Φήμη: 6556
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το site και το γραφείο για το δώρο, συναντήθηκα με τη Rebeca.
Φήμη: 368
Εγω πηδηξα την Thay, ειναι ωραια κοπελα και τα δινει ολα στο γαμησι. Ευχαριστηθηκα με την πιπα της και με τα στησιματα της.
Φήμη: 873
Χθες γαμησια την Αννα. Δεν ειναι εντυπωσιακη απο εμφανιση αλλα παιρνει πρωτοβουλιες και ξερει να γαμιεται...
Φήμη: 482
Παρα πολυ καλη ηταν η Luna. Το κοριτσι εχει σωμα καυλα και κανει πολυ καλο τσιμπουκι. Εχει αντοχες και μια κωλαρα που αν την εδινε θα χρειαζονσουν μια εβδομαδα για να την βρεις ελευθερη.
Φήμη: 1081
Η Cloe πολυ ομορφη κοπελα, σχεδον ιδια με τις φωτογραφιες. Εκανε πολυ ωραιο γαμησι και χυσαμε ταυτοχρονα. Το τσιμπουκι της επισεις καλο, Πιασανε τοπο τα λεφτα μου.
Φήμη: 678
Εγω επελξα την Ανιτα. Πολυ ωραιο πουτανακι που δεχεται φιλια στο στομακια γλειφομουνι οσο γουσταρεις. Εχει καλο μουνι και της αρεσει να γαμιεται.
Φήμη: 530
Πηρα την Μπρεντα και μαλιστα με πρωκτικο. Αξιζε με μεχρι και το τελευταιο ευρω η κοπελα. Ομορφη και με πολυ διαθεση για να τα δωσει ολα.
Φήμη: 1125
Η Σελενα ειναι πολυ ομορφη γυναικα αλλα και καλο εσκορτ. Ειναι καλη στο σοσιαλ και πολυ καλυτερη στο γαμησι. Κανει καλο υγρο τσιμπουκι και στο σεξ κανει πολυ καλα στισηματα. Ηταν αξια για τα λεφτα που παιρνει.
Φήμη: 611
Με την Βικτωρια περασα μια ωραια ωρα. Κανει καλο τσιμπουκι και δεχεται να την γυλφεις οσο θελεις. Στο γαμησι κανει για χαλαρο και για δυνατο. Εμεινα ευχαριστημενος.
Φήμη: 1193
Καλησπερα! Πηδηξα την Αλεξανδρα. Ειναι για gfe η κοπελα. Εχει ωραιο γλυκο προσωπο και σωμα αρκετα καλο. Ξερει καλο τσιμπουκι και το σεξ το απολαμβανει.