Φήμη: 1125
Καλησπερα! Εκανα ωραιο ραντεβου με την Σιντι. Εχει ταλεντο στην πιπα και καλη αισθηση το μουνι της. Πραγματικα καλη στην δουλεια της
Φήμη: 976
Εγω γαμησα την Πεννυ. VFM... απιστευτες πιπες και τρελα γαμησια
Φήμη: 556
Πολυ καλη και η Μικαελα... Ειναι αριστη στο στοματικο και απολαμβανει το γαμησι. Εδωσα πονο και κανενα παραπονο μονο βογγητα πηρα
Φήμη: 1081
Επισκευτηκα την Αλισα. Δινει ρεστα σε υπηρεσιες. Το τσιμπουκι το κανει με μανια βαθυ και υγρο αλλα και στο σεξ δεν εχει ορια, ξεσκιζεται
Φήμη: 630
Η Joy ηταν πολυ καλη. Κανει ωραια προκαταρκτικα με τσιμπουκαρα και γαμησι τρελο και οσο γουσταρεις δινει πονο. Περασα απιστευτα ωραια....
Φήμη: 2975
Γαμησα την Μαρια βερα. Ειναι αληθηνη πορνη, επαγγελματιας ξερει τι κανει στο τσιμπουκι και στο σεξ την γαμας οπος θελεις, εχει αντοχες.
Φήμη: 900
Καλησπερα απο εμενα. Για την Αντριανα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις. Πολυ καλο κομματι και καλη υπηρεσια. Γαμησα καλα και μου τον ρουφιξε με το στομα σαν ρουφιχτρα.
Φήμη: 496
Γεια σας. Εκανα ωραιο γαμησι με την Ζετα, μου τα πηρε και στο στομα, το γαμησι μαζι της ηταν το κατι αλλο...
Φήμη: 2975
Η Ελενα μου εκανε καλο προγραμμα. Δινεται ολοκληρη στο σεξ και τσιμπουκωνει με καλη τεχνικη, επαγκελματιας...