Φήμη: 2975
Πηρα για μια ωρα την Μικαελα. Κανει την δουλεια της με παθος. Κανει πιπα με μπουκωματα και γλειψαρχιδι. Απο πανω ειναι σουπερ το γαμησι μαζι της, ειναι γενικα πολυ ικανη
Φήμη: 530
Εχω γραψει κριτικη για την Αλισα. Εν συντομια ειναι μια εμπειρη μιλφ με πιασιματα. Ξερει τσιμπουκι και δεχεται σπανκινγκ. Κορυφαια...
Φήμη: 678
Γαμησα την Αφρικανα Joy, ωραιο μουνι καλο τσιμπουκι προσεκτικο και βαθυ, στο γαμησι ξεσκιζεται πραγματικα, στην κριτικη μου τα εχω αναλυτικα
Φήμη: 3715
Εκλεισα την Πενυ για μια ωρα. Εμπειρια μεγαλη στο σεξ και το γουσταρει πολυ. Με ξετρελανε στις πιπες και με τις στασεις της. Η συμμετοχη επιπεδου νυμφομανη
Φήμη: 1070
Με την Ζετα περασα γαματα. Ειναι το καλυτερο μιλγ που εχω δοκιμασει. Εχει ωραια εμφανιση και ειναι πολυ δυνατη στο προγραμμα. Στο γαμισι παιρνει δεκα!
Φήμη: 803
Γαμησα την Ελενα, πολυ ωραιο κοριτσι. Που περιποιθηκε καλα τον πουτσο με την γλωσσα της και μετα στο γαμησι ηταν ακομα καλυτερη. Μην την χασετε.
Φήμη: 4649
Η Κατερινα πολυ ωραια γυναικα και ξερει να γαμιεται. Τα δινει ολα στο προγραμμα της, δεν σε αφηνει αχυστο
Φήμη: 1506
Πηρα την Αντριανα για μια ωρα. Ξερει να κανει καλο καβαλημα και κανει μια προστυχη πιπα πριν αρχισει. Το σφυροκοπημα μεσα της το γουσταρει, αξιζε το αντιτημο...