Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του TOMCRUISE (14833)

Θέμα: Ευχές γενικότερα μέρα που'ναι

Δημοσίευση: Χρονια πολλα σε ολους κ του χρονου να ειμαστε καλα!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-26 01:03:16

Θέμα: Πέθανε ο Βασίλης Καρράς, ο αληθινός βασιλιάς του λαϊκού τραγουδιού

Δημοσίευση: Τόσες στροφές κι όλα μου φαίνονται ευθεία Μακρύς ο δρόμος και δεν βγάζει πουθενά Τόσα χιλιόμετρα για μια μόνο κυρία Πάνω που φτάνω νιώθω πάλι μακριά Απ' τον βορρά μέχρι τον νότο Να μ' αγαπάς δεν βρήκα τρόπο Αυτός ο δρόμος γράφει πάνω επιστροφή Και εκεί που νιώθω μαύρο χάλι Με ένα τηλέφωνο σου πάλι Μπαίνω στο αμάξι για να έρθω πάλι εκεί Σε ένα τιμόνι κολλημένος με τις ώρες Σπάω κοντέρ για σένα έρχομαι ξανά Ξέρω κι απόψε θα χεις μια δικαιολογία Πάλι θα φύγω με σπασμένη την καρδιά Απ' τον βορρά μέχρι τον νότο Να μ' αγαπάς δεν βρήκα τρόπο Αυτός ο δρόμος γράφει πάνω επιστροφή Και εκεί που νιώθω μαύρο χάλι Με ένα τηλέφωνο σου πάλι Μπαίνω στο αμάξι για να έρθω πάλι εκεί Απ' τον βορρά μέχρι τον νότο Να μ' αγαπάς δεν βρήκα τρόπο Αυτός ο δρόμος γράφει πάνω επιστροφή Και εκεί που νιώθω μαύρο χάλι Με ένα τηλέφωνο σου πάλι Μπαίνω στο αμάξι για να έρθω πάλι εκεί Μάγκα μου Βασίλη καλό ταξίδι τα τραγούδια σου δεν θα ξεχαστούν ποτέ πςςςς μιλαμε για τεραστιο φαν,εγραψες ολο το τραγουδι παιχτη!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-26 10:08:11

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλημερα μαγκες!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-26 10:09:22

Δημοσίευση: εχω βάλει το τραγούδι στον υπολογιστή και όπως  το άκουγα έγγραφα  μάγκα μου τομ έχω ανατριχιάσει ολόκληρος ειμαι πολύ φαν του αείμνηστου καρρά ηταν τεραστιος!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-26 10:54:41

Δημοσίευση: μεγάλε Βασίλη ολη μέρα τα τραγούδια σου ακούω σήμερα. Καλό παράδεισο ta χω λιωσει κ εγω ολες τις γιορτες ετσι τις εβγαλα :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-26 20:35:51

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: πατατες στο φουρνο

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-27 00:04:41

Δημοσίευση: Θλιμμένο και το ChatGPT, και με άλλο ένα αποχαιρετιστήριο άσμα λέει στο Βασίλη Καρρά το τελευταίο αντίο. «Βασίλη Καρρά, Η φωνή σου μας χάριζε χαρά. Με τη μουσική σου μαγεύεις, Συναισθήματα στις ψυχές βάζεις. Με τα τραγούδια σου τα λαϊκά, Συνόδευες τις χαρές και τα πικρά. Σε κάθε νότα και σε κάθε στίχο, Έβρισκες τον δρόμο προς τον κόσμο. Τον αέρα γεμίσες με μελωδίες, Μια ζωή γεμάτη από επιτυχίες. Οι στίχοι σου θα μείνουν αφηγηματικοί, Σαν χαρτί ανοιχτό, απλοί και γραφικοί. «Τώρα που αποχωρείς από τον κόσμο, Οι στιγμές που μας έδωσες θυμόμαστε πλέον. Αλλά η μουσική σου θα ζει αιώνια, Γιατί η τέχνη δεν ξεχνιέται ποτέ πια. Αντίο, αγαπητέ Βασίλη Καρρά, Οι νότες σου θα μας συνοδεύουν πάντα. Με τη φωνή σου θ' αντηχείς ακόμα, Στις καρδιές μας θα είσαι αξέχαστος πάντα» . εισαι αστερι!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-27 01:20:48

Δημοσίευση: καλημερα αλανια! :hahaha: καλημερα αλανια!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-27 12:55:47

Δημοσίευση: σαλαΤουλα

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-27 23:48:40

Θέμα: Παλαιολιθική Διατροφή

Δημοσίευση: Πώς σας φαίνεται η ιδέα της παλαιολιθικής διατροφής; Το όνομα ακούγεται εκ πρώτης όψεως αστείο. Στην πιο σκληροπυρηνική εκδοχή της μιλάμε για διατροφή που να επιτρέπει μόνο το κρέας από ζώα ελεύθερα στη φύση, και όλα τα ψάρια εκτός αυτών από ιχθυοτροφείο.  Αλλά υπάρχουν κι άλλες παραλλαγές αυτής της διατροφής. Μερικές περιλαμβάνουν επίσης σαλιγκάρια, βατράχια και έντομα. Και άλλες, που επιτρέπουν διάφορες εξαιρέσεις, π.χ. μέλι. Όπως δηλαδή περίπου οι άνθρωποι στην παλαιολιθική εποχή, όταν ακόμη δεν είχαν ασχοληθεί να εκτρέφουν θηλαστικά για το γάλα, ή πουλερικά για τα αυγά. zoρικη φαση :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-28 01:45:26

