Φήμη: 976
Οι ανεξάρτητες είναι συνήθως τυχωδιόκτησες, της αρπαχτής που λέμε ... είναι ρίσκο να συναναστρέφεσαι με άτομα που δεν ελένχωνται ιατρικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα ... Εγω προτιμώ σοβαρά γραφεία που φέρνουν επαγγελματίες κοπέλες , συνιδητοποιημένες με αυτό που κάνουν, είναι ιατρικά ελενγμένες και η επιτυχία του ραντεβού είναι σχεδόν εξασφαλισμένη ...
Φήμη: 832
Από την πρώτη επαφή μου με σοβαρό γραφείο συνοδών ένοιωσα ότι αναβαθμίστηκα σαν αρσενικό και σαν πελάτης... κλείνεις ραντεβού στις 8 και το πολύ να αργήσει 5 λεπτά , όχι να σε πάρει στις 8:30 για να σου πει ότι θα αργήσει λιγάκι...
Φήμη: 32923
Με τόσες διαολό αρώστιες που κυκλοφορούν είναι ρίσκο να πηγαίνεις με ελεύθερες που δεν τις ελένχει ιατρικά κανένας...
Φήμη: 777
Εγώ καταστάλαξα στα γραφεία για ραντεβού αν και είναι ποιο ακριβά από τις ανεξάρτητες μου παρέχουν κάποια σιγουριά για την επιτυχία του ραντεβού και της υγείας μου κατά κάποιο τρόπο...
Φήμη: 5750
Δύσκολο κομμάτι οι ανεξάρτητες στην Ελλάδα,δεν ξέρω ποιος και τι φταίει αλλά οι καλές είναι πάντα δυσεύρετες και απρόσιτες