Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,731

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(01-06-2026, 01:44 AM)Sniper Έγραψε: Και πώς ξέρουν ποια θέλεις εσύ που επιλέγεις; Μαλακία θεωρώ ότι κάνουν ή κανένας αγεωγράφηρος συμπληρώνει τις καρτέλες lol

Ναι, πάνω από τις μισές εννοώ σε όσες γράφουν ότι δεν καπνίζουν/ ατμίζουν...

εντωνεταξυ θεωρω οτι εχουν αλλαξει τα χρονια γενικα στο καπνισμα και πλεον περισσοτερο οι γυναικες καπνιζουν 
οδηγω στο δρομο ολες τους στα αμαξια οι γυναικες οδηγοι ειναι με ηλεκτρονικο τσιμπουκι-ατμο στο τιμονι. οι αντρες οχι...
παρεπιμπτοντω εχω σπιτι μου κειμηλιο ηλεκτρονικο που χε ξεχασει η dida οταν ακομα τη δινανε... ενα κόκκινο... @gpd θα της το δωσεις που στε κολλητοι με το γραφείο?
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-06-2026, 01:49 AM)TOMCRUISE Έγραψε: επειδη πιστευουν οτι καποιοι προτιμουν περισσοτερο τη μια εθνικοτητα απο την αλλη.

και εγω σου λεω οτι σε μενα συμβαινει το αναποδο... θα χα επιλεξει πιο γρηγορα κοπελες αν ηξερα τη αληθινη καταγωγη...
για 2-3 ωρες τις θελω οχι για γαμο για να ζηταω πιστοποιητικα.. δε υπαρχει λογος για ψεματα. χανεις και τη εμπιστοσυνη σου στα γραφεια μετα..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-06-2026, 01:50 AM)Pe27 Έγραψε: εντωνεταξυ θεωρω οτι εχουν αλλαξει τα χρονια γενικα στο καπνισμα και πλεον περισσοτερο οι γυναικες καπνιζουν 
οδηγω στο δρομο ολες τους στα αμαξια οι γυναικες οδηγοι ειναι με ηλεκτρονικο τσιμπουκι-ατμο στο τιμονι. οι αντρες οχι...
παρεπιμπτοντω εχω σπιτι μου κειμηλιο ηλεκτρονικο που χε ξεχασει η dida οταν ακομα τη δινανε... ενα κόκκινο... @gpd θα της το δωσεις που στε κολλητοι με το γραφείο?

θα πηρε αλλο , δεν θα της λειψει  hahaha
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-06-2026, 01:50 AM)Pe27' Έγραψε: εντωνεταξυ θεωρω οτι εχουν αλλαξει τα χρονια γενικα στο καπνισμα και πλεον περισσοτερο οι γυναικες καπνιζουν 

Πάρε εσύ και πες ότι κάτι έχει ξεχάσει, αλλά μπορείς να της δώσεις ένα αληθινό στη θέση του ηλεκτρονικού hahaha
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-06-2026, 01:57 AM)TOMCRUISE Έγραψε: θα πηρε αλλο , δεν θα της λειψει  hahaha

ειναι κειμηλιο για μενα παντως.... συνηθως ξεχνανε καποτες... μια ξεχασε κινητο, αλλη γοβες...αλλη καλτσες.. πρεπει να κανω ενα δωματειο μουσειο εκθεματων..
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-06-2026, 01:59 AM)Pe27 Έγραψε: ειναι κειμηλιο για μενα παντως.... συνηθως ξεχνανε καποτες... μια ξεχασε κινητο, αλλη γοβες...αλλη καλτσες.. πρεπει να κανω ενα δωματειο μουσειο εκθεματων..

καλα αυτη με τις γοβες ξυπολητη εφυγε ?  hahaha hahaha
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-06-2026, 02:08 AM)TOMCRUISE Έγραψε: καλα αυτη με τις γοβες ξυπολητη εφυγε ?  hahaha hahaha

Πήρε τις κάλτσες της άλλης haxa
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-06-2026, 01:50 AM)Pe27 Έγραψε: εντωνεταξυ θεωρω οτι εχουν αλλαξει τα χρονια γενικα στο καπνισμα και πλεον περισσοτερο οι γυναικες καπνιζουν 

να το κανονίσουμε
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(01-06-2026, 01:57 AM)TOMCRUISE Έγραψε: θα πηρε αλλο , δεν θα της λειψει  hahaha

παίρνει και το δικό μου
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Ποια έφυγε ξυπολυτη?