Φήμη: 1193
Γαμησα την Ελενα. Ειναι ομορφο κοριτσι με τελειο σωμα και εχει αντοχες στο γαμησι. Κανει επησεις τελεια στισηματα.
Φήμη: 2976
Προσπαθησα τρεις φορες να βρω την Κατερινα και την πετυχα. Ειναι ωραια γεματη γυναικα με πολυ παθος για τσιμπουκια και σεξ. Καναμε δυο γυρους με αμειωτο ενδιαφερον απο την πλευρα της. Περασα πολυ καλα.
Φήμη: 607
Πηρα Τοκιο.... VFM το κοριτσι. Στενο υγρο μουνι και πολυ ωρεξη για να σε φτιαξει. Γαμησα δυο φορες σε μια ωρα με αμεση στηση και τις δυο φορες.
Φήμη: 6706
Και εγω, φαινεται δυνατο μουνετο. Αποτι διαβαζω την ιδρωνει την φανελα.
Φήμη: 1070
Εγω γαμησα την Yulia. Αφοσιωθηκε στο σεξ μαζι μου και την εφτασα στα ορια της. Ειναι ωραια γυναικα ειδικα τα βυζια της αξιζουν περισσοτερο απο ολα.
Φήμη: 368
Και η Σιντι πολυ καλο κοματι και ξερει παο τσιμπουκια. Γαμιεται πολυ καλα και ξερει να κανει και μασαζ.
Φήμη: 4881
Εκανα φοβερο ραντεβου με την Πενυ. Εχει ιδανικες βυζαρες για ισπανικο, περασα καλα μαζι της.
Φήμη: 3715
H Adriana πολυ ωραιο κοριτσι και τιμιο εσκορτ. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος με το τσιμπουκι της αλλα και με το σεξ. Ειναι απο τα κοριτσια που πρεπει να μεινουν στο ντριμ.
Φήμη: 384
Με την Αλισα περασα καλα εχτες. Μια ωρα με πιπα και γαμησι ολα ωραιο και σωστα. Ειναι αξια και για δευτερη επισκεψη.