Φήμη: 1014
Θα αρχισω να γραφω και εαν τσιμπισετε κουβεντιαζουμε....
Οι Ινδιανοι εχουν ενα ρητο: Για να σκοτωσεις βουβαλο πρεπει να σκεφτεσαι σαν βουβαλος. (To kill a buffalo you have to think like a buffalo).
Σεβομαστε λοιπον την διαφορετικοτητα..... Η γυναικα νοιωθει ο αντρας βλεπει.
Την ακους λοιπον..... την αφηνεις να ανοιχτει.... και οταν της μιλας, της μιλας στην γλωσσα της δεινοντας στα παντα μια εικονα... ενα συναισθημα....
π.χ αντι να πεις - Παμε για καφε Λαγονησι το Σαββατο στο εξοχικο μου? Ωμα, αντρικα .... Το αλλαζεις και της λες: Τις ελευθερες ωρες μου τις περναω στο Λαγονησι στο εξοχικο μου. Φτιαγμενο απο πετρα και ο κηπος καθαρα δικο μου κατασκευασμα... περιεργος και παραξενος αλλα δικος μου. Μου αρεσει και η διαδρομη μεχρι εκει, ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο, προτιμω ενναλακτικες διαδρομες και να χαζευω τις λεπτομερειες στην πορεια.... Το Σαββατο θα παω, σε θελω μαζι μου!
Κατι τετοιο..... Εικονες.... Συναισθημα....
Αντι να πεις..... Παστο πτωμα γουρουνιου λες Τρυφερο χοιρινο ωριμασμενο σε αλατι Ιμαλαιων....
Αν σε μια γυναικα της μιλας σαν αντρας, στην γλωσσα σου θα αποκτησεις μια φιλη αλλα δεν θα την δεις να ανοιγει τα ποδια.... (Αν τυχει και μεθυσει αλλα ζησε Μαη μου να φας Τριφυλλι)
Αυτα προς το παρων!
Φήμη: 1100
Κερνάω και ρίχνω πολύ μαρούλι....Συνήθως πιάνει.....
Ευλογησον
Φήμη: 4158
Έχει ενδιαφέρον και μάθηση αυτή η κουβέντα... Θα μάθουμε αρκετά από τον Torsk...
Αν γίνει σεμινάριο είμαι και εγώ μέσα!.. Όχι που δεν τα ξέρω ... αλλά έτσι για να τα ξανά φρεσκάρω στην μνήμη μου..