Φήμη: 2755
Θεωρω καλυτερα γραφειο γιατι υπαρχει περισσοτερη ποικιλια σε κοπελες και περισσοτερο εμφανισιμες και περισσοτερο ασφαλες
Φήμη: 11691
μωρέ και από γραφεία πέφτουνε ακάποτα σύννεφο!
μην το ψάχνεις...
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 57
Κριτικές: 0
Έχω περάσει με ανεξάρτητες κάτι παραπάνω από φανταστικά, ξανά και ξανά, αλλά μόνο στη βάση, ότι τις είχα γνωρίσει σε στούντιο, κι είχαμε συνεννοηθεί να μου κάνουν βίζιτες διακριτικά, κρυφά, χωρίς να μάθει κάτι το μαγαζί.
Έτσι όπως έχουν οι καρτέλες κριτικής για τις ανεξάρτητες, υπάρχει πρόβλημα.
Λείπει καταρχήν σίγουρα η ερώτηση κι ο βαθμός, για το πόσο εύκολο ήταν να κλειστεί το ραντεβού, να συνεννοηθεί κανείς δηλαδή για τη συνάντηση.
Και φυσικά οι τιμές για πραγματικά ανεξάρτητες δε μπορεί παρά να είναι μάξιμουμ 100 + 20 για πρωκτικό.
Φήμη: 6
Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι Προσέξτε πολύ με τις ανεξάρτητες γιατί γνωρίζω περιπτώσεις που αρκετοί άντρες κόλλησαν αρρώστιες, επειδή αυτές οι κοπέλες δεν κάνουν ιατρικές εξετάσεις για Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα
Φήμη: 7903
Επειδη ειμαι ερασιτεχνης προτιμω ανεξαρτητες
Φήμη: 5933
Αφού έφαγα αρκετές φόλες από ανεξάρτητες, πλέον προτιμώ από γραφείο. Ξέρω, θα μου πείτε δεν έχει διαφορά, αλλά από ανεξάρτητες με αμφιβόλου ποιότητας προφίλ σε διάφορα σάιτ, προτιμώ από γραφείο. Πέρα από 3-4 ανεξάρτητες που είναι ήδη γνωστές.
Βέβαια εγώ έχω κι άλλο θέμα, δε γουστάρω να είμαι με το άγχος αν θα έχει δωμάτιο το πορνοξενοδοχείο και εκθέσω την ανεξάρτητη σε περίπτωση που δεν έχει.