Φήμη: 2167
Καλημερα σε ολους! Γαμησα την Ελενα του Ντριμ. Πολυ ωραιο δροσερο κοριτσι. Ειναι εξαιρετικο το ταλεντο της στο στοματικο αλλα και στο γαμησι τα δινει ολα. Εχει καλο μουνι ζουμερο. Αξιζει..
Φήμη: 12082
Καλησπερα! Η Ζεταρα με αφησε με το στομα ανοικτο με το τσιμπουκι της. Ξεκαυαρα επαγκελματιας. Στο γαμησι εδωσε επισει καλη εντυπωση. Εχυσα δυο φορες πολυ δυαντα μαζι της. Ειναι στα πολυ καλα που κυκλοφορουν
Φήμη: 607
Γαμησα την Κατερινα. Δινει ωραια φιλια και ξερει καλο τσιμπουκι. Το γαμησι μαζι της ηταν απολαυση γιατι την κανει την δουλεια για ευχαριστηση. Την εχυσα στα βυζια και μου εμεινε η εικονα της στο μυαλο.
Φήμη: 4649
Εγω με την Μικαελα την νεα κοπελα περασα καλα. Θελει ακομα να μαθει αλλα ηδη ειναι σε καλη πορεια. Καλο το τσιμπουκι και στο σεξ εχει στενο μουνι...
Φήμη: 626
Καλησπερα! Γαμησα την Λορα. Της εκανα τα απιστευτα και δεν μου εφερε αντηρηση πουθενα. Ειναι καλη για βαθυ λαρυγγι και πρωκτικο αγριο.
Φήμη: 1125
H Adriana μου αρεσε πολυ. Την πηρα σε πολλες στασεις και στηνεται ωραια. Το τσιμπουκι της τελειο και στο γαμησι δινει ρεστα. Ενα vfm κατα την γνωμη μου
Φήμη: 694
Γαμησα την Πεννυ. Ειναι σουπερ μιλφ. Γαμιεται ασυστολα και κανει πιπες σαν καμια αλλη
Φήμη: 556
Καλησπερα! Ειχα πολυ καλη εμπειρια με την Φαιη. Εξαιρετικο το μουνι της και πολυ καλο και το τσιμπουκι της. Ειναι πολυ καλη για τα λεφτα που παιρνει
Φήμη: 1081
Πηρα την Ζετα. Ειναι μια ξελογιαστρα πραγματικη. Η πιπα της ηταν ολα τα λεφτα και το σεξ ηταν ακομα καλυτερο. Αξιζει την επισκεψη