Δημοσίευση: καλημερα παικτες!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-28 11:24:58

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Σωστο και αυτο, αλλα   υπαρχουν και αλλοι παραμετροι  Οπως ....1) στο 10ημερο ποιες μερες θα βολευει εμενα  Ποιες μερες την κοπελα  αν δουλευει / δεν δουλευει   2)Να ειναι καποια  τελειως εκτος του γουστου μας  οποτε δωρο αδωρο  Υπαρχει και ο αντιποδας βεβαια οπως μου εχει τυχει  πχ να διαλεξω μια κοπελα  απο τις τοπ γραφειου  (Στα 200) και να μην ειναι διαθεσιμη ολο το 10ημερο  Ενω κανονικα να την κλεινουν μετα απο 1 μερα , υπαρχουν και αυτα  (Δεν αναφερομαι στο συγκερκριμενο γραφειο ) καλα 2 σερι νικες ρε μαγκα,μιλαμε ξεκωλωθηκες αγρια, μπραβοοοοοοοοοοοοοοο παιξε και κανα τζοκερ!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-28 22:44:33

Δημοσίευση: Καλα ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε  ο τελευταιος που κερδιζω 2 σερι  Επαιξα πριν καμια βδομαδα  τζοκερ  και για του λογου το αληθες ιδου  Πηραμε το  :happyballs: :Talking-penis: μαλλον δεν κερδισες συγγνωμη,ειχα την εντυπωση οτι το γκολντεν κληρωνε σημερα,αλλα τελικα το αdult ηταν σημερα...

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-28 23:08:31

Δημοσίευση: εχω τον @"TOMCRUISE" οτι το ποιος ειναι ο νικητης το ανακοινωνω εγω το τι συμφωνιες εχω κανει με τους δωροθετες το ξερω μονο εγω και θα παρακαλεσω κι εσενα να μην ξανασυχαρεις κανεναν πριν κανω την ανακοινωση εχεις απολυτο δικιο,ζητω συγγνωμη ,να ξερεις και εσυ και ολοι οι φιλοι μας μεσα στο σαιτ οτι δεν ειχα κακη προθεση ,ουτε να αναστατωσω τη διεξαγωγη των διαγωνισμων,απλα επειδη με τον pvim εχουμε αλλαξει καποια μηνυματα τελευταια κ τον θεωρω αρκετα καλο φιλο,οντως βιαστηκα πολυ να τον συγχαρω γιατι πιστευα οτι εχει κανει 2η σερι νικη ,απο τη χαρα μου για την επιτυχια του...

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-29 00:10:37

Δημοσίευση: Υποθετω σκεφτηκες  : δυο κληρωσεις , η 1η  σε σειρα κληρωνει το πρωτο τζοκερ που θα ερθει πεμπτη και η 2η  το δευτερο τζοκερ που θα ερθει κυριακη  οπως εχει γινει παλαιοτερα  Αν κανω λαθος διορθωσε με ! Φυσικα και δεν ειχες κακη προθεση επειδη σε παρακολουθω το κανεις συνεχεια πρωτος οποιος και να ειναι νικητης  απο τον  ενθουσιασμο σου ! Ξαναδιορθωσε με αν κανω λαθος .... ετσι φιλε,νταξει τελευταια φορα το κανω πριν το ανακοινωσει ο αντμιν.

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-29 00:38:21

Δημοσίευση: θα βαλω λογια στον αντμιν να σε μπαναρει παλι δεν θα ξαναδωσω δικαιωμα αρχηγε,mea culpa κ παλι. περναμε πολυ ωραια εδω και δεν θελω να υπαρχουν εντασεις για κανενα λογο.

