Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 76 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
old admin's profile old admin
Administrator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,794

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Adult Club chat

(02-03-2026, 02:58 AM)sotiris1973 Έγραψε: οχι , το εχεις οταν δεν ξερεις  τι θα ερθει .

Γιατί, έχεις γνωρίσει τον δοξασμένο μας; hahaha

(02-03-2026, 02:59 AM)Pe27 Έγραψε: το πρότεινα αλλά επέμενε η τηλεφωνήτρια να τα κάνω με εκείνη τη σειρά..

I rest my case. Απλά ήταν να γίνει έτσι...
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-03-2026, 02:58 AM)sotiris1973 Έγραψε: οχι , το εχεις οταν δεν ξερεις  τι θα ερθει .

Ναι ρε συ πλάκα κάνω. Πάντως έχουμε μια εικόνα σύμφωνα με την περιγραφή του pe27.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-03-2026, 02:59 AM)Sniper Έγραψε: Γιατί, έχεις γνωρίσει τον δοξασμένο μας; hahaha
Μέχρι στιγμής εσύ είσαι αυτός που έχει γευτεί την γλύκα  της δόξας που σου προσφέρει η πρώτης θέση!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-03-2026, 03:05 AM)Glory' Έγραψε: Μέχρι στιγμής εσύ είσαι αυτός που έχει γευτεί την γλύκα  της δόξας που σου προσφέρει η πρώτης θέση!

Σαν την ΑΕΚ κι εγώ... δεν κρατάει για πολύ η χαρά! lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-03-2026, 03:07 AM)Sniper Έγραψε: Σαν την ΑΕΚ κι εγώ... δεν κρατάει για πολύ η χαρά! lol
@nothorny 
Τα μισά να μου λεγε  Big Grin
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(23-02-2026, 03:05 PM)Glory Έγραψε: Έχεις πάει;

Ζέτα όχι Δόμνα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-03-2026, 02:44 AM)Glory Έγραψε: Κακό αυτό, δεν ξέρεις τι θα σου έρθει  hahaha

για να λενε ολοι καλα λογια και ειδικα ο @Pe27 που τον εμπιστεύομαι , θα ειναι πρωτο γκομενακι
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-03-2026, 01:43 AM)Pe27 Έγραψε: άσε έφαγα πακέτο την είχα κλείσει σάββατο και βγήκε off μία βδομάδα... κι είχα να τη δω από απρίλιο..

ειναι οτι χειρότερο αυτο , ειδικα αμα εχεις κλεισει και ραντεβου. Εγω απτο ιδιο γραφειο ειχα παρει να ζητησω 2 κοπελες , η μια ειχε περιοδο και η αλλη ελλειπε εξωτερικο. Λεω απο μεσα μου ειμαι γκαντεμης στα ff , ειμαι και στα επι πληρωμη
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(02-03-2026, 11:57 AM)giorgos2226 Έγραψε: για να λενε ολοι καλα λογια και ειδικα ο @Pe27 που τον εμπιστεύομαι , θα ειναι πρωτο γκομενακι
Ναι, προφανώς για την απόδοση.Το είχα αναφέρει ξανά άλλωστε. Από εκεί και πέρα είναι και υποκειμενικό για την εμφάνιση.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
γιατί από τις σελίδες των κοριτσιών έχουν εξαφανιστεί οι διαθέσιμες υπηρεσίες?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις