Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην zaui69, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 21 δημοσιεύσεις!
(25-05-2022, 05:26 PM)srek7 Έγραψε: Πρεπει να βάλω κανα ποστ ρε αδερφε. Μην τρελενεσαι
Την sofi-2 από γκλαμουρα την ειχα πηδήξει και εγώ δυο φορές όταν είχε πρώτο έρθει κάναμε καπληκτικο γαμήσι σωματικά έτσι και έτσι οχι κάτι ιδιαίτερο απλά έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και ξέρει να πουλάει καλά το παραμύθι την ειχα πατήσει μαζί της γιατι ανταλλάξαμε προφίλ στο φασεμπουκ και μηλαγαμε μέσω chat ήθελε να με πιάσει πελάτη εκτός γραφείου αλλά πίσω έχει την αχλάδα την ουρά.
(25-05-2022, 11:15 PM)Paparovicz Έγραψε: Την sofi-2 από γκλαμουρα την ειχα πηδήξει και εγώ δυο φορές όταν είχε πρώτο έρθει κάναμε καπληκτικο γαμήσι σωματικά έτσι και έτσι οχι κάτι ιδιαίτερο απλά έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και ξέρει να πουλάει καλά το παραμύθι την ειχα πατήσει μαζί της γιατι ανταλλάξαμε προφίλ στο φασεμπουκ και μηλαγαμε μέσω chat ήθελε να με πιάσει πελάτη εκτός γραφείου αλλά πίσω έχει την αχλάδα την ουρά.
(26-05-2022, 07:39 AM)Paparovicz Έγραψε: Μην είσαι και τόσο σιγουρος
Εχω τα τηλεφωνα της , επικοινωνω σχεδον καθημερινα. Είμαι σίγουρος διότι δεν δουλευει χωρίς να εγγυάται κάποιιος την ασφάλεια της. Ωστόσο ψάχνει γαμπρό, αυτό μπορω να στο βεβαιώσω .
(26-05-2022, 08:31 AM)srek7 Έγραψε: Εχω τα τηλεφωνα της , επικοινωνω σχεδον καθημερινα. Είμαι σίγουρος διότι δεν δουλευει χωρίς να εγγυάται κάποιιος την ασφάλεια της. Ωστόσο ψάχνει γαμπρό, αυτό μπορω να στο βεβαιώσω .
Μήπως ο γαμπρός εισαι εσυ εγω κουμπάρος αυτο στο εγγυώμαι εγώ
Δίγαμος! Θα με βάλουν φυλακή! Λες να αλλάξοπιστίσω.
Περα από την πλάκα η κοπέλα μου χάρισε καταπληκτιικες στιγμές. Εζησα την φαντασίωση που έχει ο κάθε μπουρδελιάρης.