Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Abdul Salam (153)

Θέμα: Νικολίνα Νικολούζου

Δημοσίευση: τις εκανες και γλειφομουνι; :gltfomounis:  ηταν υγρη; Γιατί ρωτάς εμένα;ρώτα αυτούς που γλύφουν.  Βλέπω θες να μου την πεις αλλά δεν σου βγαίνει,δεν πειράζει ξαναπροσπάθησε

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-15 20:56:25

Θέμα: Πλημμυρίσαμε Λατίνες

Δημοσίευση: Αυτά λέει η Μπέμπα όπως και ότι πολλα αλλά ουκρανα μεταναστευουν ΗΠΑ   Δεν ξαναγύρισε εδώ, άρα εκεί καλύτερα περνάει

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-15 22:27:06

Θέμα: Vicky Sol

Δημοσίευση: πολλα... Για πορνοσταρ τέτοιας εμβέλειας δεν είναι πολλά σίγουρα

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-17 18:13:32

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: αυτό σημαίνει πως ο τύπος που είχε πολλαπλούς λογαριασμούς συνεχίζει να λαμβάνει μέρος κανονικά? Οι λογαριασμοί αυτοί κέρδισαν πολυάριθμα ff πέρσυ και φέτος, άρα ο τύπος  για καιρό και κατ εξακολούθηση. Τον μπανάραν τέλος

Δημοσιεύθηκε: 2024-08-22 01:32:03

Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο απο εκδιδόμενες εν δράση

Δημοσίευση: Πανύψηλη ,μοντέλε γκλαμουρίτσα σε πρόσφατο ραντεβού.

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-23 10:11:57

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-23 10:16:38

Δημοσίευση: Βλέπω υπάρχει πολύ ενδιαφέρον ,οπότε θα δώσω ένα τίπ για βοήθεια. Το ραντεβού έγινε στο δωμάτιο σουίτα  204 στο Πρίαμος Μεταμόρφωση  :s

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-27 19:41:10

Δημοσίευση: σπουδαιο τιπ εδωσες :axaxaxa: Βασικά τις φωτογραφίες της κάνω για μένα καθαρά. Όσοι παντρεύτηκαν έκαναν οικογένειες κάνουν οικογενειακα άλμπουμ στα γεράματα να κοιτούν.  Εγώ θα κοιτάω και θα θαυμάζω της πορνοπεριπετιες μου :deepthroat:  Ονόματα δεν αποκαλύπτω για τρεις βασικούς λόγους. 1) Οποία σου έδωσε συγκατάθεση για να φωτογραφηθεί δεν σημαίνει ότι έδωσε και για να δημοσιευτεί . Αν δεν πεις ποια είναι και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ώστε να μην αναγνωρίζεται κανένα πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση είναι εύκολο να σε τρέχουν στα δικαστήρια ακόμα και να καταδικαστείς. 2) Δεν το επιτρέπει ο κανονισμός του παρόν φόρουμ για τους ίδιους λόγους φαντάζομαι. 3) Κάποιοι τενεκέδες από εδώ μέσα, δεν γνωρίζω αν είναι μέλη η απλοί επισκέπτες του φόρουμ παριστάνουν τους καλούς σαμαρείτες και λένε στις κοπέλες που και ποιος έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους . Ξέρετε εσείς οι γνωστοί που λένε και αλλά τέτοια κούλα : ((Είσαι πολύ όμορφη κοπέλα γιατί κανείς αυτή την δουλειά, κοίτα εκεί έχουν ανεβάσει τις φωτογραφίες σου το γνωρίζεις; έδωσες άδεια να γίνει αυτό ;  μόνο με 150 δουλευεις εσύ που είσαι τελεια κοίτα τις άλλες άσχημες που περνούν 200)) Και μετά κλαινε γιατί η τάδε από τα 140 πήγε στα 200

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-28 10:57:17

Θέμα: Εθισμός στις Ουκρανές

Δημοσίευση: για ρωσο ουκρανες απο οταν ξεκινησε ο πολεμος και η ειναι αναλογα με το τι γνωμη εχουν οι περισσοτεροι για τη καθε εμπλεκομενη χωρα η εχει να κανει σχεση πιθανο μς τις βιζες τους για τα ταξιδια για τις αλβανιδες υπαρχουν πολλοι που τις θεωρουν δευτερες και δε θα πηγαιναν μαζι τους αν το ξεραν αλλα εδω το γκλαμουρ παρουσιαζε μολδαβεζα για ρωσιδα και δε καταλαβαινω το λογο... για να μη μιλησω για αλλα παραδειγματα γτ δε εχουν αποκαλυφθει ακομη.. Τι σε κάνει να πιστέυεις ότι τα γραφεία τα γράφουν αυτά ; Δεν νομίζω ότι κάποια από της κοπέλες θέλει να γνωρίζουμε ποια πραγματικά είναι και από που είναι . Επειδή με αρκετές έχω έρθει πιο κοντά και με μερικές έχω βρεθεί και εκτός δουλειάς γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω.  Όταν έρχονται σε ένα γραφείο συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο που αναφέρουν όλες της πληροφορίες γυρό από αυτές καθώς και τα προγραματα που κάνουν  και το στέλνουν στους υπευθύνους μαζί με φωτογραφίες τους για το προφίλ τους στο σάιτ.

