26-11-2019, 12:33 AM
Το μεσημέρι στα εξής:
Λέλας Καραγιάννη 35:
Η κυρία της υποδοχής μου παρουσίασε μόνο τη Χριστίνα...Μελαχρινή με συμπαθητικό πρόσωπο με γυαλακια μυωπίας...Σηκωμένο το μπούστο της να φαίνονται τα βυζιά της και λεοπαρδαλε φόρεμα κοντό...
Οι υπόλοιπες σε πρόγραμμα κατά τα λεγόμενα της,το οποίο ξεπερνουσε τα 40 λεπτά...Αν και φεύγοντας άκουσα κοπέλα να βαίνει από το δωμάτιο...
Στο Iris massage Σολομού 70:
Στην υποδοχή η Ζωή,η κοκκινομάλλα από το Κηφισίας 10...Κομψή με μαύρο σορτσάκι και μπλουζάκι σε ίδια απόχρωση...Γυναίκα για ιδιαίτερα γούστα και πολύ καλή στο μασάζ!
Μαζί της η Λανα η μιλφ ρωσσιδα με το καλλιγραμμο σώμα και το χαρακτηριστικό πρόσωπο...
Και η νέα μεταγραφή η Βιβή...Ξανθιά με καμπύλες αρκετά σεξι...Πάντα προσεγμένη,είχα να την δω από το Κατεχάκη όταν εργαζόταν...
Στο enjoy Φρατζή 4:
Στην υποδοχή η Σοφία η ξανθιά με τα γυαλακια σταθερή...
Μαζί της η Νικόλ η μελαχρινή με καμπύλες και τα μαλλιά αλογοουρά.Η Μαρίνα η ξανθιά με τον ωραίο κωλο.Και η Νίκη με το κοντό μαλλί...
Από αύριο θα ξεκινήσει η Ελένη καινούργια απ' ότι με ενημέρωσε η Σοφία...
*Η Νάνσυ στις 10 με 12/12...
Στο Φρατζή 2 Massage Nirvana:
Στην υποδοχή η Τζωρτζίανα.Μου παρουσίασε:
Την Άννα μελαχρινή με ωραίο κωλο και σώμα.
Την Μπέλα η γνωστή...
Και την Ασια επίσης γνωστή από πρώην μασατζιδικα και lido...
Στο Central - Καλλιρροης 48:
Η υπηρεσία μου παρουσίασε τις:
Μαριάννα η γνωστή...
Τάνια η κοκκινομάλλα γνωστή και αυτή...
Η Μαρία με το ωραίο σώμα...
Οι υπόλοιπες στο δωμάτιο...
Σε ερώτηση μου για την Ρούλα δεν έχει ενημερώσει για την επιστροφή της...
Στο Silver Spa:
Στην υποδοχή η Μόνικα!
Μου παρουσίασε:
Αλινα η κοκκινομάλλα με τις βυζάρες έμπαινε σε πρόγραμμα...
Η Αμυ η μαυρουλα
Η Λανα,μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ωραίο σώμα...
Και τέλος η Σβετα!η Σβετλανα...Η καινούργια παρουσία του ιδρύματος...Μελαχρινή και αυτή με καλλιγραμμο σώμα με κάποια τατουαζ.Εμφανιστηκε με μαύρη ρόμπα και κόκκινες γόβες σε αντιθεση με τις υπόλοιπες όπου εμφανίστηκαν με ροζ...
Επιλέχθηκαν οι Λάνα και Σβετα για duo!!!Σε μισάωρο πρόγραμμα... Λεπτομέρειες σε κριτικη...!
Λέλας Καραγιάννη 35:
Η κυρία της υποδοχής μου παρουσίασε μόνο τη Χριστίνα...Μελαχρινή με συμπαθητικό πρόσωπο με γυαλακια μυωπίας...Σηκωμένο το μπούστο της να φαίνονται τα βυζιά της και λεοπαρδαλε φόρεμα κοντό...
Οι υπόλοιπες σε πρόγραμμα κατά τα λεγόμενα της,το οποίο ξεπερνουσε τα 40 λεπτά...Αν και φεύγοντας άκουσα κοπέλα να βαίνει από το δωμάτιο...
Στο Iris massage Σολομού 70:
Στην υποδοχή η Ζωή,η κοκκινομάλλα από το Κηφισίας 10...Κομψή με μαύρο σορτσάκι και μπλουζάκι σε ίδια απόχρωση...Γυναίκα για ιδιαίτερα γούστα και πολύ καλή στο μασάζ!
Μαζί της η Λανα η μιλφ ρωσσιδα με το καλλιγραμμο σώμα και το χαρακτηριστικό πρόσωπο...
Και η νέα μεταγραφή η Βιβή...Ξανθιά με καμπύλες αρκετά σεξι...Πάντα προσεγμένη,είχα να την δω από το Κατεχάκη όταν εργαζόταν...
Στο enjoy Φρατζή 4:
Στην υποδοχή η Σοφία η ξανθιά με τα γυαλακια σταθερή...
Μαζί της η Νικόλ η μελαχρινή με καμπύλες και τα μαλλιά αλογοουρά.Η Μαρίνα η ξανθιά με τον ωραίο κωλο.Και η Νίκη με το κοντό μαλλί...
Από αύριο θα ξεκινήσει η Ελένη καινούργια απ' ότι με ενημέρωσε η Σοφία...
*Η Νάνσυ στις 10 με 12/12...
Στο Φρατζή 2 Massage Nirvana:
Στην υποδοχή η Τζωρτζίανα.Μου παρουσίασε:
Την Άννα μελαχρινή με ωραίο κωλο και σώμα.
Την Μπέλα η γνωστή...
Και την Ασια επίσης γνωστή από πρώην μασατζιδικα και lido...
Στο Central - Καλλιρροης 48:
Η υπηρεσία μου παρουσίασε τις:
Μαριάννα η γνωστή...
Τάνια η κοκκινομάλλα γνωστή και αυτή...
Η Μαρία με το ωραίο σώμα...
Οι υπόλοιπες στο δωμάτιο...
Σε ερώτηση μου για την Ρούλα δεν έχει ενημερώσει για την επιστροφή της...
Στο Silver Spa:
Στην υποδοχή η Μόνικα!
Μου παρουσίασε:
Αλινα η κοκκινομάλλα με τις βυζάρες έμπαινε σε πρόγραμμα...
Η Αμυ η μαυρουλα
Η Λανα,μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ωραίο σώμα...
Και τέλος η Σβετα!η Σβετλανα...Η καινούργια παρουσία του ιδρύματος...Μελαχρινή και αυτή με καλλιγραμμο σώμα με κάποια τατουαζ.Εμφανιστηκε με μαύρη ρόμπα και κόκκινες γόβες σε αντιθεση με τις υπόλοιπες όπου εμφανίστηκαν με ροζ...
Επιλέχθηκαν οι Λάνα και Σβετα για duo!!!Σε μισάωρο πρόγραμμα... Λεπτομέρειες σε κριτικη...!

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)