Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του servicee (404)

Θέμα: Τρύπησε μου τη κωλάρα με τη μαύρη σου ψωλάρα

Δημοσίευση: να πω κι εγω ενα; το μουνι το λενε Γιωτη και το πουτσο παναγιωτη

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-15 18:48:31

Θέμα: Συζητηση για τα κοριτσια του Glamour

Δημοσίευση: γεροξουρίαση έπαθες;

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-17 09:04:16

Θέμα: Μάτι από ξένες στο Instagram

Δημοσίευση: gia sandhu

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-17 10:35:21

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Είχα και καλό παρτενέρ..καυλιαρη στο φουλ... βρε βρε ο κοντος με τριτο ποδι βγηκε :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-17 23:59:41

Θέμα: Kinky Opera

Δημοσίευση: Ρε εσείς δε γίνετε 15 ευρώ είσοδο ενώ το αλκα ας πούμε έχει 10 και αν δε πάρεις μπουκάλι να κάθεσαι σε πάγκο... ναι αλλα στο κινκυ κανει και live sex show η @"Christy White" (καλως ηρθες στο sexclub)

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-21 17:17:23

Θέμα: Κριτικές. Παρατηρήσεις, σχόλια, new features

Δημοσίευση: άρα έχω ήδη το πρώτο σχόλιο ever

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-22 09:10:32

Θέμα: Γενικη κουβεντα για strip που εκλεισαν

Δημοσίευση: το τεσσερα million dollars princess στα νιατα του πριν το παρει ο καραφλας

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-23 22:22:00

Θέμα: Christy White

Δημοσίευση: εχει κανει και live show μαλλον σαν guest οχι τακτικα σιγουρο αυτο,στο kinky opera νομιζω, απλα δεν εχει τυχει να εχω παει τη νυχτα αυτη τακτική όταν δεν κάνει γυρίσματα Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο σίγουρα

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-23 22:24:06

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του Trust your Lust

Δημοσίευση: Κατσε να πανει οι πρωτοι για το test drive και θα δουμε τι ρολο βαραει κ αυτη Παντως καποιες ειναι τραγικες λες και εχουν χρυσο μουνι :hahaha: είναι υβρίδια ταινίας James Bond Goldfinger & Octapussy mash up Gold Pussy

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-26 15:12:00

Θέμα: Θέλω να πάω την γυναίκα μου για ποτό

Δημοσίευση: και τι θες; να βλέπουμε την μιλφ γυναίκα σου; χωρις παρεξήγηση για μάτι χαζεύουμε πιτσιρίκες

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-26 17:35:04

Θέμα: Θέλω να πάω την γυναίκα μου για ποτό

Δημοσίευση: σήμερα θα με βγάλω για καφέ #goodday# θα είμαι με το ένα αρχίδι να αχνοφαίνετε :flashing: θέλω να με φάνε οι ποιτσιρίκες με τα μάτια τους κι όχι μόνο ΥΓ Μην δειτε καποιον με ένα αρχίδι έξω και φωνάξετε καμία αστυνομία,εγώ θα είμαι

Δημοσιεύθηκε: 2022-06-26 18:22:05

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: Τι; Επεσα απο τα συννεφα. Μετα 3 εβδομαδες ανακαλυψατε οτι η Thay δεν κανει πρωκτικο; Τοσο καιρο τι λεγατε στους πελατες; :hahaha: Μας δουλευατε κανονικα  :@ δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη αν το πρόσφερε ή όχι στα αλήθεια αλλά μπορώ να σου γράψω πολλές γυναίκες που το έβγαλαν από το μενού τους σε αρκετά γραφεία

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-12 19:33:45

Θέμα: FREE FUCK

Δημοσίευση: βάλτε σε εμένα το 15 παρακαλώ

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-12 19:34:25

Θέμα: Σάσα Μπάστα

Δημοσίευση: ρε @"Hot-News.gr" μας τα έχεις πρήξει με τα μιλφ

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-12 19:35:25

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Αν υπάρχει χρόνος και συνεννόηση όλα.γίνονται... τριημεράκι Αιδηψό;

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-12 19:36:54

Θέμα: Τα νέα της Sugarbabes.tv

Δημοσίευση: έχει δηλώσει ότι μόνο με τον Νεκ Σίννερ μπορεί να λειτουργήσει που είναι και ο γκόμενός της real life...σαν την ίννα και τον Τεό...και η πλάκα είναι ότι αυτοί μπορούν και πηδούν άλλες...οι κοπέλες όμως όχι...εκείιιι...αν δεν είναι αυτή διάκριση και υποβιβασμός τι είναι?? γιατί ρε μεγάλε εσύ να γαμάς μουνάρες και η γκόμενά σου αφού ηθοποιός είναι όπως λέτε να μην τον τρώει από όλους?? με 200 την γαμάς κι εσύ που είναι το πρόβλημα; άλλωστε το κορίτσι πρέπει και σε μια κατηγορία να του είναι πιστή