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-29 16:43:07

Θέμα: Eγκληματικότητα ανηλίκων

Δημοσίευση: Θυμάμαι στο δημοτικό στα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα και αρχές του ογδόντα οι δάσκαλοι είχαν σπάσει δυο χάρακες επάνω μου επειδή και μόνο ήμουνα ένα ζωηρό παιδί.  Το τι ξύλο είχα φάει δεν θέλω να το θυμάμαι . Μέχρι  B΄ λυκείου τα είχα δει όλα από τους καθηγητέςκαι από τους γονείς μου . Προσβολές,μπουλινκ,φάπες. Και ακούω τα σημερινά παιδια ότι καταπιέζονται ,τους δημιουργούν ψυχολογικά τραυματα οι γονείς με απαιτήσεις που έχουν προς αυτά  και  κάποιος απλώς να υψώσει την φωνή του το θεωρούν κακοποιητική συμπεριφορά. :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-29 17:21:05

Θέμα: Εθισμός στις Ουκρανές

Δημοσίευση: Επειδή τυχαίνει να έχω έρθει και εγώ πιο κοντά όπως εσυ με κάποιες γνωρίζω πολύ καλά το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο όπως γνωρίζω και καλύτερα παραδείγματα που γράφτηκαν αλλά στις αγγελίες τους από αυτά που ζητήθηκαν . Δε σου πάω κόντρα αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση να ξέρεις . Υπάρχουν περιπτώσεις που γράφονται ψέματα από τα γραφεία χωρίς ευθύνη των κοριτσιών . Δεν αμφιβάλλω και ούτε σε αμφισβητώ σ αυτά που γράφεις . Με τεσσερα γραφεία που επισκέπτομαι τα τελευταία χρόνια αυτό έχει υπόπέσει στην αντίληψη μου ότι συμβαίνει Αν υπάρχουν μαγαζιά που αλλά προσφέρουν τα κορίτσια και αλλά γράφουν αυτοί όπως καταλαβαίνεις κάποια στιγμή θα έχουν προβλήματα και με της κοπέλες και με τους πελάτες τους.

Δημοσιεύθηκε: 2024-09-29 17:34:40

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση: μετά το γαμήσι στο μπουρδέλο πχ ή στούντιο ή μασάζ της λες θέλω να σε δώ έξω σε πριβέ χοτέλ κι έτσι κανονίζετε και αφού της ρίξεις έναν, της προτείνεις να πάτε για φαγητό... έκλεισε η δουλειά... Σίγουρα δεν είναι τόσο απλό και δεν δέχονται όλες,το λέω αυτό και ας έχω βγει με αρκετές.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 18:37:59

Θέμα: ραντεβου με εργαζομενη

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 18:49:59

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 18:51:35

Θέμα: Πόσες call girls που γνωρίζουμε κάνουν ακάποτο;

Δημοσίευση: εσείς θέλετε κι άλλη φωτό από το βρωμιάρικο ε? Αστέρι πραγματικό!!Πως και μου ξέφυγε αυτή ;

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-01 19:07:41

Θέμα: ο πόλεμος των φόρουμ

Δημοσίευση: Δεν μπαίνω συχνά αλλά παρακολουθώ αρκετά τα φόρουμ Έπεσε στην αντίληψη μου μια προσπάθεια σπίλωσης του συγκεκριμένου φόρουμ από αλλού όπου κάποια νικ τα ενώνει και τα ονοματίζει προμότορες να μας πει ο @"old admin"  και κάποιοι χρήστες ισχύει κάτι τέτοιο; Τι άλλο θα ακούσουμε ; Καλά σοβαρά τώρα να μιλάνε αυτόι για κλώνους είναι κάτι οξύμωρο . Έχουν εκατοντάδες μέλη που γράφουν διθυράμβους για συγκεκριμένα στούντιο, μπουρδέλα ,γραφεία. Έχουν μαζέψει δίπλα όλα τα καθιζήματα, είναι δεν είναι 10 ατομα που ενημερώνουν πραγματικά. Πόλυ χαμηλό και το επίπεδο τον μελών αισχρές ύβρεις μάνες, οικογένιες. Ουτε απ εξω δεν περναω πια.

