Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,925

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Adult Club chat

(19-01-2026, 07:58 PM)Antidote Έγραψε: Πολλά γράφονται για την Ζέτα..

Είναι η άλλη από τις 3 κορυφαίες που ανέφερα παραπάνω ότι θεωρώ τη Κύπρια σε αυτές …. Αν έκανε κάποια παραπάνω έξτρα θα τη είχα πρώτη στο γραφείο .. αλλά είναι έρωτας …
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 08:31 PM)nesjacobs Έγραψε: 17 μέτρησα εγώ.

25 δε είναι γιατί κάποιες αγγελίες είναι από κοπέλες που δούλευαν παλιά . Επίσης έχουν κοπέλες που δουλεύουν χωρίς να έχουν αγγελία και στις προτείνει το γραφείο .
Πέρυσι πάντως που χα βάλει στόχο να τις πάρω όλες είχα πάρει 13 στις 17. Τώρα έφυγε μια ήρθαν κανα δυο θεωρώ ότι κάπου στο 17 είναι το ρόστερ συν πλην
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 09:50 AM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Εγώ έχω ξεχωρίσει Εμμανουέλα Ζέτα Μαριάννα και την τηλεφωνήτρια από τις γυναικες

Με τυχαία σειρά για έμενα θεωρώ τοπ 3 Εμμανουέλα , ζετα αγάπη και μπαλαντέρ τη Ζλατα …….
Και από τη πιο καυλα φωνή των γραφείων γενικά τη τονια πουλάει βίζιτα αν θέλει και σε δεσπότη
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 09:10 PM)Pe27 Έγραψε: 25 δε είναι γιατί κάποιες αγγελίες είναι από κοπέλες που δούλευαν παλιά . Επίσης έχουν κοπέλες που δουλεύουν χωρίς να έχουν αγγελία και στις προτείνει το γραφείο .
Πέρυσι πάντως που χα βάλει στόχο να τις πάρω όλες είχα πάρει 13 στις 17. Τώρα έφυγε μια ήρθαν κανα δυο θεωρώ ότι κάπου στο 17 είναι το ρόστερ συν πλην

Δεν το γνώριζα αυτό. Ενδιαφέρον. Κάπως έτσι έκανε και το AGN παλιότερα με μια συγκεκριμένη.
"Ακόμη και ο κακός καφές είναι καλύτερος από κανέναν καφέ!" 
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 09:18 PM)nesjacobs Έγραψε: Δεν το γνώριζα αυτό. Ενδιαφέρον. Κάπως έτσι έκανε και το AGN παλιότερα με μια συγκεκριμένη.

γεγονός … πιστεύω γίνεται και σε άλλα γραφεία 
Κάποιες μένουν εδώ έχουν οικογένεια και το κάνουν για να τις προστατέψουν δε το θεωρώ και παράλογο από τη μια ….
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Έχει κλείσει;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μια ανανέωση πάντως τη θέλει το site. Όπως να έχουν μόνο όσες δουλεύουν.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 06:08 PM)Glory Έγραψε: Κάνει και η τηλεφωνήτρια παιχνίδι;    Big Grin

Όλοι λένε για την τηλεφωνητρια.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(19-01-2026, 09:02 PM)Pe27' Έγραψε: Εγώ θα το έκανα να της ευχηθώ αλλά σας διαφεύγει μια λεπτομέρεια … όπως και τα κορίτσια που έρχονται έτσι και οι τηλεφωνήτριες και οι οδηγοί δε δουλεύουν με το κανονικό τους όνομα πουθενά ….

Σωστά τα λες, ξέρω όμως περιπτώσεις που μπορεί να ευχηθούν σε Αλβανό τεχνίτη, γιατί γιορτάζει το ελληνικό όνομα που τους έχουν κολλήσει.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(16-01-2026, 08:44 PM)Pe27 Έγραψε: Οταν έπαιρνα σε εβδομαδιαία βάση ρώταγα πχ για τη Claudia ή την alizee και μου λέγαν ότι δε δουλεύουν πλέον 
Η κάτω κάτω μια λιζα που έχει και κάνα δυο ακόμα θα σε γελάσω ονόματα δε υπάρχουν (τουλάχιστο τότε) 
Αν άλλαξε κάτι δε ξέρω . Αλλα το έχω εντοπίσει και σε άλλα γραφεία να υπάρχουν φωτό αγγελίες που έχουν σταματήσει

ε ναι ... αυτο εχω δει και εγω
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]