Φήμη: 2268
Καλησπερα! Πηρα την Joy. Εχει καλο σωμα και ξερει να γαμιεται καλα. Στοματικο κανει επισεις καλλο και δεχεται γλειψιμο παντου
Φήμη: 2268
Πηρα την Sindi απο κωλο. Ειναι καλη πραγματικα αν και απο προσωπο δεν μου πολυαρεσε στα υπολοιπα με εφτιαξε πραγματικα.
Φήμη: 607
Η Κατερινα ειναι μια ελληνιδα με κωλαρα. Μου εκανε πολυ καλο τσιμπουκι και στο σεξ γουστρει να την γαμας σε ολους τους ρυθμους
Φήμη: 421
Η Λορα επιτρεπει δαχτυλιασμα και γλειφει τον πουτσο με πολυ ωραιο τροπο. Ειναι και στο σεξ καλη και φευγεις ικανοποιημενος μαζι της
Φήμη: 1125
Ενημερωνω για την Ειντζελ. Στο τσιμπουκι ειναι αριστη και στο σεξ ξερει να γαμιεται. Αξιζε το ραντεβου μαζι της
Φήμη: 976
Καλησπερα! Πηρα την Αντριανα. Εχει τελειο σωμα και κανει τελεια πιπα. Στο σεξ ηταν δυναμητης. Ειναι ικανη πουτανα!
Φήμη: 803
Εκλεισα ραντεβου με την Ζετα, Πολυ καλη η τυπισα σε ολα, απο προκαταρκτικα και στο τσιμπουκι μαστωρησα. Στο σεξ ακομα καλυτερη. Αξιζει δευτερο ραντεβου μαζι της
Φήμη: 616
Εγω γαμησα την Πεννυ το μιλφ. Γουσταρει να γαμιεται η γυναικα. Κανει πολυ ωραιο στοματικο αλλα και μασαζ. Πραγματικα καλη συμμετοχη
Φήμη: 1081
Η Ελενα ειναι ωραιο κοριτσι και πολυ καλη στο προγραμμα της. Συμμετεχει με κινηση και λογια στο σεξ. Αξιζει...