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-24 12:01:58

Δημοσίευση: Η συγκεκριμένη γαμιεται πολύ καλά! :think:   Την πήρες ?  Γιατί η κριτική που έβαλε το μέλος Τσάκας δεν είναι καθόλου κολακευτική

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-24 13:48:05

Δημοσίευση: Άντε να σας φτιάξω την διάθεση λίγο :D

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-24 13:51:28

Θέμα: Αθηνά Χρυσαντίδου

Δημοσίευση: H Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε γνωστή μέσα από το ερωτικό reality του ΣΚΑΪ, Power of love, και το πραγματικό της όνομα είναι Αθηνά Χρυσάντοβα Με όλες της σλαβες που έμειναν εδώ και με τους μικτούς γάμους άλλαξε το ΔΝΑ του έλληνα και γενιούνται πολύ όμορφες γυναίκες

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-27 08:54:23

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Στο έφτιαξα λίγο η τι θα μπορούσε να συμβαίνει σ ένα παραλληλο σύμπαν   :D

Δημοσιεύθηκε: 2024-10-27 09:08:44

Θέμα: AGN chat

Δημοσίευση: Δεν το βλέπω να γιορτάζει  πρωτοχρονιά το μαγαζί. Έχω την εντύπωση ότι σύντομα θα κλείσει.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-02 20:09:19

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Όταν θα με πάρεις εσύ ο ίδιος, τότε γράψε!  Μας περνάτε όλες για χαζές, ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και για ποιούς σκοπούς γράφονται κάποια πράγματα..κάνε δοκιμή μόνος σου και τότε μιλάμε πάλι. Κοριτσάρα καλωσήρθες ,δεν δαγκώνουμε εδώ ,χαλάρωσε και απόλαυσε το , βάλε κάποιο τηλέφωνο για επικοινωνία να σε απολαύσουμε και εμείς. :)

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:08:05

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Συλλεκτικό κομμάτι η μικρή, και δυστυχώς λείπει από την συλλογή μου.  Θα επανορθώσω λίαν σύντομος.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:24:44

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: Όπως και να το κανείς σε δώρα τον 160 μέχρι 200 ευρώ δύο φορές την κάθε εβδομάδα, σίγουρα μετράνε και μαζεύουν κόσμο. Αλλά πέρα από αυτό αν το φόρουμ κρατήσει επίπεδο και δεν γίνει καφενείο τον φιλάθλων σίγουρα έχει μελλον

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 12:38:48

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-25 13:59:38

Δημοσίευση: Βλέπεις το μελλον η μου φαίνεται  ; Χωριό που φαινεται ............

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-25 14:03:00

Δημοσίευση: Πολύ στεναχώρια και θλίψη για ένα ασήμαντο μαγαζί. Σ όλη την ύπαρξη του 10 χρόνια περίπου έχει φέρει τόσα άτομα όσο φέρνει σε ένα τρίμηνο ένα από τα τρία μεγάλα γραφεία (( Golden, Glamour ,Angels)) . Έτυχε όταν έκλεισαν ένα από τα καλύτερα μαγαζιά που υπήρξε στην Αθήνα το Diva να αρπάξει μερικά από τα τοπ κορίτσια του. Νάταλι ,Αλεξία κτλ ακόμα και η Δήμητρα ήταν μεταγραφή από το AthensHotGirls όταν και αυτό έφαγε πέσιμο από την αστυνομία.  Μια και μοναδική φορά κάλεσα για την Δήμητρα την οποία γνώριζα από το προηγούμενο μαγαζί που δούλευε και έφαγα στήσιμο. Μετα απ αυτο έβλεπα την Δήμητρα εκτός γραφείου όπως και την Αλεξία.

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-26 01:44:07

Θέμα: Επώνυμες βίζιτες,τι γνωρίζουμε; ποιες είναι; πόσο κοστίζουν ;

Δημοσίευση: Οι περισσότεροι εν το μεταξύ ρωτάνε για κουτσομπολιό γιατί δεν πιστευτώ να υπάρχει κάποιος που θα διάθεση από 1000 μέχρι 10.000 για να πάει με επώνυμη. Για να μάθεις ποια και τι πρέπει να είσαι διαπιστωμένα πελάτης ,δεν τα μαθαίνει ο κάθε ένας αυτά . Το έχω ξαναγράψει έχω μια γνωριμία που είναι μάνατζερ  και μεγάλο κατάλογο , έχω πάει με μερικές ((επώνυμες))

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-07 12:09:30

Δημοσίευση: Η μεγαλύτερη ξεκωλιάρα Ελληνίδα πορνοστάρ  , όποιος κατάλαβε  ;)  . Τρελή περίπτωση και αυτή ,έχει παίξει σε εκατοντάδες πορνοπαραγωγές όπου την σοδομίζουν φορά παρτίδα τρεις τρεις μαζί και όταν της λες για να κανεις φωτογραφεία κρύβεται σαν παρθένα μαθήτρια γυμνασίου.   Απο μπροστα δεν κανει ποτε φωτογραφίες ,μονο λοκω. Και εγω εχω κατι παρομοιες από την πίσω όψη του φεγγαριού

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 13:17:44

Δημοσίευση: Τι κοινο έχουν οι Καγιά, ,Μοσχολιού, Κουλιανού, Λέανδρος ;     :cool:: Είναι διάσημες :tooth: :tooth: :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2025-11-03 19:19:58

Forum Tasks