|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,630
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Magic Girls chat
|
Φήμη: 2653
(25-08-2024, 01:41 AM)bigmountain89 Έγραψε: Και πού την βρίσκεις;
έχει αγγελία στο κάνεσεξ
Φήμη: 2653
(21-08-2024, 11:06 AM)geroksouras Έγραψε: ανεξαρτητη πλεον;
σοβαρη πληροφορια αυτη
για δωσε λινκ
ναι
κατι είχα ακούσει έστειλα μύνημα και μου επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτή
στο κανεσεξ σαν λίλα
Φήμη: 5586
(25-08-2024, 02:47 PM)Fabio Έγραψε: ναι
κατι είχα ακούσει έστειλα μύνημα και μου επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτή
στο κανεσεξ σαν λίλα
Λίλα ήταμ η μια και μοναδική τότε
πλέον σαν Βικτωρια Καμινέρο
(15-06-2024, 08:59 PM)Pe27 Έγραψε: η Δεσποινα κρατάει το νήμα τους ζεστό ανεβάζει κάθε μέρα σέξι βιντεο και φώτο, τους διαφημίζει, τσιμπάει και πελάτες...
καρντάση είναι απλά τραγικό να κάνει όλο το παιχνίδι μια 40 φεύγα
μην τρελαθούμε κιόλας
κι εγω γουστάρω ΜΙΛΦ που και που αλλά όχι τόσο σπασμένα
Φήμη: 63500
(25-08-2024, 09:59 PM)Antonis78 Έγραψε: καρντάση είναι απλά τραγικό να κάνει όλο το παιχνίδι μια 40 φεύγα
μην τρελαθούμε κιόλας
κι εγω γουστάρω ΜΙΛΦ που και που αλλά όχι τόσο σπασμένα
δε σου ειπα φιλε οτι υμφωνω να κανει το παιχνιδι ολο μια 40 φευγα σου λεω απλα τι γινεται
για μενα ισως η βικυ απο αυτες που εχει τωρα ειναι η καλυτερη. ας μη κανει αναλ. για ενα διαστημα μπηκε στο τρυπακι να ανεβαζει φωτο να σχολιαζει κλπ. το σταματησε . γιατι? γιατι δε το εχει αναγκη φιλε ειναι παντα κλεισμενη για την επομενη μερα... και γενικα αν δεις στο νημα του οι μιλφ παιζουν μπαλα με σχολια ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΣΟΦΙΑ-ΔΑΝΑΗ. τυχαιο? βλεπεις καμια πιτσιρικα να κινει το νημα?
(25-08-2024, 01:41 AM)bigmountain89 Έγραψε: Και πού την βρίσκεις;
Η Αριάνα; Σόρρυ φίλε, συμφωνώ με τον παρακάτω συναγωνιστή. Προσωπικά θεωρούσα την Φραντζέσκα καλύτερη της γιατί είχε πιο ολοκληρωμένο πακέτο εσκόρτ. Όμως μας τελείωσε οπότε είχαμε να λέγαμε.
Η Αριάνα έχει κάνει όνομα μόνο και μόνο επειδή τον τρώει αδιαμαρτύρητα στον κώλο της.
Όσον αφορά η Βίκυ, είναι στην ουσία η καλύτερη του Μάγου τώρα, κι ας μην δίνει κώλο. Απορώ με κάποιους που επιμένουν πώς η καλύτερη είναι η Σοφία.
Όσο για τη Στέλλα, εγώ δεν επιχείρησα να την δω πάλι, ούτε όταν έγινε ανεξάρτητη. Δε θέλω να χάνω το χρόνο μου για κάτι απλά καλό. Νομίζω κάπου στα 200 ζητάει αλλά παίζει και μιάμιση ώρα, δεν είμαι όμως σίγουρος.
συμφωνω σε ολα μα ολα μαζι σου
Η Βίκυ ειναι τοπ στις τωρινες
Η Αριανα χωρις αναλ δε θα μιλαγε κανεις στο μουνι ειναι ανοργασμικια
Η Στελλα δε ειναι φολα αλλα δε ειναι κατι ιδιαιτερο για 140 θα ταν καλα ως εκει.
(25-08-2024, 10:07 PM)Pe27 Έγραψε: δε σου ειπα φιλε οτι υμφωνω να κανει το παιχνιδι ολο μια 40 φευγα σου λεω απλα τι γινεται
για μενα ισως η βικυ απο αυτες που εχει τωρα ειναι η καλυτερη. ας μη κανει αναλ. για ενα διαστημα μπηκε στο τρυπακι να ανεβαζει φωτο να σχολιαζει κλπ. το σταματησε . γιατι? γιατι δε το εχει αναγκη φιλε ειναι παντα κλεισμενη για την επομενη μερα... και γενικα αν δεις στο νημα του οι μιλφ παιζουν μπαλα με σχολια ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΣΟΦΙΑ-ΔΑΝΑΗ. τυχαιο? βλεπεις καμια πιτσιρικα να κινει το νημα?
δεν σε κατηγορώ καρντάση
σε λέω απλά
ότι και στην τελική ένα μαγαζί γωνια το έκαναν μαγαζί για θείτσες
(25-08-2024, 10:16 PM)Antonis78 Έγραψε: δεν σε κατηγορώ καρντάση
σε λέω απλά
ότι και στην τελική ένα μαγαζί γωνια το έκαναν μαγαζί για θείτσες
δε σε παρεξηγησα ουτε σκεφτηκα οτι με κατηγορησες κουβεντα κανουμε
το μαγαζι θελει γενικα ανανεωση και σε ροστερ και να ασχολειται καποιος σοβαρα με το νημα. οχι να ανεβαζουν στις 1800 τις διαθεσιμες
Φήμη: 196
(25-08-2024, 10:09 PM)Pe27 Έγραψε: Η Στελλα δε ειναι φολα αλλα δε ειναι κατι ιδιαιτερο για 140 θα ταν καλα ως εκει.
Γνωρίζεις αν κανονίζει ραντεβού μέσω insta;
(18-06-2024, 12:40 PM)clonarius Έγραψε: καυλάντα και μόνο καυλάντα στους 25 που γράφουν ο ένας γαμάει...
καρντάση ο κόσμος εκτός από αγαμίες έχει και μοναξιά
παίρνουν ψυχολογία κάποιοι όταν τους απαντάει έστω και μια
|
|
|