Φήμη: 289
Εξαρταται απο το γραφειο, υπαρχουν μερικα που ειναι εντελος οτι ναναι οι κοπελες. Σε πολλες περιπτωσεις εχω πετυχει πολυ καλες ανεξαρτητες.
Φήμη: 20
Δύσκολο το ραντεβού με ανεξάρτητες στήνουν είναι δυσεύρετες κτλ.
Άλλως δεν έχει διαφορά και νομίζω ότι είναι καλυτέρα
Φήμη: 2643
εγω παντα προτιμβ απο γραφειο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ανεξαρτητες= φολα
Φήμη: 3715
Ειναι οτι σου τυχει βασικα. Υπαρχουν απο ολα και απο παντου
Φήμη: 1631
Εγώ Πάντως προτιμώ απο γραφείο! το θεωρώ λίγο πιο ασφαλές... όσον αφορά τώρα το οικονομικό κομμάτι βγάινει σχεδόν το ίδιο οπότε θα πάρω απο γραφέιο να έχω το κεφάλι μου ησυχο
Φήμη: 6706
Συμφωνω με τον προλαλησαντα, τις ανεξαρτητες τις κυνηγας να σου απαντησουν και να κλεισεις ραντεβου. Δεν με εχουν στησει, αλλα αν κατι παει στραβα το ραντεβου, σε ποιον θα παραπονεθεις;
Με τα γραφεια ειναι πιο ευκολο, αμεση απαντηση και ραντεβου, και αν κατι παει στραβα στην αρχη του ραντεβου, παιρνεις τηλεφωνο και σου στελνουν αλλη.
Φήμη: 4243
Εννοειται γραφειο, με ανεξαρτητες παιζεις τζοκερ μια φορα που ειπα να δοκιμασω ανεξαρτητη ηρθε χωρις προφυλακτικα και μετα ετρεχε στα περιπτερα να βρει ενω μετραγε ο χρονος κανονικα δε θα καθοταν παραπανω να καλυψει τη μαλακια της και μετα γυρισε δεν τη σουταρα γιατι ηταν ηδη αργα και βαριουμουν να παρω αλλη εκεινη την ωρα
μοντελο φαινοταν στις φωτο απο κοντα ειχε ενα πατσοκοιλι απο κοντα εριξα ενα μανικι και δρομο δεν εχω ξαναπαρει ανεξαρτητη απο τοτε
Φήμη: 1240
21-05-2022, 03:14 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 21-05-2022, 03:14 PM από George_1969.)
Εγω γραφειο, εχω ακουσει απο φιλους για ακαποτα γαμησια μουνι κωλο, κλπ σε ανεξαρτητες, και αλλα, σιγουρα δεν θα ναι ολες, αλλα τρεχα γυρευε