Φήμη: 32954
(13-08-2024, 05:13 PM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Είναι καλή η πληθώρα επιλογών
που την ειδες την πληθωρα;
πραγματικα νομιζω οτι γραφεις για να γραφεις
εσενα πρεπει να σε βαλουν σε κατηγορια σπαμερ
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
(28-08-2024, 04:13 PM)P.vim Έγραψε: Οχι αλλα ετσι ειναι αυτη παει ερχεται
ναι αλλά υπήρχε πάντα η αγγελία της, πλέον δεν υπάρχει
(28-08-2024, 04:22 PM)geroksouras Έγραψε: που την ειδες την πληθωρα;
πραγματικα νομιζω οτι γραφεις για να γραφεις
εσενα πρεπει να σε βαλουν σε κατηγορια σπαμερ
πληθώρα το αντολτ μπα, χαλαρωσε και εσυ λιγακι πολυ ξυνισμενη εισαι σημερο
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
(28-08-2024, 04:29 PM)hijodedios Έγραψε: πληθώρα το αντολτ μπα, χαλαρωσε και εσυ λιγακι πολυ ξυνισμενη εισαι σημερο
μα αυτο εγραψα που την ειδε την πλυθωρα ο τυπος
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(28-08-2024, 04:36 PM)geroksouras Έγραψε: μα αυτο εγραψα που την ειδε την πλυθωρα ο τυπος
Αυτός που ξέρει αφήνει τους χαζούς να σχολιάζουν και γελά.
(από τη προσωπική συλλογή των παπαρο-αποφευγμάτων μου)
(28-08-2024, 04:39 PM)hijodedios Έγραψε: Αυτός που ξέρει αφήνει τους χαζούς να σχολιάζουν και γελά.
(από τη προσωπική συλλογή των παπαρο-αποφευγμάτων μου)
εσενα θα σου δινουν οφ δε ρεκορντ μαλλον
εκτος καταλογου
(28-08-2024, 04:42 PM)geroksouras Έγραψε: εσενα θα σου δινουν οφ δε ρεκορντ μαλλον
εκτος καταλογου 
μια δυο φορές
Φήμη: 5015
η αλιζεε γυρισε απο τις διακοπες της?
(05-09-2024, 12:01 AM)Pe27 Έγραψε: Μόλις εξαργύρωσα δώρο από διαγωνισμό σας κατόπιν πάσα του αγαπητού φίλου @gpd τον όποιο ευχαριστώ και πάλι όπως και εσάς για τη ευκαιρία που μου δώσατε καθώς και τον διαχειριστή . Είχα κλείσει άλλη κοπέλα όμως κάτι της έτυχε και κατόπιν προτάσεων επέλεξα τη φιονα . Δυστυχώς δε έχει κάποια καρτέλα για να γράψω κριτική και δε το λέω επειδή κέρδισα δώρο εξάλλου τη κράτησα δυόμιση ώρες και μάλιστα τηλεφώνησα πριν τη λήξη για να ζητήσω παράταση αλλά δυστυχώς ήταν κλεισμένη . Είναι η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με το γραφείο σας και οι δυο τηλεφωνήτριες που μίλησα η τονια και η λύδια ήταν ευγενικότατες και προθυμοτατες να εξυπηρετήσουν κάθε μου επιθυμία . Ο οδηγός ακριβώς στη ώρα του η κοπέλα πραγματικά είναι αστέρι και άξιζε κάθε λεπτό της συνάντησης . Ήταν outsider για μένα από κει που πραγματικά δε το περίμενα. Θέλω να τη ξαναδω σύντομα και ελπίζω να ανοίξει και καρτέλα για κριτική γιατί το αξίζει να της γράψω τα καλύτερα πράγματικα
@gpd παλι μαλακια εκανες που πασαρεις συνεχεια τα δωρα του αντουλτ