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-29 00:41:33

Δημοσίευση: Μια και συνεχίζεται η συζήτηση σχετικά, αναφέρω τι σκέφτηκα εγώ. Αν και δεν ρωτήθηκα φυσικά. *lol* *γέλια* Η απάντηση του αντμιν ήταν αδιαφανής για το πότε, ποιος λογαριασμός θα κληρώσει, όταν ρωτήθηκε στην εξέλιξη του διαγωνισμού. Οπότε, θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα να είναι δεσμευτικές οι ημερομηνίες. Επειδή το θεωρώ αυτονόητο, ότι πρέπει να ξέρει κανείς σε ποια ακριβώς ημερομηνία, ποιος ακριβώς διαγωνισμός  κληρώνει. Και οι δέκα μέρα περιθώριο αξιοποίησης του «δώρου»επίσης συγκεκριμένες είναι. Στη δικιά μου κοσμάρα, το σύμπαν προνοεί για όλα, και καλό είναι που προέκυψε τούτη η κουβέντα εδώ. νταξει γενικα τα δωρα ειναι πολυ γενναιοδωρα εκ μερους του σαιτ κ δε νομιζω οτι πρεπει να γκρινιαζουμε κ πολυ,εξαλλου η διαδικασια των κληρωσεων εχει απολυτη διαφανεια ,και σημερα που υπηρξε μια παρεξηγηση αυτη δημιουργηθηκε εξαιτιας της υπερμετρης γενναιοδωρια του αντμιν που εβαλε 2 διαγωνισμους σε μια εβδομαδα,αν ηταν ενας ο διαγωνισμος οπως γινεται συνηθως τα πραγματα θα ηταν ξεκαθαρα,οποτε δε νομιζω οτι χρειαζεται να το ψειριζουμε περισσοτερο ή να κανουμε κ παραπονα ενω μας εβαλε κ επιπλεον διαγωνισμο απο πανω.

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-29 00:46:20

Δημοσίευση: Ναι, ενω εγώ δεν το βλέπω έτσι. Υποθέτω ότι τα freefucks υπάρχουν για να προσελκύει η ιστοσελίδα κόσμο, το οποίο ανεβάζει ίσως την αξία του domain. Οι αγαθοεργίες είναι για αλλού, στο χώρο του αγοραίου έρωτα όλα είναι business. anyway οτι ειχα να πω πανω στο θεμα το ειπα,η χρονια νομιζω  εκλεισε ονειρεμενα για τον pvim k ton gpd οι οποιοι κερδισαν αρκετα γαμησακια φετος και τους ευχομαι να τα απολαυσουνε κ αυτα κ να ειναι το ιδιο καλοτυχοι κ το 2024. :heart: :loving: :erwtas:

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-29 00:55:30

Δημοσίευση: σουβλακια

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-29 02:08:39

Δημοσίευση: Καλησπέρα μπραβο σου αρχηγε,σημερα επαιξε την αγαπημενη μου θεματολογια στα πικαπ για να μας παει καλα η μερα :hahaha: καλημερα μαγκες!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-29 12:55:21

Θέμα: Γαμάτε βίζιτες στις γιορτές;

Δημοσίευση: γαμας απιστε; ε να μη γκαμησω κ γω λιγο?

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-30 02:12:59

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2023

Δημοσίευση: λοιπον παμε να δουμε τον τελικο απολογισμο των νικητων των διαγωνισμων του αγαπημενου μας σαιτ 1.@gpd , @P.vim , @Underworldsexmachine7 5 νικες 4. @Στρατος , @6in9ine 4 νικες 6.@rsotos7 ,@geroksouras 3 νικες κ 2 γαμησακια που τους παραχωρησαν οι συμπαικτες τους. 8. @TOMCRUISE ,νταξει δεν τα πηγα ασχημα χαχα ,@Looter 3 νικες. 10.@Daskalosa 2 νικες & 1 γαμησακι που του παραχωρηθηκε 11.@jimuscocus , @mad_max , @topscorer , @clonarius , @ANDREIOS , @Sexmaniac , @TheOnlyOnePlayer , @kostask1997 2 νικες 19. @bigmountain89 1 νικη & 1 γαμησακι που του παραχωρηθηκε. 20.@Killernoew , @seeker , @Sotatz , @Trelas , @Elganador , @zaui69 , @spyros24 ,@kazakos απο 1 νικη συνολικα 27 τυχεροι ,62 free γαμησακια(αν δεν κανω λαθος) σε 52 εβδομαδες του πολυ γενναιοδωρου sexclub μας ... 5 η νικη για φετος για τον @P.vim και τον @gpd που επιασαν τον πρωτο στο φωτο φινις με τρελο σπριντ. και του χρονου μαγκες,μακαρι να εχουμε μια αλλη τοσο καλη χρονια!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-30 02:20:59

Δημοσίευση: σαλατουλα

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-30 02:25:30

Δημοσίευση: Σούπερ τούτη η συνοπτική παρουσίαση. Μπράβο, που μπήκες στον κόπο. :at: Goodbye_2023_! Ευχαριστω :erwtas:

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-30 16:42:51

Δημοσίευση: καλησπερα μαγκες!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-30 16:44:13

Δημοσίευση: πατατουλες στο φουρνο

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-31 01:13:27

Δημοσίευση: καλημερα μαγκες,εφτασε κ η τελευταια μερα του 2023!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-31 12:13:16

Δημοσίευση: ε και γω για του χρόνου μιλάω , μπαίνει σήμερα και κληρώνει του χρόνου μεινε συντονισμενος αρχηγε κ κατι θα γινει :hahaha: ανυπομονεις να σπασεις το φετινο ρεκορ ετσι?

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-31 14:22:18

Θέμα: Ευχές γενικότερα μέρα που'ναι

Δημοσίευση: καλη Πρωτοχρονια μαγκες,3 ωρες εμειναν !!!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-31 21:01:57

Δημοσίευση: Παμε για το ψητο!

Δημοσιεύθηκε: 2023-12-31 22:07:20

Forum Tasks