|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Scottie Pippen, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 58 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,126
» Τελευταίο μέλος: Mik92
» Θέματα φόρουμ: 2,516
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 395,582
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Αιωνία τους η μνήμη
|
Φήμη: 34491
(24-06-2026, 02:22 PM)Sniper Έγραψε: Tom 40-55 είναι η κρίσιμη ηλικία για εμάς. Έχω χάσει κι εγώ φίλους και κοντινούς. Απλά με τους ποδοσφαιριστές μαθαίνεται…
πωωω μη μου λες τετοια .....
Φήμη: 63201
(24-06-2026, 04:44 PM)TOMCRUISE' Έγραψε: πωωω μη μου λες τετοια .....
Μη μασάς· για να βγει μ.ο. ηλικίας 80+ εμείς πάμε για 120
(24-06-2026, 07:35 PM)Sniper Έγραψε: Μη μασάς· για να βγει μ.ο. ηλικίας 80+ εμείς πάμε για 120 
Eισαι ωραιος!
Φήμη: 33114
Επικαιροτητα
Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης
Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση ο Μάριος Γεωργιάδης αποχαιρέτησε τον πατέρα του, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.
«Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν τόσο νωρίς. Μόλις στα 75 σου», γράφει στην αρχή της ανάρτησής του, εκφράζοντας τον βαθύ πόνο του για την απώλεια του ανθρώπου που, όπως σημειώνει, τον μεγάλωσε και στάθηκε δίπλα του σε κάθε βήμα της ζωής του.
Ο ίδιος περιγράφει τον Βασίλη Λεβέντη ως τον άνθρωπο που του δίδαξε με το παράδειγμά του «τι σημαίνει αξιοπρέπεια, επιμονή, υπομονή, συνέπεια και θάρρος», υπογραμμίζοντας πως για την κοινωνία ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αλλά για τον ίδιο ήταν πάνω απ' όλα ο πατέρας του.
«Δεν ήμουν το βιολογικό σου παιδί. Όμως ποτέ δεν με έκανες να αισθανθώ ότι ήμουν κάτι λιγότερο από γιος σου», αναφέρει, συμπληρώνοντας πως «το αίμα μπορεί να δημιουργεί συγγένεια. Όμως η αγάπη, η φροντίδα και η παρουσία είναι αυτές που δημιουργούν έναν πατέρα. Και εσύ ήσουν ο πατέρας μου».
Κλείνοντας το μήνυμά του, τον ευχαριστεί για όσα του προσέφερε και για τις αξίες που του μετέδωσε, σημειώνοντας ότι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του δεν ήταν όσα πέτυχε στη ζωή του, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έζησε και παρέμεινε πιστός στις αρχές του.
«Καλό ταξίδι, πατέρα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», καταλήγει στην ανάρτησή του.
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(01-07-2026, 01:58 PM)geroksouras Έγραψε: Επικαιροτητα
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση ο Μάριος Γεωργιάδης αποχαιρέτησε τον πατέρα του, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.
«Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν τόσο νωρίς. Μόλις στα 75 σου», γράφει στην αρχή της ανάρτησής του, εκφράζοντας τον βαθύ πόνο του για την απώλεια του ανθρώπου που, όπως σημειώνει, τον μεγάλωσε και στάθηκε δίπλα του σε κάθε βήμα της ζωής του.
Ο ίδιος περιγράφει τον Βασίλη Λεβέντη ως τον άνθρωπο που του δίδαξε με το παράδειγμά του «τι σημαίνει αξιοπρέπεια, επιμονή, υπομονή, συνέπεια και θάρρος», υπογραμμίζοντας πως για την κοινωνία ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αλλά για τον ίδιο ήταν πάνω απ' όλα ο πατέρας του.
«Δεν ήμουν το βιολογικό σου παιδί. Όμως ποτέ δεν με έκανες να αισθανθώ ότι ήμουν κάτι λιγότερο από γιος σου», αναφέρει, συμπληρώνοντας πως «το αίμα μπορεί να δημιουργεί συγγένεια. Όμως η αγάπη, η φροντίδα και η παρουσία είναι αυτές που δημιουργούν έναν πατέρα. Και εσύ ήσουν ο πατέρας μου».
Κλείνοντας το μήνυμά του, τον ευχαριστεί για όσα του προσέφερε και για τις αξίες που του μετέδωσε, σημειώνοντας ότι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του δεν ήταν όσα πέτυχε στη ζωή του, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έζησε και παρέμεινε πιστός στις αρχές του.
«Καλό ταξίδι, πατέρα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», καταλήγει στην ανάρτησή του. και εγω νομιζα θα εβαζες για τον ταμτακο,δεν προλαβα την ειδηση του Λεβεντη. .
πολυ νεος ηταν....
Φήμη: 26419
Φήμη: 63201
01-07-2026, 03:08 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 01-07-2026, 03:08 PM από Sniper.)
(01-07-2026, 01:58 PM)geroksouras' Έγραψε: Επικαιροτητα
«Καλό ταξίδι, πατέρα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», καταλήγει στην ανάρτησή του.
Συγκινητικά λόγια. Μακάρι να του είχε πει έστω τα μισά όσο ήταν εν ζωή.
R.I.P.
Φήμη: 66827
ηταν ωραιος ο Λεβέντης αλλά σε εμάς τους Ελληνες δε αρέσουν οι αλήθειες προτιμάμε να μας κυβερνάνε λαμόγια πάντα...
Φήμη: 1497
Φήμη: 30714
Χθες, 12:52 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: Χθες, 12:52 PM από mad_max.)
|
|
|