Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Mousses Strip Club

Στριπτιτζάδικο Mousses Strip Club

Δείτε strip shows που θα σας μείνουν αξέχαστα. Στο Mousses θα απολαύσετε εντυπωσιακές παρουσίες, striptease show, pole dancing σε έναν χώρο γεμάτο αισθησιασμό και προκλητικές εμφανίσεις. Πιείτε το ποτό σας με παρέα ή μόνος και νιώστε την μαγεία του ερωτικού θεάματος να σας συνεπαίρνει, στη Λεωφόρος Ποσειδώνος 30, Καλλιθέα.

Βαθμολογία

Γενική Βαθμολογία: 8.04/10

Μουσική: 7.25/10

Ποτά: 9.00/10

Εμφάνιση Κοριτσιών: 7.50/10

Χοροί στη πίστα: 7.75/10

Εξυπηρέτηση/Ευγένεια προσωπικού: 9.25/10

Value for Money: 7.50/10

Πληροφορίες

Κριτικές: 4

Προβολές: 2.517

Κριτικές για το Mousses Strip Club

nothorny Avatar

nothorny

Κριτικές: 3

Ιστορίες: 0

ΘΕΛΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Αξιολόγηση: 8.50/10 | 20/01/2025 - 00:48

Μουσική
Καθαρότητα ποτών
Εμφάνιση κοριτσιών
Χοροί στη πίστα
Εξυπηρέτηση/Ευγένεια προσωπικού
Value for Money

Σάββατο βράδυ περασα από το εν λόγω μαγαζί.. κόσμος φουλ, πολλοί πιτσιρικάδες,  λίγες κοπέλες..  Αυτό που συγκράτησα είναι πάλι ένα μωρό Βραζιλιανα αν δεν κάνω λάθος που την έχω πάρει χορό παλαιότερα, κοντουλα με μικρό κωλαράκι, μελαχροινο.. Πρέπει να βγάζει γούστα στό πριβε, έτσι έχω μάθει.. Το δυνατό χαρτί του μαγαζιου φαίνεται να είναι μια Ουκρανή, Ρωσίδα? δεν ξέρω. Νταιαμοντ στο όνομα..  Ειλικρινά από τις πιο όμορφες κοπέλες που έχω δει τον τελευταίο καιρό γενικά..  κορμί λαμπάδα, μικρά βυζάκια, κωλος ποίημα, πρόσωπο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκανε και χορό στον σωλήνα με ιδιαίτερα ακροβατικά..  Πραγματικά Θεά το κοριτσι.. Δυστυχώς ήταν κλεισμένη από πριν και δεν κατάφερα να κεράσω ούτε ποτο, ούτε χορό..  Φαντάζομαι για να την γαμησεις αυτήν θα πρέπει να σκάσεις κανα χιλιάρικο γιατί έτσι όπως πηγαινοερχονταν οι σαμπάνιες, χαζη είναι να το δώσει? Γενικώς το ροστερ ελλιπές, δεν τις μέτρησα κιολας αλλά κυρίως Λατινες και όχι ιδιαίτερα καλές.. μικρο μαγαζι, εισαι πιο κοντά στην πίστα και βλεπεις καλυτερα.. Α τώρα που το θυμηκα, ήταν και μια Λατινα ακόμα, ωραιο μωρό αυτή  , πιτσιρικα.. κάνει σόου με δονητή..  έβαλε και 2 πιτσιρικάδες να την αλειψουν με λάδι, ο ένας λογικά άπειρος,  κομπλαρισμενος.. τον έπαιζε αυτή, του έκανε πλακιτσα

. Καυλιαρικο όμως μουτράκι,  ίσως να άξιζε αλλά δεν ήμουν σε καλή φαση γιατί μόλις είδα την Νταιαμοντ έπαθα κοκομπλοκο.. Γαμησι από την γνωστή Ρουμπι με τον Πορνοσταρ Αλεξ, στην πιστα, ωραιο σοου.. ..Γενικώς ήρεμο βράδυ, ίσως από τα πιο ήρεμα που έχω περάσει σε στριιπτιτζαδικο.. Ο Dj μιλαει και δεν καταλαβαινω τι λει, σε καποια φαση χορευε μια και ακουγες σκρατς σκρατς λες και ηταν χαλασμενα CD.. Γενικως η μουσικη οχι και πολυ καλη. Ποτο πεντακαθαρο..Ηρθαν κανα δυο κοπελες ηια ποτο αλλα δεν ημπυν σε φαση.. Γενικα οι κοπελες πρεπει να ηταν γυρω στις 20 αλλα  εχω την αισθηση οτι ηταν λιγες για τοσο πολυ κοσμο, ηταν φουλ το μαγαζι..Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

Πληροφορίες συνάντησης
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Μουσική
Καθαρότητα ποτών
Εμφάνιση κοριτσιών
Χοροί στη πίστα
Value for Money
nothorny Avatar

nothorny

Κριτικές: 3

Not bad!

