|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην nothorny, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 64 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,589
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
App για delivery
|
Φήμη: 4
Το Wolt, το eFood και το K Box είναι δημοφιλή για παραγγελίες φαγητού στην Ελλάδα, με κάθε εφαρμογή να έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Το Wolt ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την εξαιρετική υποστήριξη πελατών, καθώς και για τη δυνατότητα παράδοσης από πιο απομακρυσμένα εστιατόρια. Το eFood προσφέρει πολλές προσφορές και καλή ταχύτητα παράδοσης, αν και σε περιόδους αιχμής μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το K Box επικεντρώνεται σε τοπικά εστιατόρια και έχει καλές προσφορές, αν και η ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Προσωπικά, χρησιμοποιώ περισσότερο το eFood και το K Box, αλλά το Wolt είναι προτιμότερο όταν θέλεις μεγαλύτερη ποικιλία και γρήγορη παράδοση.
Φήμη: 4
Έχεις δίκιο, και οι τρεις υπηρεσίες έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Το Wolt, με την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση πελατών, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή όταν ψάχνεις ποικιλία και γρήγορη παράδοση. Το eFood, με τις συχνές προσφορές και την ευχρηστία του, είναι ιδανικό για οικονομικές επιλογές και για άτομα που δεν έχουν χρόνο να περιμένουν. Το K Box, αν και περιορίζεται σε τοπικά εστιατόρια, έχει και αυτό καλές επιλογές, ειδικά όταν θέλεις να υποστηρίξεις μικρότερες τοπικές επιχειρήσεις. Κάθε επιλογή έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
Φήμη: 32899
(30-11-2024, 11:59 PM)beredis Έγραψε: Έχεις δίκιο, και οι τρεις υπηρεσίες έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Το Wolt, με την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση πελατών, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή όταν ψάχνεις ποικιλία και γρήγορη παράδοση. Το eFood, με τις συχνές προσφορές και την ευχρηστία του, είναι ιδανικό για οικονομικές επιλογές και για άτομα που δεν έχουν χρόνο να περιμένουν. Το K Box, αν και περιορίζεται σε τοπικά εστιατόρια, έχει και αυτό καλές επιλογές, ειδικά όταν θέλεις να υποστηρίξεις μικρότερες τοπικές επιχειρήσεις. Κάθε επιλογή έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
στον εαυτο σου λες οτι εχει δικιο;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 63500
το wolt μου τη σπαει που δε μπορεις να γραψεις σχολια στη παραγγελια (πχ καυτερό πιπέρι στη πίτα)
Φήμη: 13494
(01-12-2024, 07:19 PM)Pe27 Έγραψε: το wolt μου τη σπαει που δε μπορεις να γραψεις σχολια στη παραγγελια (πχ καυτερό πιπέρι στη πίτα)
Γραφεις κανονικα μετα το σταδιο της επιλογης προιοντος
Ισα ισα εχει σχολιο για διανομεα και σχολιο για φαγητο ξεχωριστα
Φήμη: 63500
(01-12-2024, 07:41 PM)P.vim Έγραψε: Γραφεις κανονικα μετα το σταδιο της επιλογης προιοντος
Ισα ισα εχει σχολιο για διανομεα και σχολιο για φαγητο ξεχωριστα
Θα το ελέγξω σε ευχαριστώ πάντως
Κάτι άλλο : πχ σε σουβλάκια έχει επιλογή από όλα (πατάτες ντομάτα τζατζίκι κρεμμύδι ) ή επιλέξτε υλικά που έχει έξτρα όπως τυρί τυροκαυτερή κλπ
Αν πάω επιλέξτε υλικά μου βγάζει σε κάποια μαγαζιά μόνο τα έξτρα χωρίς να έχει επιλογή για πατάτα κρεμμύδι ντομάτα αν θέλω κάποιο από τα τρία . Το έχεις προσέξει μήπως ;
(30-11-2024, 01:39 AM)beredis Έγραψε: Το Wolt, το eFood και το K Box είναι δημοφιλή για παραγγελίες φαγητού στην Ελλάδα, με κάθε εφαρμογή να έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Το Wolt ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την εξαιρετική υποστήριξη πελατών, καθώς και για τη δυνατότητα παράδοσης από πιο απομακρυσμένα εστιατόρια. Το eFood προσφέρει πολλές προσφορές και καλή ταχύτητα παράδοσης, αν και σε περιόδους αιχμής μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το K Box επικεντρώνεται σε τοπικά εστιατόρια και έχει καλές προσφορές, αν και η ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή. Προσωπικά, χρησιμοποιώ περισσότερο το eFood και το K Box, αλλά το Wolt είναι προτιμότερο όταν θέλεις μεγαλύτερη ποικιλία και γρήγορη παράδοση.
Ναι wolt 6e παραγγελια και 5ε fees παραγγελιας
πιο απατη πεθαινεις , οχι οτι και τα αλλα πανε πισω απλα πριν καποια χρονια μονο η wolt το ειχε και εγινε μοδα
Οπως επισης εχει χρεωση νυχτερινης παραγγελιας και τη νεα μοδα χρεωση υπηρεσιας
Οι χρεωσεις ειναι πιο πολλες ποσοτικα απο τα φαγητα
Μονο με προσφορες αξιζουν οι πλατφορμες πλεον , αλλιως παραγγελια τηλεφωνικα η μεσω σαιτ καταστηματος εχουν καλυτερες τιμες και στηριζετε τα μαγαζια ετσι χωρις να τους πινουν το αιμα οι πλατφορμες
btw τρεχατε να προλαβετε burgeraki μεσω wolt -50%
Περιοχη ιλισια καλο για -50% για κανονικα ουτε με σφαιρες δεν χορταινει ουτε 5χρονο με ενα τετοιο νοστιμο παρ ολα αυτα
(01-12-2024, 07:46 PM)Pe27 Έγραψε: Θα το ελέγξω σε ευχαριστώ πάντως
Κάτι άλλο : πχ σε σουβλάκια έχει επιλογή από όλα (πατάτες ντομάτα τζατζίκι κρεμμύδι ) ή επιλέξτε υλικά που έχει έξτρα όπως τυρί τυροκαυτερή κλπ
Αν πάω επιλέξτε υλικά μου βγάζει σε κάποια μαγαζιά μόνο τα έξτρα χωρίς να έχει επιλογή για πατάτα κρεμμύδι ντομάτα αν θέλω κάποιο από τα τρία . Το έχεις προσέξει μήπως ;

εδω
Νομιζω το εχω δει και σε αλλες πλατφορμες
Εχει να κανει με τα μαγαζια
Φήμη: 32776
(01-12-2024, 11:55 PM)TOMCRUISE Έγραψε: Κ ΕΓω την ιδια απορια εχω 
Εε μπορει να μπερδευτηκε ο ανθρωπος
Ουδεις ασφαλτος (και πισσα μην σου πω )
|
|
|