Φήμη: 11691
Μας λείπει ο χοντρός μας λείπει
Φήμη: 32916
25-12-2025, 02:10 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 25-12-2025, 02:11 AM από geroksouras.)
Η απόφαση να μπαναριστω ηταν δικια μου γιατι κουραστηκα να ασχολουνται κατι κακομοιροι και κακομοιρες μαζι μου
το οποιο εφερνε λασπη κυριως στο φορουμ δεν το εχω κρυψει ουτε προκειτε να το κρυψω οτι ο ιδιοκτητης ειναι φιλος μου και τον βοηθησα
αλλα πλεον επειδη ριχνουν το ματι τους περισσοτερο απο οσο πρεπει κι οχι για καλο λογο οι διπλα βρισκουν πατημα το τι γραφω εγω εδω για να μειωσουν το φορουμ, και δεν αποσυρθηκα μονο για το φορουμ αλλα αυτοι μου εχουν φορτωσει στην πλατη γραφεια φορουμ στριπ, μονο τον φονο του κεννεντυ δεν μου εχουν φορτωσει ακομα
οποτε σας ευχαριστω πολυ
αλλωστε ειπα σε καποια φιλαρακια που βοηθησαν στην εκκινηση του φορουμ να επανελθουν παροτι ανενεργοι
και θα δωσω την ευχη μου (για εσας καταρα) και το ελευθερο να σας κραζουν (ηδη φτιαχνω λιστα) ευχαριστω για την κατανοηση
αλωστε φιλαρακια που γραφουν εδω εχουν το τηλεφωνο μου και επικοινωνω μαζι τους
@Sikelos ετοιμη η γεννητρια;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 33005
τωρα που ξυπνησα παντως οφειλω να ομολογησω οτι δεν πολυκαταλαβα αυτα που εγραψε ο αρχηγουλης στο Χριστουγεννιατικο διαγγελμα του,αφενος γιατι δεν ειχα αντιληφθει οτι υφισταται πολεμο απο καποιους-ειδικα τωρα που εχει αποσυρθει απο την ενεργο δραση-,αφετερου αν σταματησει να γραφει τι θα κερδισει,αμα καποιος θελει να τον θαβει δεν θα συνεχισει κ υπο την απουσια του?
εμεις τον θελουμε παρων κ ας μας βριζει χαχα