Φήμη: 1350
Γαμήθηκες Σερίφη !!
Έχουμε και "γκομενικές" υποχρεώσεις !!
Φήμη: 1350
Αλλά μου άρεσε η πρωτοβουλία άντε να συνεισφέρω.
Φήμη: 156
Ήταν 3 πουτάνες και τους έπιασε η αστυνομία. Όμως οι αστυνομικοί αποφάσισαν να δώσουν σε αυτές άλλη μια ευκαιρία. Τους είπαν λοιπόν, πως από την απάντηση που θα δώσουν στην ερώτηση τους, θα εξαρτηθεί και αν τις αφήσουν ελεύθερες ή όχι.
Πάνε λοιπόν στην πρώτη πουτάνα και της λένε:
- Αν σε αφήσουμε τώρα ελεύθερη τι θα πας να κάνεις;
- Θα πάω να γαμηθώ με 30 άντρες, λέει αυτή.
- Κάτσε μέσα στην φυλακή της λένε, δεν έχεις μετανιώσει καθόλου γι` αυτό που έκανες.
Πάνε στη δεύτερη τα ίδια και χειρότερα.
- Θα πάω να γαμηθώ με 70 άντρες.
Πάνε και στην τρίτη και της κάνουν την ίδια ερώτηση:
- Τι θα κάνεις αν σε αφήσουμε ελεύθερη;
Αυτή φανερά μετανοιωμένη λέει στους αστυνομικούς:
- Εγώ θα ψάξω να βρω έναν καλό άντρα, να τον παντρευτώ να κάνω παιδί μαζί του, το παιδί μου να το κάνω καλό ποδοσφαιριστή ώστε να περνάει όλους τους αντιπάλους να φτάνει μόνος του με το τέρμα και να το χάνει!
- Και γιατί να το χάνει και να μην βάζει ΓΚΟΛ λένε οι αστυνομικοί;
- Για να λένε όλοι: Γαμώ τη μάνα σου!
Φήμη: 156
Ήταν δυο πουτάνες σε ένα ασανσέρ. Ξαφνικά λέει η μια στην άλλη:
- Ρε μου μυρίζει π**τσος.
Και η άλλη:
- Όχι, ρε εγώ ρεύτηκα!
Φήμη: 4158
Δυο ζευγάρια έπαιζαν πόκερ ένα απόγευμα. Του Νίκου του έπεσαν κατά λάθος κάποια χαρτιά στο πάτωμα και έσκυψε να τα μαζέψει. Σκύβοντας κάτω από το τραπέζι για να τα μαζέψει παρατήρησε με έκπληξη ανοιχτά τα πόδια της Ρένας, της γυναίκας του Γιώργου, που δεν φορούσε εσώρουχο. Απόλαυσε το υπέροχο θέαμα και ταραγμένος και αναψοκοκκινισμένος σήκωσε το κεφάλι.
Κάποια στιγμή πήγε στην κουζίνα να πάρει αναψυκτικά. Τον ακολούθησε λοιπόν και η Ρένα και τον ρώτησε:
– Είδες τίποτε που σου άρεσε όταν έσκυψες;
Έκπληκτος από το θράσος της ο Νίκος της απάντησε ότι όντως είδε και του άρεσε πολύ. Η Ρένα τότε απάντησε:
– Ωραία, αν θέλεις να το… απολαύσεις θα σου στοιχίσει 1000 ευρώ.
Χρειάστηκε ένα λεπτό ο Νίκος για να συνέλθει, να το υπολογίσει και απάντησε ότι ενδιαφέρεται. Του είπε τότε η Ρένα ότι ο Γιώργος, ο άντρας της, τις Παρασκευές δουλεύει μέχρι αργά το απόγευμα και ότι αν ήθελε μπορούσε να έρθει στις 2 από το σπίτι της.
Την Παρασκευή στις 2 η ώρα πράγματι πήγε ο Νίκος στο σπίτι της και αφού έκαναν ότι έκαναν (……) της έδωσε τα 1000 ευρώ και έφυγε.
Στις 6 γυρνάει ο Γιώργος σπίτι και μπαίνοντας ρωτάει τη γυναίκα του:
– Πέρασε από εδώ ο Νίκος το μεσημέρι;
Πανικόβλητη η Ρένα και ενώ η καρδιά της πήγαινε να σπάσει απαντάει:
– Γιατί; Χμ, ναι, πέρασε για λίγα λεπτά το μεσημέρι.
– Και σου έδωσε 1000 ευρώ; ρωτάει πάλι ο Γιώργος;
Η Ρένα τρομοκρατημένη πλέον τελείως σκέφτεται ότι από κάπου κάτι έμαθε αλλά βρίσκοντας την ψυχραιμία της απαντά:
– Ναι, πράγματι μου έδωσε 1000 ευρώ.
Τότε ο Γιώργος προς μεγάλη της έκπληξη χαμογελάει και λέει:
– Α, ωραία, γιατί πέρασε ο Νίκος το πρωί από το γραφείο και δανείστηκε 1000 ευρώ που υποσχέθηκε να τα φέρει σε σένα πηγαίνοντας προς το σπίτι του το μεσημέρι.
