Φήμη: 11691
13-11-2024, 11:49 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 13-11-2024, 11:49 PM από clonarius.)
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα και ασχολούνται κάποιοι με το που και γιατί βάζει αγγελίες η Μαλβίνα και η κάθε εργαζόμενη κοπέλα… Όλα τα κορίτσια κρίνονται εκ του αποτελέσματος, της συνολικής εμπειρίας και σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν και το πόσο χρεώνουν γι αυτές φυσικά.
Η Μαλβίνα είναι εξαιρετική σε εμφάνιση με υψηλό επίπεδο σέρβις και καταπληκτική συμμετοχή σε μια σχετικά προσιτή τιμή. Είναι επίσης έξυπνη, ετοιμόλογη και με καλή διάθεση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Όταν συναντάει κανείς ένα κορίτσι την πρώτη φορά και περιμένει το γαμήσι του αιώνα πιθανόν να μην το βρεί… αλλά σίγουρα με την Μαλβίνα δεν φεύγεις με τίποτα απογοητευμένος… Είναι μετρημένες στα δάχτυλα τέτοιες κοπέλες σήμερα.
Φήμη: 18285
(13-11-2024, 11:49 PM)clonarius Έγραψε: Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα και ασχολούνται κάποιοι με το που και γιατί βάζει αγγελίες η Μαλβίνα και η κάθε εργαζόμενη κοπέλα….
Επιτελους καποιος το ειπε.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32933
(14-11-2024, 02:18 PM)P.vim Έγραψε: Η κουβεντα ξεκινησε με εναν αλλον τυπο που ρωρουσε για μαλβινα , και ειπαμε ο καθενας αυτα που ξερει και γνωριζει καποιους μπορει να μην τους αφορα καποιους αλλους να τους αφορα τι και πως
Δεν μιλαμε για τον τυπο που αναφερεσαι
Άλλο οι προσωπικές απόψεις σε κάτι που έχεις ήδη συναντήσει άλλο να κράζεις κάποια γιατί έτσι αφού
Όσοι την έχουν δει είπαν ότι είναι πολύ καλή γενικά. Εντάξει λογικό είναι σε κάποιες φάσεις να μην είναι το ίδιο καλή σε όλους. Άλλωστε κι εμείς που είμαστε κάποιας ηλικίας δεν έχουμε τις ίδιες καύλες. Και πολλοι την αστοχία τους την φορτώνουν στα κοριτσια
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32933
(14-11-2024, 03:04 PM)P.vim Έγραψε: Εγω μιλαω για μενα, δεν εκραξα καποια πραγματα που ειναι γεγονος επεσημανα, αν απαγορευονται και αυτα πες μου να γραφω μονο τι θα φαω και τι μουσικη ακουω τωρα
Επισης μην μου συχγυζεσαι εδω θα ειναι το κοριτσι δεν φευγει 
κανονισα να την δω
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
(14-11-2024, 05:31 PM)geroksouras Έγραψε: κανονισα να την δω 
Και εγω νομιζα οτι ειναι στην αναρρωση
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.