Φήμη: 19
Μπράβο βρε raff... Αμασητος είσαι...
Πάντως στα σοβαρά, και στο λαιμό και στο Τροκαντερό το παλιο, και στο περιφερειακό στο Γαλάτσι, (με ματακια να προσπαθεί να δει αναμεσα από τα θολα τζαμια κι εγω να τον κυνηγαω με τη τσουτσου εξω), το έχω κάνει αλλά θα συμφωνησω ότι είναι άβολο, αλλά έχει και τα ωραια του. Το βασικό είναι να το κάνεις στη κατάλληλη ηλικία. Αυτά παίδες...
Φήμη: 18
Ταξίδευα με την πρώην μου και είχα καύλες σταματήσαμε σε μία άκρη του δρόμου σε ένα χωριό στον Πύργο Ηλείας στην αρχή δεν ήθελε έκανε νάζια αλλά μετά υπέκυψε ήτανε βράδυ δίπλα μας πέρναγαν αυτοκίνητα και κορμάρα ναι ήταν ωραία φάση πολύ ωραία
Φήμη: 32899
ρε παιδια σοβαρα
το αυτοκινητο δεν βολευει ουτε σαν λυση αναγκης
βεβαια εχω μινι κουπερ το συλλεκτικο
ισως για αυτο
Φήμη: 1014
Αυτοκινητο δεν εχω αλλα..... Σεξ πανω στην μηχανη σε διπλο σταντ να βοηθαει και με την παλινδρομικη της κινηση μετραει?
Φήμη: 2167
Σεξ μέσα σε αυτοκίνητο έκανα πρώτη φορά όταν ήμουν περίπου 16- 17 χρονών ... Δεν οδηγούσα, γυρνούσα στο σπίτι με τα πόδια παρέα με μια γειτόνησα που την συνάντησα στον δρόμο και πιάσαμε κουβέντα για το καινούριο αμάξι του πατέρα μου που όλη η γειτονιά το σχολείαζε... Κουβέντα στην κουβέντα την πρότεινα να μπούμε να ακούσουμε μουσική από το CD του αυτοκινήτου (Τότε ήταν πολυ προχό το CD στο αυτοκίνητο) , πήρα τα κλειδιά κρυφά και μπήκαμε στο αυτοκίνητο που ήταν μέσα στο γκαράζ... μέσα σε λίγη ώρα είχαν θολώσει τα τζάμια και με την κατάληλη μουσική έγινε μια ατμόσφαιρα άκρως ερεθυστική που μου την έπεσε στην κυριολεξία η κατά 4 χρόνια μεγαλύτερη γειτόνησά μου και μου έδειξε τι πάει να πει γαμήσι !... Τέσσερεις φορές τελείωσα , αυτή δεν ξέρω πόσες , δεν είχα και την εμπειρία για να τους αναγνωρίζω , ευτυχώς που τα καθήσματα ήταν από δερματίνη και δεν αφήσαμε λεκέδες από τα υγρά μας !...
Το σεξ στο αυτοκίνητο ήταν μια πανέμορφη εμπειρία που μου έμεινε χαραγμένη για όλη μου την ζωη!..
Φήμη: 3945
Εγώ που το προσπάθησα δεν κατάφερα και πολλά πράγματα , Βεκτρα έχω αλλά τα περιτα κιλά φέρνουν ένα σωρό εμπόδια!.