Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
old admin's profile old admin
Administrator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 386,155

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

AGN chat

(26-01-2026, 08:22 PM)Pe27 Έγραψε: Συγκεκριμένα όχι . Για τη ναταλια έχω ακούσει ότι παίζει ή έπαιζε όταν έκανε διαλειματα μηνών από τα γραφεία με κλειστό κύκλο χοντρών πορτοφολιών αλλά αν δε το διασταυρώσω δε μπορώ να βάλω το χέρι στη φωτιά 
Για τη αλεξια ακόμα και αν κατέβηκε η αγγελία εγώ δε πιστεύω ότι έχει σταματήσει γιατί ήταν μαθημένη σε ακριβά χόμπι διασκέδασης που χρειάζονται καλό χαρτζιλίκι

τι χομπι ειναι αυτα και θελει τοσα λεφτα ?
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(27-01-2026, 12:06 AM)giorgos2226 Έγραψε: τι χομπι ειναι αυτα και θελει τοσα λεφτα ?

για σκέψου καλύτερα που θα χάλαγες πολλά λεφτά κάθε μέρα...
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(29-01-2026, 06:02 PM)Pe27 Έγραψε: για σκέψου καλύτερα που θα χάλαγες πολλά λεφτά κάθε μέρα...

ωαζει πολλα ο νους μου...κοκες , καζινο , μαλλια κλπ
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(29-01-2026, 09:12 PM)giorgos2226' Έγραψε: ωαζει πολλα ο νους μου...κοκες , καζινο , μαλλια κλπ

Είστε τυχερός. Ο προορισμός σας είναι η πρώτη στάση Wink
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(29-01-2026, 09:12 PM)giorgos2226 Έγραψε: ωαζει πολλα ο νους μου...κοκες , καζινο , μαλλια κλπ

Μέσα είσαι …. Αλλά το μαλλί δε χαλάς τόσα . Για αυτό σου λέω ότι αποκλείεται να έχει σταματήσει γιατί όταν εθιστείς σε κάτι το ζητάς κάθε μέρα και κοστίζει πολύ .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(19-01-2026, 08:13 PM)Antidote Έγραψε: Αξέχαστες Αλεξία και Νάταλι!

Συμφωνώ απόλυτα φίλε
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(29-01-2026, 10:09 PM)Pe27 Έγραψε: Μέσα είσαι …. Αλλά το μαλλί δε χαλάς τόσα . Για αυτό σου λέω ότι αποκλείεται να έχει σταματήσει γιατί όταν εθιστείς σε κάτι το ζητάς κάθε μέρα και κοστίζει πολύ .

παντως εχει καιρο να ακουστει κατι για αυτην . Οταν ειχε βγει σαν ανεξάρτητη ειχα στειλει μια φορα και μ ειπε πως δεν δουλευει προς το παρον και μ πρότεινε μια αλλη π ηταν μαζι στο agn , και καπου τοτε πηρε το ματι μου στους απεναντιι π ελεγαν οτι δεν απαντουσε η ιδια σε εκεινον τον αριθμο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(31-01-2026, 12:37 PM)giorgos2226 Έγραψε: παντως εχει καιρο να ακουστει κατι για αυτην . Οταν ειχε βγει σαν ανεξάρτητη ειχα στειλει μια φορα και μ ειπε πως δεν δουλευει προς το παρον και μ πρότεινε μια αλλη π ηταν μαζι στο agn , και καπου τοτε πηρε το ματι μου στους απεναντιι π ελεγαν οτι δεν απαντουσε η ιδια σε εκεινον τον αριθμο

θυμάσαι ποια σου πρότεινε?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(02-02-2026, 02:15 AM)Pe27 Έγραψε: θυμάσαι ποια σου πρότεινε?

δεν μ ειχε ονομα και της ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι για αλλη κοπελα. Αλλα καπου ειχα διαβασει οτι προτεινε την ξενια να θυμαμαι καλα..την αλλη κοπελα που ειχαν μεινει οι δυο τους στο γραφειο στο τελος
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Συνεχίζει ακόμα το γραφείο;
Αντιδράσεις ()
Like