Αξιολόγηση: 8.83/10 | 03/12/2024 - 02:14

Μουσική
Καθαρότητα ποτών
Εμφάνιση κοριτσιών
Χοροί στη πίστα
Value for Money

Ας γράψω λοιπόν την πρώτη κριτική μου και εγώ..  Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί πριν κάνα μήνα.. κυρίως συχνάζω στο άλλο μαγαζί του ομίλου..  Χώρος σαφώς μικρότερος από το μαγαζι του Μπουρναζιου, με την πίστα με τον στυλο στην μεση τιυ μαγαζιού, και διαρρύθμιση καλή ώστε να βλέπεις από παντού..  αυτό που μου έκανε καλή εντύπωση, χωρίς όμως να τον επισκεφτώ ακόμα, ήταν ο χώρος του πριβε που είναι μακρυά από τον χώρο του απλού χορού,  σε σχέση πάντα με το εταίρο καταστήμα του ομίλου. Δεν έκατσα πάρα πολύ αλλά συγκράτησα 2 κορίτσια που ήταν πολύ καλές. Μια ουκρανη ή ρωσσιδα, δεν θυμάμαι, την Τζίνα, με ματαρες, σλιμ σωματοτυπο και πάρα πολύ καλή στον χορό..  Αισθησιακή, να σε κοιτάει με τις γαλάζιες  ματαρες της.. με είχε κάνει τούρμπο..  προφανώς, όπως οι περισσότερες με την ίδια καταγωγή, δεν νομίζω να τον παίρνει στο πριβε αφού και στην ερώτηση που της έκανα, οι απαντήσεις της ήταν του στυλ, θα δεις τι κάνω και τέτοια..  Η δεύτερη, ήταν μια Βραζιλιανα , κοντουλα, με σπαστό μαλλί και σιδεράκια.. αδύνατη και αυτή, αυτές μαρεσουν ούτως ή άλλως..  και αυτή αντιστοίχως με έκανε τούρμπο, χορός πολύ καλός, αν δεν είχα κανονίσει να πάω και στο γκολντεν μετά, θα την επαιρνσ για πριβε γιατί αυτήν σίγουρα θα την πηδαγα.. δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα..  γενικά, είδα 2 40αρες Ρουμάνες που μιλούν Ελληνικά, αδιάφορες για εμένα γιατί το ταργκετ γκρουπ μου είμαι μικρότερης ηλικίας, αν και τη μία την ψιλοεκανα κέφι γιατί είχε ωραίο μικρό κωλαρακι, όπως μου αρέσουν..  η άλλη ούτε καν..από κοπέλες έχει αρκετά καλό ροστερ, με αρκετές Λατίνες,  κάποιες ευρωπαιες και μια Ελληνίδα..  καλή περίπτωση, θα ξαναπαώ σίγουρα γιατί το Λατινακι θέλω να το φάω! Τα ποτά μια χαρά! Επίσης το μέρος που γίνονται οι χοροι είναι σχετικά απομονωμένο,  οχι σαν του γκολντεν που είσαι κολλητά με τον διπλανό..  σαν ατομικα καναπεδάκια για τον χορό που είναι σχεδόν κλειστά..   κοινώς υπάρχει ένα σχετικό ψιλο-privacy!

Πληροφορίες συνάντησης
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Μουσική
Καθαρότητα ποτών
Εμφάνιση κοριτσιών
Χοροί στη πίστα
Value for Money
kostask1997 Avatar

kostask1997

Κριτικές: 26

Άνω του μέσου όρου

Αξιολόγηση: 7.17/10 | 07/05/2024 - 12:46

Μουσική
Καθαρότητα ποτών
Εμφάνιση κοριτσιών
Χοροί στη πίστα
Value for Money

Επίσκεψη Σάββατο βράδυ στις Μούσες χωρίς να έχουμε κλείσει τραπέζι μπήκαμε μετά από 20λεπτη αναμονή καθώς το μαγαζί ήταν φουλ. Προσφορά καλή μετά από μήνυμα στο ινσταγκραμ 2 χοροί και ποτό μόνο με 10€. Υπήρχαν αρκετές καλές παρουσίες, Ρωσίδες Ουκρανες αλλά και λατινες. Από αυτές ξεχώρισα μια Κολομβιανή με απίστευτο κώλο που έκανε έναν πολύ τίμιο χορό. Υπήρχε επίσης live sex show αλλά και χοροί στην μπάρα σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Στα αρνητικά το ότι οι κοπέλες δεν έκαναν πολλές βόλτες παρά μόνο σε επιλεγμένα τραπέζια καθώς επίσης κι ότι στον χώρο του χορού δεν υπήρχε άνεση χώρου. Επίσης οι περισσότερες κοπέλες προσπαθούν αμέσως να σε πείσουν για πριβέ χορό. 

Με λίγα λόγια θεωρώ πως είναι πάνω από τον μέσο όρο και αξίζει μια επίσκεψη 

Πληροφορίες συνάντησης
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Μουσική
Καθαρότητα ποτών
Εμφάνιση κοριτσιών
Χοροί στη πίστα
Value for Money
slaviani Avatar

slaviani

Κριτικές: 5

Κυριακή του Θωμά

Αξιολόγηση: 7.67/10 | 24/04/2023 - 19:45

Μουσική
Καθαρότητα ποτών
Εμφάνιση κοριτσιών
Χοροί στη πίστα
Value for Money

Ανέβηκα μετά από χρόνια τα 30 σκαλιά (μετρημένα ένα ένα) στο Μούσες
Ξύπνησαν αναμνήσεις πολλών ετών πίσω, τότε που στους καναπέδες στο βάθος αριστερά στην είσοδο έκαναν χορούς μετά μαλακίας στην σειρά
Τότε που φεύγαμε ξημερώματα από το Μούσες το μπουζουξίδικο στη Συγγρού στις Μούσες της Καλλιθέας, ωραία χρόνια πολλά λεφτά πασοκ ήταν βέβαια τότε
Ο χώρος τώρα σε χρώματα κόκκινα κυριαρχεί παντού
Μέτρησα 14 γυναίκες, κέρασα μια Ελληνίδα χοντρούλα 3 ποτά ο φίλος μου που γιόρταζε χτες πήρε κάτι χορούς
Καθήσαμε 2 ωρίτσες χαζέψαμε έναν υπέροχο κώλο μιας Λευκορωσίδας που την τίμησε ο φίλος
Πληρώσαμε διότι Δευτέρα δουλειά

Πληροφορίες συνάντησης
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Μουσική