Sotatz Έγραψε:Εχουμε καμια καλη προταση για στουντιο?
Θα έλεγα Λαουρίτα από Τριγγέτα/Βριλησού 46 και τη θεωρώ στανταράκι. Επίσης, η Νάντια από εκεί είναι φρέσκια με όμορφα, στητά βυζάκια, αν και κάνει κατά βάση τυπικό πρόγραμμα.
Μετά, μου αρέσει η Λορένα από Ηλία Ηλιού/Βούρβαχη.
Φυσικά, υπάρχει και η Κέιτυ από την αλυσίδα Deluxe, Αριστοτέλους, De Paris. Τη συγκεκριμένη, αν και δεν κάνει κάποιο πρόγραμμα πχ ελεύθερο στοματικό, τη βρίσκω φανταστική. Αλλά επειδή μάλλον την ίδια γνώμη έχουν και άλλοι, μπορεί να τύχεις σε αναμονή πχ μιας ώρας στο σαλόνι.
Τώρα, έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για τη Μαρίνα και τη Μπέλα στην αλυσίδα Συγγρού 232, αλλά όταν πήγα να δω τη Μαρίνα, μου έκαναν κάτι περίεργο και τελικά δεν κατάφερα.
Συγκεκριμένα, ενώ είχα περάσει σε δωμάτιο κατά τις 17:30, περίμενα μέσα για μισή ώρα, όταν άνοιξε η κοπέλα, με χαιρέτησε και ξαναέκλεισε την πόρτα. Στη συνέχεια άνοιξε η τσα2, μου επέστρεψε το 50ευρο και μου είπε ότι η κοπέλα θέλει να φύγει, οπότε δεν θα περάσει μαζί μου. Επομένως, είμαι κάπως ξινισμένος για να πάω να τσεκάρω τώρα σύντομα τις κοπέλες στη συγκεκριμένη αλυσίδα. Πάντως, η κοπέλα στο λίγο που μου μίλησε, μου φάνηκε πολύ ευχάριστη/κοινωνική.