Φήμη: 32916
(21-05-2025, 10:52 PM)nothorny Έγραψε: Μια φορά μου έχει συμβει, με ξενισε λίγο άλλα το ξεπέρασα γρήγορα...
Προσέξτε μην έχει βάλει Ajax και σας κάνει το πουλί αόρατο!!

βρηκες την δικαιολογια εσυ μικροτσουτσουνε
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(21-05-2025, 10:58 PM)nothorny Έγραψε: Αφού όλοι τον έχουμε 25 πόντους στο σαιτ..

μπερδευεις τα σαιτ
σε αυτο το φορουμ το οριο ειναι 18 οι υπολοιποι κοβονται
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 21129
μια φορα μου ετυχε με μια απο gde ρωσιδα...χερια και στομα αν θυμαμαι καλα μ ψεκασε , οπως εκανε και στον εαυτο της..γευση δεν ειχε, σαν νερακι ηταν...ειπε το εφερε απο την ρωσια και ειναι ειδικο...το πολυ πολυ να ηταν αγιασμος..ποιος ξερει..
(21-05-2025, 11:23 PM)nothorny Έγραψε: Το προφίλ μου διαγράφεται σε 3,2,1

παρε το πουλο
οεο παρε το πουλο
παρε το πουλο
οεο παρε το πουλο
(21-05-2025, 11:14 PM)giorgos2226 Έγραψε: μια φορα μου ετυχε με μια απο gde ρωσιδα...χερια και στομα αν θυμαμαι καλα μ ψεκασε , οπως εκανε και στον εαυτο της..γευση δεν ειχε, σαν νερακι ηταν...ειπε το εφερε απο την ρωσια και ειναι ειδικο...το πολυ πολυ να ηταν αγιασμος..ποιος ξερει..
μιριμιστίν το λενε
ειχα φερει κι εγω καποια μπουκαλια