να του το μαγαριζεις?

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 12:59:35

Θέμα: Παναθηναικός B.C

Δημοσίευση: Μια χαρά ομάδα είναι ο Ολυμπιακός μψρε ναι,αλλα ο βαζελος πεταει να ουμε!

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 13:00:33

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημεραααα

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 13:01:59

Θέμα: Έχεις πάει με πρώην φίλου/κολλητού σου;

Δημοσίευση: μαλλον δεν καταλαβες τα λεγομενα μου ...  ξαναδιαβασε με περισσοτερη προσοχη παρακαλω ... :) ΥΓ. επιστηθιος φιλος λοιπον ισον Κολλητος ... ωχ μη μου βαζει χομγουορκ,δουλευω σαν το σκυλομε ποση προσοχη πια να τα διαβασω ολα χαχα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 17:42:35

Δημοσίευση: Η καραφολα παντως ειναι το 10. Και να δεις που θα βγει συντομα παλι. το θεμα ειναι να βγει σε μερα που εχει διαγωνισμο,οχι να βγει παλι στο γαμα του καραγκιοζη...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 17:44:18

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: κοκορετσι

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 17:45:08

Θέμα: Κύπελο Ελλάδας

Δημοσίευση: εμειςαποκλειστηκαμε για να μην ξεφτιλιστουμε απο τον αρη. καλυτερα απο τον βαζελο στα ημιτελικα παρα απο τα σκουληκια στον τελικο.

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 17:47:12

Δημοσίευση: Τι θα ταν χειρότερο? να βγει το 10 πάλι στην επόμενη κλήρωση που δεν θα μετράει η βγει αλλά να το χει προλάβει άλλος? αφου εγω θα μεινω αγαμητος δεν βλεπω μεγαλη διαφορα...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 20:50:07

Θέμα: Ολυμπιακός

Δημοσίευση: τι εγινε ρε γαμωτο? την ειχα σιγουρη την προκριση να ουμε...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 21:50:58

Δημοσίευση: νομιζω μετα απο πολυ καιρο τα καταφερα! ηρθε το 17! φανταζομαι πως δεν γνωριζεις οτι ο αντμιν εχει απαγορευσει να αναφερομαστε στο αποτελεσμα των κληρωσεων πριν το πραξει εκεινος,αλλιως δεν θα το εκανες...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 23:02:39

Θέμα: Δίνω κουτιά υπολογιστώ λειτουργικά

Δημοσίευση: Σε όποιον ενδιαφέρετε δίνω αρκετά κουτιά υπολογιστή λειτουργικά με windows 10 με 8 RAM για βασική χρήση αντε αρχηγε να σου δωσω εγω το λαικ που θα σου παει τη φημη σου σε τριψηφιο νουμερο!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 23:18:15

Δημοσίευση: νταξει η ακυρωση μου φαινεται πολυ αυστηρη,δε νομιζω οτι το εκανε επιτηδες ο ανθρωπος,ειναι κ γιορτινη η μερα,νταξει δε νομιζω οτι ειναι αναγκη να εξαντληθει η αυστηροτητα σημερα κ το λεω εγω που εχω φαει κ  καμπανα για αυτη την ιστορια... απο κει κ περα προφανως ο αντμιν αποφασιζει κ δεν μας πεφτει λογος πως θα το χειριστει...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 23:36:17

Θέμα: Ο άντρας πρέπει να φοράει άρωμα; Εσύ τι άρωμα φοράς;

Δημοσίευση: Καλό είναι ο άντρας να μυρίζει ωραία ισχυει!

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 23:56:05

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλησπέρα! εισαι τερμα καυλα τζοαννα μας!

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-07 23:59:02

Δημοσίευση: Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά στο πρόσφατο διαγωνισμό του Adult club στις 25/2 ο φίλτατος gpd έκανε κάτι παρόμοιο σχολιάζοντας ''άντε και καλό μας ff'' 2-3 λεπτά αφού έγινε η κλήρωση και προφανώς βγήκε το νούμερο του (και επίσης προφανώς πριν ανακοινώσει το αποτέλεσμα ο admin). Προς θεού, ούτε κατηγορώ τον gpd αλλά ούτε επικροτώ αυτό που έκανε ο kostask1997 αλλά απορώ γιατί τότε δεν είπε κανείς τίποτα σε αντίθεση με τώρα που πολλοί αναφέρονται στη πράξη αυτή του Κώστα και χωρίς καν να έχει σχολιάσει κάτι ο admin. το ειχα παρατηρησει κ γω αλλα τοτε ο αντμιν αμεσως ανακοινωσε το νικητη κ δεν σχολιαστηκε ,συν του οτι ο o gpd ειπε καλο μας ff οποτε ηταν λιγο γενικη η ευχη του κ ισως να μην το ελεγε απαραιτητα για την παρτη του...

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-08 00:22:08

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: και τώρα ντέρμπι με τον αιώνιο δεν επαιζε κ σημερα ευρωπη?

Δημοσιεύθηκε: 2024-03-08 00:25:30