Φήμη: 1125
Εγώ πήρα την Δήμητρα το πιπίνι... Πολύ ζωηρό κορίτσι και σε τρελαίνει με την πίπα της. Στο σεξ ξεσκίζεται... πολύ καλό το μωρο
Φήμη: 318
Καλησπέρα. Με την Δάφνη μετά από συμβουλή φίλου εκλεισα ραντεβού μιας ώρας. Στο τσιμπούκι δίνει ρέστα αλλα και στο σεξ συμμετέχει πολύ.
Φήμη: 477
Εκανα ραντεβού μια ώρας με την Ζέτα σε ξενοδοχείο. Είναι καλό μίλφ. Το στόμα της είναι τέλειο για πίπες και το πήδημα πολύ δυνατο. Την συνιστώ...
Φήμη: 629
Καλησπέρα! Δοκίμασα την Ειντζελ... Έμεινα ευχαριστημένος μαζί της. Απο πίπα σκίζει και αντέχει να τον τρώει δυνατά
Φήμη: 798
Πήρα την Εμμανουέλα. Τέλεια πίπα, άξιζε... Θα ξαναπάω
Φήμη: 1081
Καλησπέρα! Πήρα την Αλίσα. Είναι καύλα η γυναίκα. πίπα κανει με λύσσα και στο σεξ κυριολεκτικά ξεσκίζεται...
Φήμη: 630
Καλησπέρα σε όλους! Εγώ πήρα την Φαίη την μαύρη. Κανει τρελά τσιμπούκια και στο σεξ είνια πολύ μαστόρισα. Περασα πολύ καλά μαζί της
Φήμη: 497
Αφου ήταν διαθέσιμη η Αλίσα είπα να την δοκιμάσω. Κανει γαμάτο στοματικο αλλά και στο σεξ έχει πολύ εμπειρία.
Απο εμφάνιση είναι καλή, θα σας αρέσει...
Φήμη: 536
Πήρα την Κατερινα. Μου έφτιξε την μερα η κοπέλα. Απο υπηρεσίες σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι. Το έχει και στο στοματικό αλλά και στο σεξ μιλάμε για πεπγκελματία
Φήμη: 976
Πήρα την Λορα. Δεν λεει πολα απο προσωπο αλλα στα υπολοιπα αξιζει για τα λεφτα που δινεις. Στο σεξ μου αρεσε...