Γιός: Μπαμπά ερωτεύτηκα!
Πατέρας: Ποιά γιέ μου;
Γιός: Τη Μαρία, την κόρη της κυρίας Ελένης, της γειτόνισσας.
Πατέρας: Ωχ… μακάρι να μη γινόταν αυτό. Πρέπει να σου πω κάτι αλλά υποσχέσου ότι δεν θα το πεις στη μητέρα σου. Η Μαρία είναι αδελφή σου.
Το αγόρι στενοχωρήθηκε πολύ, αλλά λίγους μήνες μετά…
Γιός: Μπαμπά ερωτεύτηκα πάλι και αυτή τη φορά είναι πιό όμορφη!
Πατέρας: Υπέροχα γιέ μου, ποιά είναι;
Γιός: Η Κατερίνα, η κόρη της κυρίας Ειρήνης, της γειτόνισσας.
Πατέρας: Ωχ… μακάρι να μη γινόταν αυτό. Και η Κατερίνα είναι αδελφή σου…
Αυτό συνεχίστηκε για αρκετές ακόμα φορές και ο γιός θύμωσε πολύ. Πάει λοιπόν στη μάνα του και της λέει:
Γιός: Μαμά είμαι πολύ θυμωμένος με τον μπαμπά! Ερωτεύτηκα 7 κορίτσια αλλά μου είπε ότι και τα 7 είναι αδελφές μου!
Η μητέρα του τον αγκαλιάζει στοργικά και του λέει:
– Αγάπη μου μπορείς να έχεις όποιο κορίτσι θέλεις. Μην τον ακούς… δεν είναι πατέρας σου!
Πάει ένας γύφτος γήπεδο να δει Ολυμπιακό Μπαρτσελόνα. Χαλασμένος ο φωτεινός πίνακας και το μάτς έχει ηδη ξεκινήσει
Πάει στη θέση του κ δίπλα είναι ένας γύφτος
– “Ρε φίλε πόσο είναι το σκορ;”
– “Ντύο μηντέν! (του απαντάει ο γύφτος).”
Παρακολουθεί ο τύπος τον αγώνα και κάποια στιγμή του ήρθε να πάει στην τουαλέτα.
Αφού γυρίζει μετά από κανα τέταρτο, ξαναρωτάει το γύφτο:
– “Έχουμε καμία εξέλιξη; Πόσο είναι το σκορ;”
– “Ένα μηντέν! (του απαντάει ο γύφτος).”
– “Μα καλά ρε φίλε προηγούμενος ήτανε δύο μηδέν και τώρα είναι ένα μηδέν;”
Και του δείχνει ο γύφτος με τα δάχτυλα του:
– “Προηγκουμένος ρε φίλε ήταν ντύο μηντέν (0-0 και τώρα είναι ένα μυντέν 1-0)!”
Συναντιούνται δυο φίλοι που ήταν παλιοί συμμαθητές. Μετά από τις χαιρετούρες ο Νίκος ρωτάει τον Γιάννη αν έκανε παιδιά.
Τότε ο Γιάννης του λέει ότι έκανε μια κόρη όπως και ο Νίκος. Αμέσως μετά άρχισε ο Γιάννης να λέει ότι η κόρη του γνώρισε έναν Ζακυνθινό με πολλά λεφτά και πήγαμε στην Ζάκυνθο για τους αρραβώνες, γλεντήσαμε, αλλά τα παιδιά τα χάλασαν.
Μετά βρήκε έναν Πατρινό με πολλά λεφτά, πήγαμε στην Πάτρα για τους αρραβώνες, γλεντήσαμε, αλλά τα παιδιά δεν στέριωσαν.
Μετά γνωρίζει έναν Κυκλαδίτη πήγαμε στις Κυκλάδες για τους αρραβώνες, γλεντήσαμε, αλλά και πάλι δεν στέριωσαν.
Αλλά τώρα μη σε κουράζω με τα δικά μου για πες μου και για τη δική σου κόρη.
Και ο Νίκος λέει:
– Και εμάς π@@@άνα είναι, αλλά δεν το γλεντάμε.
Ο τυχεράκιας
Πάει ένας τύπος μετά από πολύ καιρό στο γιατρό του να ρωτήσει για τα αποτελέσματα από κάτι εξετάσεις που είχε κάνει.
– «Τι γίνετε γιατρέ; Όλα καλά, έτσι;»
– «Δυστυχώς έχω για `σένα δυσάρεστα νέα και πολύ δυσάρεστα νέα, λέει ο γιατρός. Ποια θες να ακούσεις πρώτα;»
– «Τι μου λες γιατρέ μου τώρα; Με κάνεις και ανησυχώ. Πες μου τα δυσάρεστα πρώτα. Τι τρέχει;»
– «Κοίτα!! Οι εξετάσεις δείχνουν ότι έχεις 24 ώρες ζωής!!!»
– «Τι λες ρε γιατρέ τώρα;; Και τα πολύ δυσάρεστα ποια είναι δηλαδή;»
– «Σε ψάχνω από χθες…!!!»