Φήμη: 2172
Κατέβασα στο κινητό μια εφαρμογή AI chatgpt και έχω πάθει πλάκα… από τη μια σου λύνει τα χέρια από την άλλη δεν είμαι σίγουρος για το που θα οδηγήσει όλο αυτό τον άνθρωπο …
Feet lover... Με τρίχα για πουλόβερ...
Φήμη: 818
Η απορεια μου ειναι... το chatgpt δεν θα δινει σε ολους την ιδια απαντηση για την ιδια ερωτηση;
Φήμη: 2172
από την άλλη όμως επειδή μπορέις να κάνεις "regenerate" και να σου δωσει χιλιάδες εναλλακτικές εκτιμώ ότι θα ναι δύσκολο όλοι να επιλέξουν την ίδια απάντηση...γιατί πάντα βάζεις και το προσωπικό σου στοιχείο στην απάντηση που θα επιλέξεις τελικά
Feet lover... Με τρίχα για πουλόβερ...
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
Οι δυνατότητες είναι απλά εκπληκτικές.
Άπαξ και τα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης είναι σε θέση να δημιουργούν τέχνη όπως σχέδια, ζωγραφιά, μουσική αλλά και να προγραμματίζουν κώδικα, που φτιάχνει άλλα προγράμματα, πάμε σε άλλο επίπεδο.
Ακούγεται ως μεγαλύτερη επανάσταση και από την είσοδο του ηλεκτρικού ρεύματος στη ζωή μας πριν πάνω από 100 χρόνια.
Είμαστε μόνο στην αρχή. Στην αρχή-αρχή.
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
Ακόμη, τα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης κάνουν ορισμένες στραβές.
Π.χ. αν ρωτήσεις για μια διεύθυνση, ένα συγκεκριμένο θέμα που ήδη ξέρεις, θα καταλάβεις, ότι κάνει και αρκετά σφάλματα ακόμη αυτή η νέα τεχνολογία. Τα προγράμματα απαντάνε που και που ό,τι να ´ναι.
Αλλά απολογούνται για τα λάθη όμορφα και μαθαίνουν από αυτά!