Φήμη: 1240
Καλα κραμπες ειναι usuall xaxa
Φήμη: 32899
τωρα που λετε για κραμπες
επαθα κραμπα στους κοιλιακους
και διπλωθηκα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 12082
φίλος εμένα δεν μου σηκώθηκε
δράμα όχι ευτράπελο
Φήμη: 2643
Μια Φορά ειχα κλείσει ραντεβουδάκι στο ξενοδοχείο σε άλλο από αυτό που συνηθίζω, περνούσε η ώρα κάνα μισάωρο οπότε παίρνω το γραφείο και μου λέει έχει φτάσει το Τουρακι μα λέω εδώ ειμαι δεν την βλέπω μου απαντάνε ειναι ήδη στο ξενοδοχείο. Λέω δεν μπορεί εγώ και αυτή στο ίδιο ξενοδοχείο και χαθήκαμε οπότε βγαίνω με την πετσέτα στους διάδρομους για να την ψάξω με αποτέλεσμα αυτή να ειναι στον πρώτο όροφο και εγώ στον δεύτερο άσε που πέρναγαν και παράνομα ζευγαράκια και γελούσαν οπότε μια με κοίταξε με λάγνο βλέμμα μπροστά το γκόμενο της σαν ήθελε να πάει μαζί μου και να αφήσει τον ξενέρωτο που είχε αλλά δια μαγείας ανέβαινε το τουρακι οπότε χαλάστηκε γύρισε κεφάλι και έφυγε με τον ξενέρωτ,ο αλλά εγώ μετά από αυτό πήγε στράφτι το ραντεβού γιατι σκεφτόμουν την γκόμενα στον διάδρομο που παρά ολίγον να την πήδαγα χαχαχαχαχαχ
Φήμη: 1240
20-05-2022, 02:53 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 20-05-2022, 02:56 PM από George_1969.)
Κατι αλλο σε μενα , παλια στο πριαμο μια μουναρα απο ΑGN που εκατσε λιγο, rebbeca glamour style αλλα οχι τοσο τραβηγμενη....
Εκανε λαθος το room number και χτυπα σε ενα τυπο που περιμενε τη κοπελα του..ο τυπος εμεινε καγκελο με τη γλωσσα στο πατωμα, εεεε οοοοο γλουπ σλουρπ ... εεε κατσε τις λεει, να παρω ενα τηλ να ακυρωσω κατι....χαχαχα
Τελος παντον η γκομενα τον εκοψε και καταλαβε κσι μετα με πηραν πισω για τον αριθμο και μου τα λεγε μετα , πολυ γελιο..