Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Sniper, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 18 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,874

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Adult Club chat

(26-01-2026, 03:35 AM)Glory Έγραψε: Στις φωτο του γραφείου δεν φαίνεται τροφαντούλα πάντως

Έχω τη εντύπωση ότι όταν είχε ξεκινήσει εδώ πέρυσι είχα δει άλλες φωτό της που με είχαν αποθαρυνει από θέμα κιλών να πέφτω τόσο έξω ; Ίσως ουδείς άσφαλτος που λέει και η λαίδη
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 02:55 AM)TOMCRUISE Έγραψε: εχει κριτικες στα αλλα γραφεια που εχει δουλεψει αν δεν κανω λαθος κ ειναι θετικες οι περισσοτερες.

Το κοιτάω … θενκς..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 02:55 AM)TOMCRUISE Έγραψε: εχει κριτικες στα αλλα γραφεια που εχει δουλεψει αν δεν κανω λαθος κ ειναι θετικες οι περισσοτερες.

Οτι είπαν και οι προηγούμενοι. Δρν έχει κριτικές καθόλου στην καρτέλα της .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-01-2026, 03:18 AM)Sniper Έγραψε: Τηλέφωνο την πήρες να της ευχηθείς για τη γιορτή της;

Έπρεπε να τσονταρουμε τα μέλη να της πάρουμε ένα δώρο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 03:41 AM)Pe27 Έγραψε: Έχω τη εντύπωση ότι όταν είχε ξεκινήσει εδώ πέρυσι είχα δει άλλες φωτό της που με είχαν αποθαρυνει από θέμα κιλών να πέφτω τόσο έξω ; Ίσως ουδείς άσφαλτος που λέει και η λαίδη
Με τόσες διαφορές που έχουν αρκετά κορίτσια στις φωτο σε σύγκριση με την πραγματικότητα λογικό να μπερδευόμαστε
Είναι στον αυτόματο πλέον.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 06:08 PM)Glory Έγραψε: Κάνει και η τηλεφωνήτρια παιχνίδι;    Big Grin

Μακάρι φίλε θα ήταν ωραία
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(25-01-2026, 06:55 PM)Pe27 Έγραψε: Αυτό το είχα γράψει νομίζω σε κριτική η εγώ ή ένας συναγωνιστής εδώ μέσα πέρυσι και είναι η απόλυτη αλήθεια . Μέχρι και και σε γκέι θα τον έκανε άντρα με το λέγειν που έχει 
Όσο ανασφάλεια να χεις για κάποια κοπέλα του γραφείου που δε ξέρεις αν αξίζει και είναι σίγουρη για αυτό έχει το τρόπο να σε πείσει . Αν ξέρει ότι κάτι μπορεί να σε χαλάσει θα στο πει στα ίσα αυτή δε κάνει για εσένα . Και αυτό τη τιμά είναι από τις λίγες τηλεφωνήτριες που το κάνουν γενικά στα γραφεία γιατί σκοπός τους δε είναι απλά να στα αρπάξουν αλλά να μείνεις ευχαριστημένος και να τους ξανα καλέσεις

παρα πολυ ευχάριστο ειναι αυτο..ελαχιστες φορες ςχω μιλησει με την τηλεφωνητρια βεβαια , μονο αυτη ειναι ή εχει και αλλη το γραφειο ?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(26-01-2026, 05:54 PM)giorgos2226 Έγραψε: παρα πολυ ευχάριστο ειναι αυτο..ελαχιστες φορες ςχω μιλησει με την τηλεφωνητρια βεβαια , μονο αυτη ειναι ή εχει και αλλη το γραφειο ?

Μένει να ζητήσεις τις μέρες και ώρες που έχει βάρδια για να της τα πρήζεις tooth
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(21-01-2026, 09:08 PM)Antidote Έγραψε: Αμφιλεγόμενες κριτικές για την Κύπρια.. Αντιθέτως όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για την Εμμανουέλα! Για την Ζέτα μόνο καλά λόγια έχω διαβάσει..

Η Κυπρια παντως μου αρεσει κ εμένα!!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
24 γκομενες εδω