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-12 19:39:15

Θέμα: Κουβέντα για το Athens VIP girls

Δημοσίευση: Βεβαιως τους ζητησα αλλη, την Βικη. Η απαντηση …….ειναι κλεισμενη μεχρι αργα. Μετα μου προτειναν την μαυρουλα και μια αλλη που τις θεωρώ μπαζα! Δηλαδη ειχαν την απαιτηση να τους δωσω €190 για να πηδηξω τα μπαζα του γραφειου που δεν ειχαν δουλεια; Για σκεψου το λιγο. Και ηξεραν απο την αρχη τι τρεχει με την Ται. Εχω και τα ΣΜΣ που ανταλλάξαμε, και ευχαριστως να τα βαλω να τα δειτε ολοι. Κωλογραφειο σου λεω! αν ήταν κλεισμένη ρε μπρο να έριχναν τον άλλον; μια γυναίκα κόβει το πρωκτικό για πολλούς λόγους να πήγε κανένας με 3 μέτρα πούτσα και να τις έβγαλε αίμα και δεν το λες γραφείο με πολλές επιλογές ακόμα να σου προτείνει άλλες 5 διαθέσιμες εκείνη την ώρα

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-12 20:25:55

Θέμα: Βίκυ Κάβουρα

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-17 13:08:20

Θέμα: Βίκυ Κάβουρα

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-17 13:09:56

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | 1 hour Outcall

Δημοσίευση: τέσσερα

Δημοσιεύθηκε: 2022-07-24 10:59:33

Θέμα: Φωτογραφίες από γκομενάρες (όχι instagram)

Δημοσίευση: grace Athanatos Greek/Australian model

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-02 12:10:20

Θέμα: Το θαύμα(απάτη) του μακιγιάζ

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-02 12:15:33

Θέμα: Κάτια

Δημοσίευση: τα 100 μια ώρα τα έχουν παγιώσει όλες α ρε @"Helena-Nayomi" & @"Blonde Jo" VFM είσαστε

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-18 14:00:19

Θέμα: Delight, Φραντζή 7

Δημοσίευση: αν φέρνατε και καμία καινούρια τι καλά που θα ήταν

Δημοσιεύθηκε: 2022-08-18 15:01:57

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ ADULTCLUB | 1 hour Outcall

Δημοσίευση: κι εγώ το 11

Δημοσιεύθηκε: 2022-09-09 15:17:13

Θέμα: Γηροκομείο προσλαμβάνει στρίπερ για ηλικιωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια

Δημοσίευση: Viral έχει γίνει το βίντεο με μία στρίπερ που χορεύει μπροστά σε ηλικιωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια σε έναν οίκο ευγηρίας, με τους ιθύνοντες του ιδρύματος, τελικά, να ζητάνε συγγνώμη. Το Taoyuan Veterans Home, μια κρατική εγκατάσταση για συνταξιούχους στρατιωτικούς στην Taiwan, πλήρωσε μια στρίπερ για ένα ατμοσφαιρικό σόου ώστε να γιορτάσει το Φεστιβάλ Φθινοπώρου -μια σημαντική γιορτή στην κινεζική κουλτούρα, κατά την οποία οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν τις σοδειές ρυζιού και σιταριού της εποχής. Το βίντεο με το σόου, που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, βιντεοσκοπήθηκε από έναν παρευρισκόμενο πριν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνει γρήγορα viral. Το πικάντικο κλιπ δείχνει τη νεαρή χορεύτρια ντυμένη με δαντελωτά εσώρουχα, να χορεύει αγκαλιά με έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μοιάζει να απολαμβάνει στο έπακρο την απρόσμενη εμπειρία του. Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, ο άντρας όχι μόνο δεν ενοχλείται, αλλά φαίνεται να αγγίζει το στήθος της γυναίκας, καθώς εκείνη λικνίζει με ενθουσιασμό το σώμα της πάνω του. Άλλοι ένοικοι του γηροκομείου χειροκροτούν με ενθουσιασμό, δείχνοντας να απολαμβάνουν το σόου. Η ανακοίνωση του οίκου για τις αντιδράσεις που δέχτηκε Όμως, η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων δέχτηκε αντιδράσεις και στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η πρόθεση της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσει τους ενοίκους και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε». Εκπρόσωπος του γηροκομείου πρόσθεσε ότι τα πάρτι για το Φεστιβάλ Φθινοπώρου είχαν ακυρωθεί στο γηροκομείο τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας και για να ανεβάσουν το ηθικό των ενοίκων, οργάνωσαν την παράσταση της στρίπερ. Ωστόσο, παραδέχθηκαν ότι οι ενέργειες της χορεύτριας ήταν «πολύ ενθουσιώδεις και φλογερές» και ότι θα είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον. Είπαν ότι υπήρχε, επίσης, ένα πιο ήρεμο παιχνίδι μπίνγκο και καραόκε σε μια διπλανή αίθουσα νοσηλείας. Το βίντεο δείχνει ότι οι ένοικοι και η στρίπερ παρέμειναν πάντως Covid- ασφαλείς ανά πάσα στιγμή, φορώντας προστατευτικές μάσκες προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου.

Δημοσιεύθηκε: 2022-09-14 11:51:13

Θέμα: chat για τα κορίτσια του your angels

Δημοσίευση: Την ίδια απορία εχω και εγώ αλφα αντί για κλειτωριδα θα γλύψεις πουτσοκεφαλο τι έγινε δηλαδή; σιγά τα ωά :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2022-09-14 16:11:23

Θέμα: Συζήτηση για τα κορίτσια του AGN

Δημοσίευση: αυτή η κωλοτρυπίδα σίγουρα χωράει @odin & @"AlfaArsenico" παρέα

Δημοσιεύθηκε: 2022-09-14 16:14:18

Θέμα: Ελλάδα vs Τουρκία

Δημοσίευση: Στο χωριό μου το λένε ξυνέτε στου τσοπάνου το ραβδί ο Τουρκος

Δημοσιεύθηκε: 2022-10-22 11:44:31

Θέμα: Ελλάδα vs Τουρκία

Δημοσίευση: Συνάντηση Καντέρ με Ιερώνυμο: «Ο Ερντογάν μισεί την Ελλάδα και θέλει πόλεμο – Είμαστε μία οικογένεια» Τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Τούρκος επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Ενές Καντέρ, που διαπρέπει στο NBA. Πώς του φαίνεται η Ελλάδα ρώτησε ο αρχιεπίσκοπος τον Ενές Καντέρ, ο οποίος απάντησε ότι έχει επισκεφτεί πολλές φορές τη χώρα μας, ότι αισθάνεται πως «είμαστε μία οικογένεια». Επίσης, τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών, Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ μας συνδέουν τόσο πολλά. Ο μακαριώτατος επισήμανε ότι οι λαοί είναι αγαπημένοι και πως οι συγκρούσεις αφορούν μόνον πρόσωπα. «Να ευχηθούμε ο Θεός να φωτίσει όλους τους άρχοντες και στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ακόμη και στην Αμερική, να υπάρξει πνεύμα αγάπης και ένωσης», πρόσθεσε. Στη συνέχεια, ο Ενές Καντέρ ζήτησε να μάθει την άποψη του αρχιεπισκόπου για το προσφυγικό ζήτημα και ο μακαριώτατος απάντησε ότι θα προτιμούσε να του δείξει τι γίνεται στην πράξη, με τα συσσίτια και τα δέματα αγάπης που στέλνονται σε χιλιάδες ανθρώπους, καθημερινά. Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής από το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας. Επισήμανε, μάλιστα, ότι οι Τούρκοι που φεύγουν εξαιτίας του καθεστώτος της κυβέρνησης Ερντογάν και έρχονται στην Ελλάδα αισθάνονται τη φιλευσπλαχνία των Ελλήνων περισσότερο από των συμπατριωτών τους. Σε άλλο σημείο, είπε προς τον αρχιεπίσκοπο ότι έχει διαβάσει και έχει εντυπωσιαστεί με το έργο του και συμπλήρωσε: «Όλοι προσεύχονται για εσάς και την υγεία σας». «Ο Ερντογάν δεν εκπροσωπεί τον τουρκικό λαό» Σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Ενές Καντέρ απάντησε: «Δυστυχώς, υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για πολιτικούς λόγους, αλλά θέλω να πω πως ο Ερντογάν δεν εκπροσωπεί τον τουρκικό λαό». Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Τούρκος μπασκετμπολίστας πρόσθεσε, ακόμη, επ’ αυτού ότι ο Ερντογάν μισεί τους Έλληνες και θέλει πόλεμο. Επειδή είναι προ των εκλογών στην Τουρκία, θέλει να δημιουργήσει μεγάλο χάος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Επίσης, χαρακτήρισε απαράδεκτο αυτό που γίνεται στην Ανατολική Μεσόγειο, που ψάχνει παράνομα για πετρέλαιο και θέλει να εισβάλει στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Επανέλαβε, μάλιστα, ότι ο Ερντογάν δεν εκπροσωπεί τον τουρκικό λαό και ότι είναι πολλοί εκείνοι που αγαπούν τους Έλληνες, την ελληνική κουλτούρα, τη θρησκεία τους και τη σέβονται πολύ, αλλά «η εξωτερική και εσωτερική πολιτική είναι απαράδεκτες και τις καταδικάζω», είπε χαρακτηριστικά. Σε άλλη ερώτηση, υπογράμμισε ότι θέλει να συνεχίσει να μιλάει για τα ανθρώπινα δικαιώματα. «Δεν με ενδιαφέρει τι κόμμα εκπροσωπεί κάποιος, πρέπει να νοιάζεσαι για τα ανθρώπινα δικαιώματα που δυστυχώς δεν τα έχουμε στην Τουρκία, δεν υπάρχει δημοκρατία, ελευθερία του λόγου, θρησκείας, έκφρασης, παρά μόνο διαμαρτυρία. Η Τουρκία θα μπορούσε να είναι η γέφυρα του Ισλάμ και της Δύσης, αλλά εξαιτίας του Ερντογάν είναι αδύνατον και ελπίζω ο τουρκικός λαός να μπορέσει να το δει αυτό», κατέληξε ο Ενές Καντέρ.

Δημοσιεύθηκε: 2022-10-22 11:46:30

Forum Tasks