Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
(03-03-2026, 03:01 PM)Mourgas Έγραψε: Τις έχουν για τους τσεκαρισμενους πελάτες που είναι ευγενείς.
Για τη ζετα ισως να εχεις και δίκιο εδώ , να σημειώσω ότι όταν πρωτογνώρισα το αδερφό γραφείο κατόπιν πασασ Του φίλου @gpd που δε με ξεραν μου πρότειναν μόνοι τους τη φιονα που δε είχαν στο σάιτ κατόπιν ακυρώσεως της εμμανουλεας τελευταία στιγμή.. άρα στη φιονα δε ημουν τσεκαρισμένος …
(03-03-2026, 10:22 AM)Glory Έγραψε: Τι καλά θα ήταν να είχαν περισσότερες αυτό το σκεπτικό.
έχω ακόμα το μήνυμα στη Τόνια τη τηλεφωνήτρια η οποία με ρώταγε μετά από κάθε συνάντηση εντυπώσεις και προτάσεις βελτίωσης που της είπα χωρίς να θέλω να μειώσω καμία άλλη που έχω πάρει η ζέτα και η αγάπη (για την οποία υπάρχουν αμφιλεγόμενες απόψεις που σέβομαι , μιλάω για δική μου εμπειρία) είναι οι 2 δικές σας που σε κάθε ραντεβού μπαίνουν στο αγώνα με το που έρχονται και δε κοιτάν να γλιτώσουν τπτ ως το τέλος. με το που περάσει λίγο η ώρα μετά τη εκτόνωση μπαίναν μόνες τους στο αγώνα άσχετα αν ήμουν έτοιμος η όχι και αν κουραζόταν περισσότερο για το αποτέλεσμα. μου χε κάνει τρομερή εντύπωση. αλλες σου λένε περίμενε περισσότερο να ξαναφουλάρει ή τρώνε περισσότερο χρόνο σε κουβέντα , μπάνια κλπ