|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,749
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 4243
Απο δω το φερνουμε απο κει το φερνουμε παντα θα υπαρξει ενα , Ναι αλλα.......
Παλαιοτερα οι διαγωνισμοι εμπαιναν μολις συμπληρωνες εναν αριθμο συνολικων ποστ , Ναι αλλα μπαινουν δηλωνουν ολοι και εξαφανιζονται , οποτε πηγαμε στα εβδομαδιαια ποστ , Ναι αλλα... τα γραφουν σε μια μερα και εξαφανιζονται
Μπαινει στους ορους να εχουν κριτικες για να λαβουν μερος Ναι ομως μετα εχουμε σπαμ στης κριτικες και εχουμε τηλεγραφηματα
Τωρα και στο επομενο μετρο που θα μπει παλι θα υπαρχει ενα Ναι αλλα....
Σπαμ υπηρχε και θα υπαρχει
(Αντε απαντηστε απο κατω μπας και μαζεψουμε κανα ποστ)
Φήμη: 1897
(12-01-2026, 02:56 AM)Sotatz Έγραψε: Εσυ φιλαρακι μας δουλευεις μου φαινεται,
Ουσιωδη ποστ λες αλλα οταν γραφεις ,λες πχ η ταδε κοπελα ειναι πολυ καλη χωρις να αιτιολογεις χωρις να δινεις λεπτομερειες αν εχεις παρει η οχι
ετσι το πετας στον αερα για να φαινεται οτι δηθεν εγραψες κατι ουσιωδη και να την πεις στους αλλους
Δεν έχω πρόθεση να την πω σε κανέναν. Αλλά αν θες λεπτομερώς να πω κάτι παραπάνω αλλά νομίζω οτι για τις συγκεκριμένες που έγραψα τα λόγια περισσεύουν
Φήμη: 6733
(12-01-2026, 03:09 AM)Sotatz Έγραψε: Απο δω το φερνουμε απο κει το φερνουμε παντα θα υπαρξει ενα , Ναι αλλα.......
Παλαιοτερα οι διαγωνισμοι εμπαιναν μολις συμπληρωνες εναν αριθμο συνολικων ποστ , Ναι αλλα μπαινουν δηλωνουν ολοι και εξαφανιζονται , οποτε πηγαμε στα εβδομαδιαια ποστ , Ναι αλλα... τα γραφουν σε μια μερα και εξαφανιζονται
Μπαινει στους ορους να εχουν κριτικες για να λαβουν μερος Ναι ομως μετα εχουμε σπαμ στης κριτικες και εχουμε τηλεγραφηματα
Τωρα και στο επομενο μετρο που θα μπει παλι θα υπαρχει ενα Ναι αλλα....
Σπαμ υπηρχε και θα υπαρχει
(Αντε απαντηστε απο κατω μπας και μαζεψουμε κανα ποστ) 
μεχρι να υπαρξει η χρυση τομη παντα θα υπαρχει το ναι μεν αλλα
το θεμα ειναι να υπαρχουν περισσοτερα ναι παρα αλλα
 old admin aka παλιοδιαχειριστής
Φήμη: 23683
παντος ενα ωραιο που διαβασα πιο πανω ειναι το να βγαινει ο διαγωνισμος σε ασχετη ημερα επιλογης του admin ετσι ωστε να ημαστε εδω για τα ωραια και χιουμοριστικα πειραγματα και σχολια κι οταν βλεπουμε τον διαγωνισμο να μπορουμε να συμετασχουμε ..
Φήμη: 32914
(12-01-2026, 12:35 PM)old admin Έγραψε: μεχρι να υπαρξει η χρυση τομη παντα θα υπαρχει το ναι μεν αλλα
το θεμα ειναι να υπαρχουν περισσοτερα ναι παρα αλλα 
ναι αλλα ακομα δεν μας ξεκαθαρισατε τι θελετε ακριβως να αλλαξουμε.
(12-01-2026, 02:16 PM)TOMCRUISE Έγραψε: ναι αλλα ακομα δεν μας ξεκαθαρισατε τι θελετε ακριβως να αλλαξουμε.
Πες τα για να μη τα ξαναλεω εγω , ολοκληρη σεντοναρα εγραψα παραπανω και σαφη απαντηση δε πηρα ,
Μονο ενα μελος απαντησε που λεει οτι να γραψουμε 5 ποστ στουντιο 5 γραφειο και αυτο ηταν  ,
Αμα ειναι ετσι τοτε να σβηστουν εντελως τα υπολοιπα νηματα οπως αυτο που λεει
"τι φαγητο εφαγες σημερα " που ειναι καθαρα για να μαζευεις ποστ δεν υπαρχει κατι χρησιμο εκει
Φήμη: 59191
(12-01-2026, 02:58 PM)Sotatz Έγραψε: Πες τα για να μη τα ξαναλεω εγω , ολοκληρη σεντοναρα εγραψα παραπανω και σαφη απαντηση δε πηρα ,
Μονο ενα μελος απαντησε που λεει οτι να γραψουμε 5 ποστ στουντιο 5 γραφειο και αυτο ηταν ,
"τι φαγητο εφαγες σημερα " που ειναι καθαρα για να μαζευεις ποστ δεν υπαρχει κατι χρησιμο εκει
Ε όχι! Αυτό δε θα το αντέξω! Γράφω κάθε μέρα τι έφαγα για να προσέχω τη δίαιτά μου και παράλληλα όσο μεγαλώνω να τεστάρω τη μνήμη μου, ώστε να πιάσω εγκαίρως κανένα Αλτσχάιμερ
Φήμη: 6733
(12-01-2026, 02:16 PM)TOMCRUISE Έγραψε: ναι αλλα ακομα δεν μας ξεκαθαρισατε τι θελετε ακριβως να αλλαξουμε.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΘΕΜΑΤΑ
1.Home Entertainment/Gaming/Κινηματογράφος
2.Lifestyle
3.Αθλητισμός
4,Πολιτική
5.Γενική Κουβέντα/Spam
6.Νυχτερινή Ζωή / Διασκέδαση
 old admin aka παλιοδιαχειριστής
Φήμη: 1897
(12-01-2026, 02:58 PM)Sotatz Έγραψε: Πες τα για να μη τα ξαναλεω εγω , ολοκληρη σεντοναρα εγραψα παραπανω και σαφη απαντηση δε πηρα ,
Μονο ενα μελος απαντησε που λεει οτι να γραψουμε 5 ποστ στουντιο 5 γραφειο και αυτο ηταν ,
Εγώ μια πρόταση έκανα
(12-01-2026, 03:22 PM)old admin Έγραψε: ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΘΕΜΑΤΑ
1.Home Entertainment/Gaming/Κινηματογράφος
2.Lifestyle
3.Αθλητισμός
4,Πολιτική
5.Γενική Κουβέντα/Spam
6.Νυχτερινή Ζωή / Διασκέδαση
Ωραια κανε μας αλλη μια λιστα σε ποια θεματα μετρανε γιατι ετσι αφηνεται να εννοηθει οτι σε ολες της υπολοιπες κατηγοριες μετρανε και θα υπαρχουν παλι παρεξηγησεις αν μετραει η οχι
Και μια απορια, τα στριπτιτζαδικα που βρισκονται στην κατηγορια νυχτερινη ζωη και διασκεδαση θα μετρανε τα ποστ?
|
|
|