Φήμη: 2167
Η Yulia ειναι μια καλη περιπτωση... Εχει καλο χαρακτηρα και ωραια επικοινωνια ενω στο σεξ συμετεχει και σε κανει να χυνεις με το cow
Φήμη: 32899
(29-10-2022, 02:56 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Την ειχα παρει παλια, τι ιδανικο σωμα, +5-6 κιλα παραπανω απο τις φωτο!
2-3 ρε υπερβολικε
την εχω δει 2 μετρα γκομενα ειναι
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32899
(29-10-2022, 02:59 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Για ενα στοματικο καλη ειναι, μην μου πεις οτι θελεις και να την πηδηξεις; 
θα την παρω ρε, κι ας πηγε αλλου
ετσι να σκασεις
πιπα μεχρι να λοιωσει η πουτσα μου
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 551
Η Περλα ομορφη και εχει και ωραιο μουνακι. Ειναι πολυ συνεργασιμη και συμμετεχει στο σεξ.
Φήμη: 1193
Εμενα μου αρεσε και επελεξα την Μαρσελα. Εχει καλη εμφανιση και ξερει να γαμιεται. Το καλυτερο οτι της αρεσε και λιγο σπανκινγκ. Αξιζε τα χρηματα...
Φήμη: 900
Γαμησα την Αννα του VIP και ηταν πολυ ωραια εμπειρια. Κανει ακαποτη πιπα και συμμετεχει πολυ στο σεξ. Επισεις ειναι καλη στο σοσιαλ
Φήμη: 1435
Η Jade ωραια γυναικα με στενο μουνι που χυνει. Στην πιπα ειναι ικανη και στο γαμησι της αρεσει να την σκιζουν