Φήμη: 32899
(14-11-2024, 08:40 PM)P.vim Έγραψε: Εε αμμα δεν βλεπεις εσυ ενταξει τοτε
Να τα ακουνε οι πελατες σου αυτα
Οι αλλες και τα γραφεια κοροιδα ειναι που εχουν καλυτερες τιμες στα πολυωρα
τι σε νοιαζει η τιμολογογιακη πολιτικη καθε κοπελας;
εχεις γινει ελεκτικη αρχη πουτανεφοριας
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32899
(14-11-2024, 09:56 PM)P.vim Έγραψε: Ειπα οτι με νοιαζει ;
Ενα συμπερασμα εβγαλα και αυτο απαγορευεται ;
Να το κοιταξεις αυτο
Και σταματα να υπερασπιζεσαι ολες τις κορασιδες κουραζει
Χωρια που θα πω στην τζο και ελενα οτι τις απατας με αλλες 
δεν υπερασπιζομαι καποιον
απλα δεν εχει νοημα τετοια κουβεντα
ειναι σαν κι αυτο που γραφαμε καποτε
να πεσουν οι τιμες
επεσαν;;;;
Ετσι ρε και πεις στην Τζο και την Ελενα οτι παω με αλλες θα σου πω εγω
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
Αυτο με το κοψιμο της τιμης στο πολυωρο στα γραφεια αφορα το εξοδο του οδηγου ή του ταξι απο οσο εχω καταλαβει. Σιγουρα ειναι διαφορετικη επιχειρηση η ατομικη απο την βιομηχανια. Η αγορα ειναι ελευθερη και σε καθε περιπτωση την υπηρεσια επιλεγει ο καθενας μας απο που θα την λαβει.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 18285
(15-11-2024, 12:00 PM)arpagas Έγραψε: φίλος αν πουν εγώ κι εσύ θέλω καλύτερη τιμή στα πολύωρα αν η τιμολογιακή πολιτική της είναι τέτοια θα σπεύσει να την αλλάξει
Κανείς δεν αλλάζει την τιμή όσο υπάρχει ζήτηση. Ακόμα και αν η ζήτηση πέσει έχεις επιλογές - θα διαφημιστείς, θα κάνεις άνοιγμα σε νέο κοινό, θα προσφέρεις περισσότερες υπηρεσίες κλπ. Η τιμή θα πέσει μόνο όταν αποτύχουν ολα τα προηγούμενα και στο τέλος της ημέρας όταν πέσει η τιμή θα πέσει αυτόματα και η ποιότητα του προϊόντος-υπηρεσίας. Δεν είναι προσωπική γνώμη αυτά, είναι νόμοι της αγοράς.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 29
Κριτικές για την άννα που μπορούμε να δούμε?