Φήμη: 1465
Επικοινωνία με την Ελενη pier garden?
pier garden
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
stripomaniac, ρεμαλι...
Περιμενω εντυπωσεις...
Φήμη: 5260
για να δουμε θα ενημερωσει;
Φήμη: 1014
Torsk..... Σουηδικη λεξη.... Σημαινει μπακαλιαρος.
Στην argo βεβαια ειναι ονομα για το αρσενικο που χαλαει τα λεφτα του σε γκομενες, ποτα και τζογο.
pier garden ειμαι πιπινολατρης και κατι διαβασα για 23 χρονα.....
Ο λυκος διαβασε για μαναρακια και γεμισε σαλια....
Αν θελεις και μου ΠΜ - αρεις τηλεφωνα σου υποσχομαι κριτικες.
Τα σεβη μου!
Φήμη: 467
Λοιπόν εδώ και μέρες είχα φάει τα νύχια μου να πάω μπουζούκια!
Μετά από τις ευλογιες του γέροντα με την αμαρτωλή ελενη, αποφάσισα να πάω μπουζουκζού..
Γρήγορη επικοινωνία και συνάντηση σε χοτελι στο Μοσχάτο..
φτάνω πρώτος παίρνω δωμάτιο, στέλνω Νο δωματίου,
ντουζακι, μερικές αναπνοές πραναγιαμα για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση
για τον αγώνα καράτε που θα ακολουθήσει..
Στα καπάκια σκάει η Ελένη χωρίς καθυστέρηση και αρχίζουν τα μπαλαμουτια πρώτου καν συστηθούμε..
Χαλαρώνουμε λίγο παραγγέλνουμε ποτά και το παίζουμε επίπεδο μέχρι να φέρει τα τζόνια η υπηρεσία..
Μετά άρχισε τα πνευστά σε συνδιασμό με τσέλο, όντας φορτωμένος δεν άντεξα πολυ με το 1-0 να με στραγγίσει από μέρους της..
Ντουζακι-ψιλοκουβεντουλα, αλλά τα μάτια της έδειχναν πως είναι έτοιμη να τον ξανααρπαξει όπως και έγινε..
Μετα την πλήρη ανόρθωση πέρασμα λάστιχου και σφυροκοπημα διάρκειας στα 4 με κατάθεση ξανά στο στόμα της..
Ντουζακι- χαλαρωτικό μασαζακι σε συνδυασμό με κουβεντουλα, αλλά το χαϊδευτικό πέρασμα από τις μπάλες έκανε πάλι κρανιά το εργαλείο με αποτέλεσμα να το πάρει στο στόμα και να αρχίσει ο 3ος γύρος πίπα, καποτιασμα και αλλαγές πολλων στάσεων μέχρι να έρθει το τέλος αυτή την φορά στα 4 με ουρλιαχτά από μέρους της..
Με αυτά και με τα άλλα στο ραντεβού πέρασε κάνα 2ωρο, κατεβήκαμε μαζί στον ανελκυστήρα και λόγω έλλειψης χρόνου δεν συνεχίστηκε η βραδιά για ποτάκι..
Next time μπέμπα..
Φήμη: 32899
Αγαπουληδες υπάρχουν και δυστυχώς είναι παντού και είναι αναπόφευκτοι